Günaydın ozaman...Biz güne yeni başlıyoruz
Biraz daha geç mi yatırsan öğle uykusunabenim temennimde o. Yarım saat uyusa yeter bana. Azıcık kafa dinlerim.
Ama uyutamadım yine. Uyku gelmedi diyip duruyo. Hala enerjisi tavan.
Geçici bişeydir umarım. Zorlamıcam
Şükür Allaha cnm.bende çok inanırım sadakanın belalardan kazalardan korumasına...Herzaman iyilik kazanır çünküabimle konuştum iyi çok şükür hafif ağrım var dedi normal tabi o kadarı
dün maça gitmeden bi çocuk doyurmuş çok dua etti dedi o korudu diyo sadaka ver dedim bende hemen
eve de kızkardeşim geçiyo şimdi annemin içi rahat ediyo abimi gidip görmesi lazım
Denedim canım 2-3 gibi yine uyumadı. akşam yatarkende zor uyuyo. Dün 9 gibi emzirdim uyuyodu emerken. Eşimin tlfnu çaldı. İçerden o konuşunca baba konuşuyo diyip birden gözümü açıp gitti babasının yanına. Normalde ne kadar ses olursa olsun duymaz uyanmazdı.Biraz daha geç mi yatırsan öğle uykusuna
Bizimki de başına koyduğum yastığı istemiyor bie süredir, hemen atıyorHirada yastiklarla sasrdi napcagni ustuste dziyo kule gbi yapiyo altna saklianiyo. Dizp ustlerine atliyo. Okdr yoruluyoki nefes nefese oynuyo yastiklarla
Var canimGünaydın ozaman...
Cnm senin ig varmıydı
akifte o pozisyonda şuan pepe izliyo.kullandığı bi ilaç var mı vitamin falan.biz kullanırken enerjimiz tavan yapıyo şuan mesela.ben hareketliyken hayatta uyutamam uykuya sakin olduğu bi zamanda geçiyo.gece uykusuna Akifte çok geç dalıyo.mesela ayakta sallamamz rağmen bazen 2 saate varıyo uykuya dalma halimiz.Denedim canım 2-3 gibi yine uyumadı. akşam yatarkende zor uyuyo. Dün 9 gibi emzirdim uyuyodu emerken. Eşimin tlfnu çaldı. İçerden o konuşunca baba konuşuyo diyip birden gözümü açıp gitti babasının yanına. Normalde ne kadar ses olursa olsun duymaz uyanmazdı.
Aslında sorun uyku değil sanırım aşırı bi enerji var. Koşturuyorum yoruyorum Oturmuyo iki dk. Şimdi pepeyi açtım otursun iki dk da mutfağı toplayım diye. Bi yandan tv ünitesine tırmanıyo bi yandan izliyo. Aşırı enerjik
Bende eklimiydin karıştırdım cnm.ig adın neydiVar canim
yok canım ilaç kullanmıyoruz. Her gün verdiğim polen keçiboynuzu hurma özü fındık ceviz kaju vardı. Onları da kestim ama sanırım onlarla alakalı da değil. Dönemsel heralde diyorum böyle değildi çünkü. Yine hareketl bi çocuktu ama tavan yapmış durumda. Ayakta sallanmayı bilmiyo gökçe iyi bi seçenek olabilirdi aslında. Sallamaya çalıştığımda bana tekme atıyo kafasını sağa sola sallıyo. Oyun yapıyo iyice. Bakalım idare etcez mecbur. Tuvaleti memeyi falan bende saldımakifte o pozisyonda şuan pepe izliyo.kullandığı bi ilaç var mı vitamin falan.biz kullanırken enerjimiz tavan yapıyo şuan mesela.ben hareketliyken hayatta uyutamam uykuya sakin olduğu bi zamanda geçiyo.gece uykusuna Akifte çok geç dalıyo.mesela ayakta sallamamz rağmen bazen 2 saate varıyo uykuya dalma halimiz.
Bu konuda bende zor durumdayım açıkçası gece bile 10 sefer uyanır rahat.uykusunda sürekli döner ve uyandırır kendini.
