2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimki evde de yiyiyor dondurma eşim alıyor ben pek yemiyorum esimde aklına gelirse yiyiyor oğlanlar yiyiyor hep:)

Eve geldi şimdi birinci teneffüs simit aldım ikinci tenefus dondurma dedi ikinci defa alıyorum arkadaşlarım alıyor canım istiyor dedi kizamadim sadece bana sakın yalan söyleme dedim:))
ece annemde büyük oğlumda anneme geçti ben eve geldim küçük oğlanı bekledim evi toparladim valla çocuksuz ev on dakikada çabucak toplaniyormus anneme gitcem şimdide
Aynen ya çocuklar olmayınca dip köşe 1 saatte falan bitiyo hatta yemek bile.arada kp dışarı çıkarıyo bende kk ya giriyorum:KK70::KK70::KK70:

Aynen ya çocuklar olmayınca dip köşe 1 saatte falan bitiyo hatta yemek bile.arada kp dışarı çıkarıyo bende kk ya giriyorum:KK70::KK70::KK70:
Evet aslında arada bakacak biri olunca iyi olur bende yok maalesef annem hafta içi yigenime bakıyor hafta sonu kendine tatil ilan ediyor annemi evde bulmak mümkün değil bende bırakıp temizlik yapayım diyemiyorum KV de zaten yaşlı o bakamaz her işi eceyle yapıyorum yavaş yavaş olabildiğince ben yapıyorum bir yandan o dağıtıyor diğer yandan ne yapalım sağlık olsun bugünlerde geçecek inşallah

S Sevgidili5 cnm senin kızında girmiş dimi.Rabbim kolaylık versin hepsine inşallah.
Sağol canım insallah :)

Amin canım matematik çok zormus bütün çocuklar aynı şeyi söyledi ağlayan aglayana benim oğlumda 4 soruyu atmış matematikten dini ful bekliyor
sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir gelince yaz mutlaka merak ettim
benim kizimda türkçe çok zordu diyo yaa.ama neyseki bir yanlisim var diyo tabi insallah sonradan bakınca daha yanlış da çıkabiliyor. Din bizimde ful sanırım.bide yarın gecseydi bi rahat nefes Alacakti çocuklar

@minnakkartal inş aradığın tulumu bulursun hep aklımdasın.Miroş iyi mi.
Bak cnm eğer kurbanın bensem çok bişi uğraşma sadece Akife minik bir hatıra kâfi..:KK19:
sağol canım bulurum diye umuyorum miroş da ii çok şükür
uğraşmak değilde içimi sinsin istiyorum

Sen @minnakkartal ın kendisi minik die hatırası da minik mi olcak sandın:KK70: bak beni fazla güldürme zaten boğazım patlıyor öksürükten
ya sende böyle diyon herkes beni minnak sanacak sonra görünce aaa neren minnak düşün bende ki depresyonu :mad:

Sık sık ılık su iç ben öyle atlattım cnm.
Minnakın kurbanı benim dimi:KK58:
sensin :KK60:

Kızlar benim oglanlarin okulları yan yana bitişik büyük oğlanı beklerken esimle küçük oğlanın okuluna bakiyorduk kantine gitti bizi gormedi velet sabahın korunde kocaman dondurma aldı yemeye başladı seslendik bizi gorunce şok oldu parmağınızla seni seni yaptık banane diye omzunu salladı velet bize hergun simit aldım tost aldım diyor meğer dondurma yiyiyormus sabah sabah eve gelsin konuscam:))
yaa feci yakalanmış :KK48::KK48:

Canım tlfnum bozuldu giremedim şimdi de yenisini öğreneyim derken yine giremiyorum pek. Bi on gün falan giremedim herhalde merak ediyorum neler yaptınız neler konuştunuz. Bebişleri sütten kesenler var galiba
ben aynıyım canım ne sütten kesme ne uyku eğitimi ne tuvalet eğitimi saldım çayıra mevlam kayıra :KK51:

Sağol canım insallah :)

benim kizimda türkçe çok zordu diyo yaa.ama neyseki bir yanlisim var diyo tabi insallah sonradan bakınca daha yanlış da çıkabiliyor. Din bizimde ful sanırım.bide yarın gecseydi bi rahat nefes Alacakti çocuklar
eve canım cevap anahtarı açıklaninca kesinleşir doğru yanlışlar yarını da güzel bir şekilde atlatırlar inşallah eba diye bir site var bugünkü sorular yarın saat 13 te videolu şekilde verilecekmis haberin olsun canım

Ece annemde kek yemis süt içmiş bir kase çorba içmiş bir tane muz yemis sonrada kapıya gitmiş anne anne diye ağlamış oğlum aradı anne gel çabuk ece seni istiyor dedi gittim gider gitmez meme dedi uyuttum orada hemen uyandı eve geldim şimdi uyutuyorum iki gündür duzenimiz bozuldu maalesef

eve canım cevap anahtarı açıklaninca kesinleşir doğru yanlışlar yarını da güzel bir şekilde atlatırlar inşallah eba diye bir site var bugünkü sorular yarın saat 13 te videolu şekilde verilecekmis haberin olsun canım
Canım elif adaya domates yedirdim tekrar alerjisi geçtimi diye. Daha önce bezin bantlarının olduğu iki yan komple kabarmıştı tek şikayet buydu. Şimdi ise sürekli ağlayıp vücudunu kaşıyor. Doktora söyledim inanmıyor dokunmamıştır diyor. Miranın domates alerjisi geçtimi ve sizdeki belirtiler nelerdi?

