onlarda çok seviyordur Gokceyi bebekliginden beri beraberler benim teyzemin iki oğlu var büyükler diğer teyzemin torunana baktı kızdı o da o kadar çok seviyorlardi ki evimizin kızı diyorlardı teyzem sürekli saçlarını tariyordu tokalar takıyordu giydiriyordu günlere götürüyordu sonra babaannesi bakmaya başladı teyzem çok uzulmustu çok alışmışlardı:)Bakıcımızın oğlu çok seviyor gökçeyi. Sevgiden bunaltiyor sanırımgökçede şikayet ediyor abisini :) yapma duy falan diyip bakıcı annesine şikayet ediyormuş çocuğu :)
Valla bi meme bıraktırma operasyonuna girelim dedik.başarılı olan da var vazgeçende.mesela ben erteledim.Canım tlfnum bozuldu giremedim şimdi de yenisini öğreneyim derken yine giremiyorum pek. Bi on gün falan giremedim herhalde merak ediyorum neler yaptınız neler konuştunuz. Bebişleri sütten kesenler var galiba
oy oyy maşallah betüşeAy uyurmu o hiç totoyu dikmiş tv izliyo @feyena
uuuuuvvv büyük buluşma desene.belki birgün olur.demekki apriori toplayacak bizi:))Kızlar çocuk hasta ben hasta olunca yazmaya fırsat bulamadım bir kaç gün önce bir rüya gördüm, rüyamda buluşma ayarlamışız hepimiz vardık 8-10 kişi en net hatırladıklarım @minnakkartal @Apriori123 @Akaibu @hiraysen @Lilium3 @deterjanBlackkcat @oslew @yaz yagmuru
filan daha yüzünü tam hatırlamadıklarım da var, sonra koca bir sofra var yiyoruzi içiyoruz, daha yolda olanlar var, yetişmeye çalışanlar, uçakla gelen, sonra apriorı diyor hadi bi selfie yapalımben uyandım
maşallah Gökçeye ne güzel anlatabiliyosa derdini.hala 2 kelimeli cümlelerdeyiz.biçok kelimeyi söylüyo ama cümleler anlamsızlaşıyoOooooOoo kimler gelmişbizde aynı sayılırız tek ve önemli bir gelişmemiz var. Gökçe çoğu derdini anlatabilecek kadar konuşuyor. Bakıcımızin oğlunu şikayet edip duruyor Bu durum çok hoşuma gitti. Biri bişey yapınca hemen söylüyor.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir benim oğlumda da vardı geçti sonra kendiliğindenKızlar Akifin lenf bezi büyümesiymiş.grip falan olunca büyürmüş enfeksiyonlu rahatsızlıklardan sonra olabiliyomuş.3 ay sonra tekrar ultrason
Niye ki seninde bir kızın yok mu ?Hahaha masallah Gökçeye
O zamannnn seni de eledim:) Ama bir sorun var elediğim kişilerin listesi diğer tlfnda kaldı :)) boşuna uğraşıyorum ben yaa bulamicam zanlımı
Aynen 4 buçuk aylıktı gökçe bakmaya basladi gökçeye. Saçını tarar giydiririm parka götürür. Günlere giderler birlikteonlarda çok seviyordur Gokceyi bebekliginden beri beraberler benim teyzemin iki oğlu var büyükler diğer teyzemin torunana baktı kızdı o da o kadar çok seviyorlardi ki evimizin kızı diyorlardı teyzem sürekli saçlarını tariyordu tokalar takıyordu giydiriyordu günlere götürüyordu sonra babaannesi bakmaya başladı teyzem çok uzulmustu çok alışmışlardı:)
Doktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermişGeçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir benim oğlumda da vardı geçti sonra kendiliğinden
Geçmiş olsun canm çabucak iyileşir inşallahDoktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermiş
Bizim çocuk doktoru her gittiğimizde bakıyordu lenf bezi olduğunu söylemişti geçer zamanla demişti geçti çok şükür sizinde geçer inşallahDoktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermiş
bnde ozele gdiyodm 4 tane cektrdim ama cok isim var discyle oyzden devlete gdiym dedim:) sagl cnm buarada cok zor dis :)@hiraysen geçmiş olsun cnm.ben iğneden çok korkuyorum.devlet hastanesinde istediğim gibi nazlanamıyınca özelde çektirmiştim.korktuğum kadar da vardı diş kırıldı damağı yararak çıkardı.
