senin kurbin kız anası bu yazdığından çıkan sonuçböyle düşüneceğinizi biliyordum ama cidden şuan bir araştırma yapıyorlar birazdan kk da da anket yapacaklar ben onlardan önce size sorayım dedim.. hem ben kurbime alacaklarımı aldım.. miniğe kaldı ona da şuan iç çamaşırı epey büyük gelir... kurbimde cevaplarsa düşünürüm artıkbi de ölçülerini yazması lazım dimi.. sorarsam da ben olduğumu anlar.. o yüzden alamayacağım...
erkekler iç çamaşırı giymiyor musenin kurbin kız anası bu yazdığından çıkan sonuç
erkekler iç çamaşırı giymiyor mu
benim kuzumun da var ama anket büyük bedenler olduğu için ben şey etmiştim.. hani büyük gelir demiştim.. öyle yaniibenim oğlan giyiyor mesala ama küçük gelmez:) küçük atlet kilotları var
Ben sölim bensem alırsın ölçüyü de fotolardan tuttur artıkkızlar şirkette bir anket yapılıyor hangi marka iç çamaşırı giyiyorsunuz yazabilirseniz sizin için uygunsa :)
fotodan nasıl tutturayımBen sölim bensem alırsın ölçüyü de fotolardan tuttur artık
Üst penti
Alt çamaşırcıdan alıyorum ya da a101 den
kimse ipucu da vermiyor bu çekilişte zaman uzun olduğundan mı acabaHafiyeler iş peşinde :)
Zaten erkek anaları elendifotodan nasıl tutturayımyok kurbime almıcam o kadar riske girmeyeyim şimdi..
eee nasıl olacak bu iş belki de ikizi vardır bi kız bi erkekZaten erkek anaları elendibir de kız analarını kaybetme
kesinlike zamandan şöyle bi mayıs ortası olsun buralar kaynar ve de en çok kargo günükimse ipucu da vermiyor bu çekilişte zaman uzun olduğundan mı acaba
çekilişe katılanlardan ikizi olan yok malesefeee nasıl olacak bu iş belki de ikizi vardır bi kız bi erkek
canımBen ipucu verdim kız anası benim kurbi
Daha da vermem ipucu
Söyle canım
erkek anaları eleyin beni..İkizi olan yok çekilişe katılan
kesin ben sana çıktım zanlımca zanlımsın...Ben ipucu verdim kız anası benim kurbi
Daha da vermem ipucu
Oh be nihayet itiraf ettinerkek anaları eleyin beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?