Alıntıyı karıştırdım.@minnakkartal msjım sana canım
hayır canım geçmedi domatesi oyun için eline alıp tek ısırığında bile hemen çenesi kabarıyo yediği bişi salçalı olursa da vücudu kaşınıyor alışır belki diye ara sıra vermeye çalışıyorum ama çok değil salçaya olan duyarlılığı biraz daha azalır gibi ama çiğ domates hala çok ciddi kabartı yapıyo çene kısmı boyna doğru

hayır canım geçmedi domatesi oyun için eline alıp tek ısırığında bile hemen çenesi kabarıyo yediği bişi salçalı olursa da vücudu kaşınıyor alışır belki diye ara sıra vermeye çalışıyorum ama çok değil salçaya olan duyarlılığı biraz daha azalır gibi ama çiğ domates hala çok ciddi kabartı yapıyo çene kısmı boyna doğru
Anladım sağol canım peki vücudunu kaşıdığında kesin domatesten diyebiliyormusun? Mirada atopik dermatit varmıydı? Doktor kabartı yoksa alerjisi geçmiştir kaşınmaları atopidendir diyor.

Anladım sağol canım peki vücudunu kaşıdığında kesin domatesten diyebiliyormusun? Mirada atopik dermatit varmıydı? Doktor kabartı yoksa alerjisi geçmiştir kaşınmaları atopidendir diyor.
evet çok net diyebiliyorum çünkü yediği yemek sayılı takip edebiliyorum cildide ayrıca atopik ama sebepsiz döküntüsü fln olmadı hiç

evet çok net diyebiliyorum çünkü yediği yemek sayılı takip edebiliyorum cildide ayrıca atopik ama sebepsiz döküntüsü fln olmadı hiç
Teşekkür ederim canım. Biz yine denemeleri başladık on gündür.muz ve armut alerjisi geçmiş fakat domates olmadı. Sırada on dört besin daha var çok stresliyim bu aralar.

kızlar şirkette bir anket yapılıyor hangi marka iç çamaşırı giyiyorsunuz yazabilirseniz sizin için uygunsa :)

Teşekkür ederim canım. Biz yine denemeleri başladık on gündür.muz ve armut alerjisi geçmiş fakat domates olmadı. Sırada on dört besin daha var çok stresliyim bu aralar.
inşallah hemen hemen çoğu geçmiştir canım tahmin ediyorum stresini miranın doktoru iki yaşla beraber alerjilerinin çok azalacğını söylemişti bende onu umuyorum

kızlar şirkette bir anket yapılıyor hangi marka iç çamaşırı giyiyorsunuz yazabilirseniz sizin için uygunsa :)
canım bence bu kadar zorlanma pufpufdan rica et kurbanına sorsun :P

inşallah hemen hemen çoğu geçmiştir canım tahmin ediyorum stresini miranın doktoru iki yaşla beraber alerjilerinin çok azalacğını söylemişti bende onu umuyorum

canım bence bu kadar zorlanma pufpufdan rica et kurbanına sorsun :p
böyle düşüneceğinizi biliyordum ama cidden şuan bir araştırma yapıyorlar birazdan kk da da anket yapacaklar ben onlardan önce size sorayım dedim.. hem ben kurbime alacaklarımı aldım.. miniğe kaldı ona da şuan iç çamaşırı epey büyük gelir... kurbimde cevaplarsa düşünürüm artık :KK5:bi de ölçülerini yazması lazım dimi.. sorarsam da ben olduğumu anlar.. o yüzden alamayacağım...

canım bence bu kadar zorlanma pufpufdan rica et kurbanına sorsun :p
halen cevap bekliyorum yazmadın:KK39:

böyle düşüneceğinizi biliyordum ama cidden şuan bir araştırma yapıyorlar birazdan kk da da anket yapacaklar ben onlardan önce size sorayım dedim.. hem ben kurbime alacaklarımı aldım.. miniğe kaldı ona da şuan iç çamaşırı epey büyük gelir... kurbimde cevaplarsa düşünürüm artık :KK5:bi de ölçülerini yazması lazım dimi.. sorarsam da ben olduğumu anlar.. o yüzden alamayacağım...
oo çok hızlısın bende bişiler alsam içim rahatlıcak
bak doğru ölçü kısmını unutmuşum :KK47:

Back
X