2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bakıcımızın oğlu çok seviyor gökçeyi. Sevgiden bunaltiyor sanırım gökçede şikayet ediyor abisini :) yapma duy falan diyip bakıcı annesine şikayet ediyormuş çocuğu :)
onlarda çok seviyordur Gokceyi bebekliginden beri beraberler benim teyzemin iki oğlu var büyükler diğer teyzemin torunana baktı kızdı o da o kadar çok seviyorlardi ki evimizin kızı diyorlardı teyzem sürekli saçlarını tariyordu tokalar takıyordu giydiriyordu günlere götürüyordu sonra babaannesi bakmaya başladı teyzem çok uzulmustu çok alışmışlardı:)

Canım tlfnum bozuldu giremedim şimdi de yenisini öğreneyim derken yine giremiyorum pek. Bi on gün falan giremedim herhalde merak ediyorum neler yaptınız neler konuştunuz. Bebişleri sütten kesenler var galiba
Valla bi meme bıraktırma operasyonuna girelim dedik.başarılı olan da var vazgeçende.mesela ben erteledim.
Ay uyurmu o hiç totoyu dikmiş tv izliyo @feyena
oy oyy maşallah betüşe

uuuuuvvv büyük buluşma desene.belki birgün olur.demekki apriori toplayacak bizi:))

maşallah Gökçeye ne güzel anlatabiliyosa derdini.hala 2 kelimeli cümlelerdeyiz.biçok kelimeyi söylüyo ama cümleler anlamsızlaşıyo

Kızlar Akifin lenf bezi büyümesiymiş.grip falan olunca büyürmüş enfeksiyonlu rahatsızlıklardan sonra olabiliyomuş.3 ay sonra tekrar ultrason

Bugün oğlumla eve geldikten sonra telefondan sorulara bakıyoruz ecede uyuyordu özel Numaradan biri aradı kapattı sonra iki dk da bir arıyor sessizce oğlumun adını söylüyor oğlum galiba arkadaşlardan biri işletiyor dedi sonra yine aradı açtım alo dedim ses yok neden konusmuyorsun şimdi savcılığa veriyorum seni dedim hemen kapandı telefon oğluma bir daha hayatta aramaz bu korku yeter ona dedim bir daha aramadi oğlum da çok güldü

Aynen 4 buçuk aylıktı gökçe bakmaya basladi gökçeye. Saçını tarar giydiririm parka götürür. Günlere giderler birlikte

@hiraysen geçmiş olsun cnm.ben iğneden çok korkuyorum.devlet hastanesinde istediğim gibi nazlanamıyınca özelde çektirmiştim.korktuğum kadar da vardı diş kırıldı damağı yararak çıkardı.
bnde ozele gdiyodm 4 tane cektrdim ama cok isim var discyle oyzden devlete gdiym dedim:) sagl cnm buarada cok zor dis :)

kesinlike zamandan şöyle bi mayıs ortası olsun buralar kaynar ve de en çok kargo günü
ay birden @hiraysen geldi aklıma kıyamam ne beklemişti kargosunu
ayyy.ne cektim benn o cekilisten. Burdan sesleniyorum kime ciktiysam lutfen cok bekletmesin :))))

ruyalarda bulusuruzzz dye bi sarki vardi o geldi aklima :)

Kızlar ben hamileyken sürekli çilek yiyordum günde rahat yarım kilo yiyordum. Şimdi gökçede çok seviyor çileği. Sürekli anne çilek diyo

Bizde bu sabah eşimle aynı şeyi konuştuk ben hamileyken medine hurması çok yedim hem severim hem de iyi diye duymuştum doğduğunda da ağzına sürmüşlerdi şimdi betül çok seviyo o hurmayı
Geçen eşimle kendine kahve yaptım yanına hurma koydum betüle de bizi rahat bıraksın diye süpriz yumurta verdim inanın çikolatayı yemedi bizim hurmaları yedi çikolatayı biz yedik

Ağzının tadını biliyor Betül ben bir yerde okumuştum bunu hamileyken annenin beslenme şekli bebeğin damak tadını etkiliyormus bebek o tatları alıyormuş ne mucizevi birşey birde ben çok çiğ köfte yemistim nedense benim canım acı,tuzlu, eksi şeyler istemişti hep

İşyerinden bi Ablamda dedi hamileyken severek ve cok yediğin şeyleri çocuk da çok severmis :)

Bende sırf tatlı yedim hamileyken. Bi oturuşta bi kilo fıstıklı sarma yediğim oldu. Çileği şekere batırır yerdim. Bi waffle yiyip doymayıp üstüne ikinciyi yerdim. Yediğim çikolatanın haddi hesabı yok.
Şimdi gökçeye bal de pekmez de çikolata tatlı bişey getir başka hiç bişeyi gözü görmez

Kimler bırakabildi?? zor oldu mu?? Uyku düzenleri değişti mi ??
Niye ki seninde bir kızın yok mu ?
Çok uyanıksıııınnn
Doktor da geçer dedi büyüdükçe.ergenlikte olan tehlike doğururmuş.bebeklerde geçermiş
Canım hira'da da olmuştu küçükken geçti sonra

Kıyamam yaa sınava yetişme kısmını okurken çok üzüldüm ama neyseki toparlamis oğlun canım. İnşallah yarını da güzel bir şekilde atlatır. Başarılar diliyorum.

İnşallah tahmin ettikleri gibi olur sonuçlar canım. Güzelce atlatırlar. Yarın bugünden güzel geçsin inşallah.

Kızlar Akifin lenf bezi büyümesiymiş.grip falan olunca büyürmüş enfeksiyonlu rahatsızlıklardan sonra olabiliyomuş.3 ay sonra tekrar ultrason
Merak etmiştim tam soracaktım ki yazmışsın canım. Geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim.

Geçmiş olsun canm çabucak iyileşir inşallah

Bizim çocuk doktoru her gittiğimizde bakıyordu lenf bezi olduğunu söylemişti geçer zamanla demişti geçti çok şükür sizinde geçer inşallah

Geçmiş olsun canım. Ciddi bişey olmamasına sevindim.

Kimler bırakabildi?? zor oldu mu?? Uyku düzenleri değişti mi ??

Çok uyanıksıııınnn

Canım hira'da da olmuştu küçükken geçti sonra

teşekkürler kızlar.bu akşam gelen giden okadar çok oldu ki yorulmuşum valla.lenf bezi umarım küçülüp kaybolur bizimde.
@cann10 sglbnt bıraktırabilmişti galiba.mutube şuan ne yaptı bilmiyorum uğraşıyodu.akaibu erteledi.yaz yağmuruda benim gibi heralde.ayferzey de uğraşıyodu.son durumlar böyleydi.uyku düzenlerinde tabiki oynamalar oluya ya.çünkü emerek uykuya daldıkları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…