günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
@isimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum gözlerimi kapatıp yanına yatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedimbi baktım benden önce kalktı leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı
amin canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım allah beternden korusun
Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah
Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo
çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Amin inşallah@yaz yagmuru ve S Sevgidili5 teogları atlattınız.geçmiş olsun çocuklara...
Haklarında hayırlısı olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakasi varmış. Acil şifa versin Allah.günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Canım geçici birşey emin ol. Tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün önce filandi sanırım 1 hafta kadar sürdü kerem alp in uykusu gitti düzeni şaştı bi enerji patlaması yaşadı resmen çocuk. O kadar yorulmaya uyumamasi bana da çok tuhaf geliyordu. Ust Kopek dışi patladı geçti gitti. Ağlama sızlama olmadı fazla yani normal mizmizligi dışında diyeyim. böyle diş çıkarma da görmemiştim Çok şükür düzene girdi tekrar. Yine enerjik ama uyuyor en azından.benim temennimde o. Yarım saat uyusa yeter bana. Azıcık kafa dinlerim.
Ama uyutamadım yine. Uyku gelmedi diyip duruyo. Hala enerjisi tavan.
Geçici bişeydir umarım. Zorlamıcam
Çok egleniyorlar değil mi. Büyüdükçe oyun da kuruyorlar artık:) Geçen akşam kerem alp de yastıklarla oyun kurdu durdu. Koltuktan yere dizilmiş yastıklara atlıyor katıla katıla guluyor:)) Saçmalama diyorum atlayacagi zaman hoşuna gidiyor daha çok guluyor. O da bana eliyle saçmalama yapıyor. Yorulmak ne bilmedi çocuk:)) En son komple değiştim üstünü tere battı.Hirada yastiklarla sasrdi napcagni ustuste dziyo kule gbi yapiyo altna saklianiyo. Dizp ustlerine atliyo. Okdr yoruluyoki nefes nefese oynuyo yastiklarla
Bu yöntem bende de tutuyor genelde. Kerem alp normalde emerken uyur. Uykusu gelince meme istiyorum der uyku geldi der emerken uyur çok şükür. Ama bazen de uyumayacagi tutuyor. Yatıyorum yanına emmek istiyor meme bitmiş ben uyudum oğlum diyorum gözümü kapatıyorum. Biraz sürüyor ama pes edip uyuyor genelde. Geçen akşam uyaniklik yaptı resmen. Meme istedi gece uyandığında emzirmek istemiyorum artik bu yöntemi kullaniyorum. Gözüm kapalı bekliyordum. Sonra su istemeye başladı biliyor ya kalkınca uyanacak annesi meme verecek. Su deyince kalktım tabi suyu getirdim memeeeeee diye bağırmaya başladı resmen yenik düştüm sipaya. Az uyanık değiller:))@isimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum gözlerimi kapatıp yanına yatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedimbi baktım benden önce kalktı leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı
Allah korumuş gerçekten canım. Herşey olabilirmişcok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun verilmis sadakasi varmis benim abim 6 sene once is yerinde cok ciddi bir kaza atlatti karisi yeni dogum yapmisti bir haftalik falandi is yerinde buyuk bir asansor varmis ona bakim yapiyormus arkadasina sarteli indir demis o da acmis asansor hareket etmeye baslamis asansorun icinde biraz sıkısmis kafasindan omzundan sıkısmis sonra nasil olduysa arkadasi farkina variyor indiriyor sarteli hastaneye gitti omzunda kemik cikmasi olmus ameliyat olsa pek ise yaramiyormus bir sure bandaj falan yaptilar oyle kaldi ama cok sukur birsey olmadi bizde anneme soylemedik apar topar hastaneye kostuk cok korkmustuk abimide Allah korudu iki gunluk yavrusuna bagisladi Allah
Annene çok geçmiş olsun canım, inşallah kp de kolay atlatır ameliyatı.Çok geçmiş olsun canım allah beternden korusun
Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah
Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo
Ay bu kadar rahatlik beni öldürüyor. Hadi çocuk bilmiyor ama anne baba olarak insan bilmez mi sormaz mi dikkat etmez mi hele ki bu kadar önemli bi sinavken...Dün kızımın dersaneye arkadaşı sınava girememis sebebiyse sınavı onda saniyomusben şok duyunca
benim genelde böyle durumlarda öne geliyor tarihimKızlar reglim gecikti geçen ay 26sında olmuştum, mevsim geçişinde sizde de böyle oldu mu hiç
teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakasi varmış. Acil şifa versin Allah.
Canım geçici birşey emin ol. Tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün önce filandi sanırım 1 hafta kadar sürdü kerem alp in uykusu gitti düzeni şaştı bi enerji patlaması yaşadı resmen çocuk. O kadar yorulmaya uyumamasi bana da çok tuhaf geliyordu. Ust Kopek dışi patladı geçti gitti. Ağlama sızlama olmadı fazla yani normal mizmizligi dışında diyeyim. böyle diş çıkarma da görmemiştim Çok şükür düzene girdi tekrar. Yine enerjik ama uyuyor en azından.
Çok egleniyorlar değil mi. Büyüdükçe oyun da kuruyorlar artık:) Geçen akşam kerem alp de yastıklarla oyun kurdu durdu. Koltuktan yere dizilmiş yastıklara atlıyor katıla katıla guluyor:)) Saçmalama diyorum atlayacagi zaman hoşuna gidiyor daha çok guluyor. O da bana eliyle saçmalama yapıyor. Yorulmak ne bilmedi çocuk:)) En son komple değiştim üstünü tere battı.
Bu yöntem bende de tutuyor genelde. Kerem alp normalde emerken uyur. Uykusu gelince meme istiyorum der uyku geldi der emerken uyur çok şükür. Ama bazen de uyumayacagi tutuyor. Yatıyorum yanına emmek istiyor meme bitmiş ben uyudum oğlum diyorum gözümü kapatıyorum. Biraz sürüyor ama pes edip uyuyor genelde. Geçen akşam uyaniklik yaptı resmen. Meme istedi gece uyandığında emzirmek istemiyorum artik bu yöntemi kullaniyorum. Gözüm kapalı bekliyordum. Sonra su istemeye başladı biliyor ya kalkınca uyanacak annesi meme verecek. Su deyince kalktım tabi suyu getirdim memeeeeee diye bağırmaya başladı resmen yenik düştüm sipaya. Az uyanık değiller:))
Allah korumuş gerçekten canım. Herşey olabilirmiş
Annene çok geçmiş olsun canım, inşallah kp de kolay atlatır ameliyatı.
Ay bu kadar rahatlik beni öldürüyor. Hadi çocuk bilmiyor ama anne baba olarak insan bilmez mi sormaz mi dikkat etmez mi hele ki bu kadar önemli bi sinavken...
sağol canım@minnakkartal cok gecmis olsun cnm acil sifalar..
Benim normal periyodum hep öne geliyor, bu kez geçtibenim genelde böyle durumlarda öne geliyor tarihim
bende geciktim ha ağrı oldu ha lekelenme derken 2 gündür de bir üşüme bir üşüme anlatamam klima yı açtım örtündüm sonradan aklıma geldiki öyküye hamileykende ilk zamanlar böyle üşüyodum eyvah eyvah dedim :)Kızlar reglim gecikti geçen ay 26sında olmuştum, mevsim geçişinde sizde de böyle oldu mu hiç
Hamile olmayasinBenim normal periyodum hep öne geliyor, bu kez geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?