Valla memeyi de uykuyuda tuvaletide oluruma bırakma kararı aldım.varsın ayağımda sallıyım yeterki uyusun derdindeyim.Allah yardımcın olsun.bu arada gündüz uykusuna ayağımda 3dk sallıyorum dalıyo
iki gökçe de böyle uyuyo. Gökçelerin özelliğimidir nedir bilemedim :)isimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum birlikte gözlerimizi kapatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedim bi baktım benden önce kalktı leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı D
Maşallah canim boyle devam etsin inşallah bizde ise yaramiyo ne uazikki kusana kadar agliyoisimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum gözlerimi kapatıp yanına yatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedim bi baktım benden önce kalktı leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı
Hee o da var, saçlaarımla oynadı, bir sağa bir sola devirdiyok canım ilaç kullanmıyoruz. Her gün verdiğim polen keçiboynuzu hurma özü fındık ceviz kaju vardı. Onları da kestim ama sanırım onlarla alakalı da değil. Dönemsel heralde diyorum böyle değildi çünkü. Yine hareketl bi çocuktu ama tavan yapmış durumda. Ayakta sallanmayı bilmiyo gökçe iyi bi seçenek olabilirdi aslında. Sallamaya çalıştığımda bana tekme atıyo kafasını sağa sola sallıyo. Oyun yapıyo iyice. Bakalım idare etcez mecbur. Tuvaleti memeyi falan bende saldım
iki gökçe de böyle uyuyo. Gökçelerin özelliğimidir nedir bilemedim :)
Sıkılıp yatana kadar gökçede aynen böyle yapıyo. Annenin gözü falan diye parmağını gözüme sokuyo. Saçımı çekiyo ısırıyo gülüyo falan. Benden umudu kesince yatıyo. iyice dalmadan kalkarsam gökçede hiç bişey olmamış gibi dikiliyo ayağa:)
Sırf yerine koyarken uyanmadın diye onun yatağına girip orda yatıyorum bende :)
Gerçi bu ara onuda işkenceye çevirdi bana mısın demiyo.
Ben gece uykusunda yatağına götürüp sırtını pışpışlayıp uyutuyordum, uyuyordu 2 aydan fazladır böyle, ama hasta olduğundan beri yatağa götürmek istediğimde kucağımda huzursuzlanıyor ve gitmek istemiyor, ben de o yüzden denedim, yine yatağına götürürken mızırdandı ama çok değilMaşallah canim boyle devam etsin inşallah bizde ise yaramiyo ne uazikki kusana kadar agliyo
Aynen bizde de işe yaramıyo.malesef sallanmaya alıştı.ayağımda sallamazsam uyumazMaşallah canim boyle devam etsin inşallah bizde ise yaramiyo ne uazikki kusana kadar agliyo
Evet canımBende eklimiydin karıştırdım cnm.ig adın neydi
cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun verilmis sadakasi varmis benim abim 6 sene once is yerinde cok ciddi bir kaza atlatti karisi yeni dogum yapmisti bir haftalik falandi is yerinde buyuk bir asansor varmis ona bakim yapiyormus arkadasina sarteli indir demis o da acmis asansor hareket etmeye baslamis asansorun icinde biraz sıkısmis kafasindan omzundan sıkısmis sonra nasil olduysa arkadasi farkina variyor indiriyor sarteli hastaneye gitti omzunda kemik cikmasi olmus ameliyat olsa pek ise yaramiyormus bir sure bandaj falan yaptilar oyle kaldi ama cok sukur birsey olmadi bizde anneme soylemedik apar topar hastaneye kostuk cok korkmustuk abimide Allah korudu iki gunluk yavrusuna bagisladi Allahabimle konuştum iyi çok şükür hafif ağrım var dedi normal tabi o kadarı
dün maça gitmeden bi çocuk doyurmuş çok dua etti dedi o korudu diyo sadaka ver dedim bende hemen
eve de kızkardeşim geçiyo şimdi annemin içi rahat ediyo abimi gidip görmesi lazım
sağol canım abine de çok geçmiş olsun sağlam bir kaza atlatmış ciddencok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun verilmis sadakasi varmis benim abim 6 sene once is yerinde cok ciddi bir kaza atlatti karisi yeni dogum yapmisti bir haftalik falandi is yerinde buyuk bir asansor varmis ona bakim yapiyormus arkadasina sarteli indir demis o da acmis asansor hareket etmeye baslamis asansorun icinde biraz sıkısmis kafasindan omzundan sıkısmis sonra nasil olduysa arkadasi farkina variyor indiriyor sarteli hastaneye gitti omzunda kemik cikmasi olmus ameliyat olsa pek ise yaramiyormus bir sure bandaj falan yaptilar oyle kaldi ama cok sukur birsey olmadi bizde anneme soylemedik apar topar hastaneye kostuk cok korkmustuk abimide Allah korudu iki gunluk yavrusuna bagisladi Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?