ayyy.ne cektim benn o cekilisten. Burdan sesleniyorum kime ciktiysam lutfen cok bekletmesin :))))kesinlike zamandan şöyle bi mayıs ortası olsun buralar kaynar ve de en çok kargo günü
ay birden @hiraysen geldi aklıma kıyamam ne beklemişti kargosunu
ruyalarda bulusuruzzz dye bi sarki vardi o geldi aklima :)Kızlar çocuk hasta ben hasta olunca yazmaya fırsat bulamadım bir kaç gün önce bir rüya gördüm, rüyamda buluşma ayarlamışız hepimiz vardık 8-10 kişi en net hatırladıklarım @minnakkartal @Apriori123 @Akaibu @hiraysen @Lilium3 @deterjanBlackkcat @oslew @yaz yagmuru
filan daha yüzünü tam hatırlamadıklarım da var, sonra koca bir sofra var yiyoruzi içiyoruz, daha yolda olanlar var, yetişmeye çalışanlar, uçakla gelen, sonra apriorı diyor hadi bi selfie yapalımben uyandım
Kızlar ben hamileyken sürekli çilek yiyordum günde rahat yarım kilo yiyordum. Şimdi gökçede çok seviyor çileği. Sürekli anne çilek diyo
Ecede öyle çok tatlılar ya babası seviyor öpüyor baba duy baba duy diyor babası bayılıyor:))
bende eceye hamileyken hep siyah zeytin yemistim kase kase yiyiyordum tuzlu olduğu için hoşuma gidiyordu ecede tam bir zeytin hastası ve yeşil zeytini pek sevmiyor siyah zeytini seviyor:))
Ağzının tadını biliyor Betül ben bir yerde okumuştum bunu hamileyken annenin beslenme şekli bebeğin damak tadını etkiliyormus bebek o tatları alıyormuş ne mucizevi birşey birde ben çok çiğ köfte yemistim nedense benim canım acı,tuzlu, eksi şeyler istemişti hepBizde bu sabah eşimle aynı şeyi konuştuk ben hamileyken medine hurması çok yedim hem severim hem de iyi diye duymuştum doğduğunda da ağzına sürmüşlerdi şimdi betül çok seviyo o hurmayı
Geçen eşimle kendine kahve yaptım yanına hurma koydum betüle de bizi rahat bıraksın diye süpriz yumurta verdim inanın çikolatayı yemedi bizim hurmaları yedi çikolatayı biz yedik
Geçmiş olsun canım. Ciddi bişey olmamasına sevindim.Doktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermiş
İşyerinden bi Ablamda dedi hamileyken severek ve cok yediğin şeyleri çocuk da çok severmis :)Bizde bu sabah eşimle aynı şeyi konuştuk ben hamileyken medine hurması çok yedim hem severim hem de iyi diye duymuştum doğduğunda da ağzına sürmüşlerdi şimdi betül çok seviyo o hurmayı
Geçen eşimle kendine kahve yaptım yanına hurma koydum betüle de bizi rahat bıraksın diye süpriz yumurta verdim inanın çikolatayı yemedi bizim hurmaları yedi çikolatayı biz yedik
Kimler bırakabildi?? zor oldu mu?? Uyku düzenleri değişti mi ??Valla bi meme bıraktırma operasyonuna girelim dedik.başarılı olan da var vazgeçende.mesela ben erteledim.
oy oyy maşallah betüşe
uuuuuvvv büyük buluşma desene.belki birgün olur.demekki apriori toplayacak bizi:))
maşallah Gökçeye ne güzel anlatabiliyosa derdini.hala 2 kelimeli cümlelerdeyiz.biçok kelimeyi söylüyo ama cümleler anlamsızlaşıyo
Çok uyanıksıııınnnNiye ki seninde bir kızın yok mu ?
Canım hira'da da olmuştu küçükken geçti sonraDoktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermiş
Sabah eşim işi var diye gitti oğluma kahvaltı hazırladım sınava girecek ben Eceyi anneme birakcam ondan sonra okula gidecektim oğlum dolmuşla gidecekti okul dolmuşla 5 dk oğlum kahvaltı yaptı evden çıktı dolmuş gelmedi eve geldi ağlıyor sakinlestiremiyorum geç kaldım tüm emeklerim gitti babamı sevmiyorum dedi aradım esimi sen ne biçim babasın birgün de işlerin kalsın dedim bağırdım geldi hemen goturdu 8.30 da okulda olmaları gerekiyormus sınav 9 da geç kalmadı ama stres yaptı moralim çok bozuk kızlar inşallah iyi geçer çook üzgünüm
Kıyamam yaa sınava yetişme kısmını okurken çok üzüldüm ama neyseki toparlamis oğlun canım. İnşallah yarını da güzel bir şekilde atlatır. Başarılar diliyorum.Amin canım matematik çok zormus bütün çocuklar aynı şeyi söyledi ağlayan aglayana benim oğlumda 4 soruyu atmış matematikten dini ful bekliyor
sağol canım sizede geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir gelince yaz mutlaka merak ettim
İnşallah tahmin ettikleri gibi olur sonuçlar canım. Güzelce atlatırlar. Yarın bugünden güzel geçsin inşallah.Sağol canım insallah :)
benim kizimda türkçe çok zordu diyo yaa.ama neyseki bir yanlisim var diyo tabi insallah sonradan bakınca daha yanlış da çıkabiliyor. Din bizimde ful sanırım.bide yarın gecseydi bi rahat nefes Alacakti çocuklar
Merak etmiştim tam soracaktım ki yazmışsın canım. Geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim.Kızlar Akifin lenf bezi büyümesiymiş.grip falan olunca büyürmüş enfeksiyonlu rahatsızlıklardan sonra olabiliyomuş.3 ay sonra tekrar ultrason
Geçmiş olsun canm çabucak iyileşir inşallah
Bizim çocuk doktoru her gittiğimizde bakıyordu lenf bezi olduğunu söylemişti geçer zamanla demişti geçti çok şükür sizinde geçer inşallah
Geçmiş olsun canım. Ciddi bişey olmamasına sevindim.
Kimler bırakabildi?? zor oldu mu?? Uyku düzenleri değişti mi ??
Çok uyanıksıııınnn
Canım hira'da da olmuştu küçükken geçti sonra
teşekkürler kızlar.bu akşam gelen giden okadar çok oldu ki yorulmuşum valla.lenf bezi umarım küçülüp kaybolur bizimde.Kıyamam yaa sınava yetişme kısmını okurken çok üzüldüm ama neyseki toparlamis oğlun canım. İnşallah yarını da güzel bir şekilde atlatır. Başarılar diliyorum.
İnşallah tahmin ettikleri gibi olur sonuçlar canım. Güzelce atlatırlar. Yarın bugünden güzel geçsin inşallah.
Merak etmiştim tam soracaktım ki yazmışsın canım. Geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?