2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar çocuk hasta ben hasta olunca yazmaya fırsat bulamadım bir kaç gün önce bir rüya gördüm, rüyamda buluşma ayarlamışız hepimiz vardık 8-10 kişi en net hatırladıklarım @minnakkartal @Apriori123 @Akaibu @hiraysen L Lilium3 D deterjan @aysenazim @oslew @yaz yagmuru
filan daha yüzünü tam hatırlamadıklarım da var, sonra koca bir sofra var yiyoruzi içiyoruz, daha yolda olanlar var, yetişmeye çalışanlar, uçakla gelen, sonra apriorı diyor hadi bi selfie yapalım ben uyandım

Son düzenleme:
Tüh ayrım kalmış. ig de paylaşamadan biten buluşmamı olur

Hastalık vurmuş senin kafaya :)

@Akaibu nasıl oldu gökçe düzelme var mı emince
Yok canım aynı hala doping almış gibi. Polenmiş keçiboynuzuymuş fındık muz falan hepsini kestim. Sadece kefir pilav tarhana gibi az enerji veren şeyler yediriyorum. Yine öğlen uyumadı. Ihlamur içiriyorum papatya çayı. Bana mısın demiyo çocuk
Meme deyince gel diyorum sevine sevine geliyo kucağıma bi artısı o olfu.
Belki ilk gün diye şey etmiyodur bakalım bekliyorum

Sabah annem arayınca anlattım bırakmaya çalışınca böyle yaptı diye.
Bende çok zor bırakmışım. 2 yaşı geçkin emmişim. Salça falan sürmüş limon sürmüş saatlerce ağlamışım. Tiksinmemişim. Ağlaya ağlaya yorulur uyurddun nasıl dayandıysam diyo. Epey bi uğraştırmışım. Ne kadar sürdü dedim hatırlamıyorum ama epey ağladın diyo.
Bana çektiyse bu sıpa da yandım

Çektirdiğin çekecen bu gidişle :)

Canım tlfnum bozuldu giremedim şimdi de yenisini öğreneyim derken yine giremiyorum pek. Bi on gün falan giremedim herhalde merak ediyorum neler yaptınız neler konuştunuz. Bebişleri sütten kesenler var galiba
OooooOoo kimler gelmiş bizde aynı sayılırız tek ve önemli bir gelişmemiz var. Gökçe çoğu derdini anlatabilecek kadar konuşuyor. Bakıcımızin oğlunu şikayet edip duruyor Bu durum çok hoşuma gitti. Biri bişey yapınca hemen söylüyor.

Ecede öyle çok tatlılar ya babası seviyor öpüyor baba duy baba duy diyor babası bayılıyor:))
Kızlar ben hamileyken sürekli çilek yiyordum günde rahat yarım kilo yiyordum. Şimdi gökçede çok seviyor çileği. Sürekli anne çilek diyo
bende eceye hamileyken hep siyah zeytin yemistim kase kase yiyiyordum tuzlu olduğu için hoşuma gidiyordu ecede tam bir zeytin hastası ve yeşil zeytini pek sevmiyor siyah zeytini seviyor:))

Bakıcımızın oğlu çok seviyor gökçeyi. Sevgiden bunaltiyor sanırım gökçede şikayet ediyor abisini :) yapma duy falan diyip bakıcı annesine şikayet ediyormuş çocuğu :)

Hahaha masallah Gökçeye
Benimkide kız anası bende dedim
O zamannnn seni de eledim:) Ama bir sorun var elediğim kişilerin listesi diğer tlfnda kaldı :)) boşuna uğraşıyorum ben yaa bulamicam zanlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…