2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok geçmiş olsun canım allah beternden korusun

Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah

Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo

amin canım teşekkürler
anneciğine çok geçmiş olsun kp de acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
K Keskek canım annene de geçmiş olsun kV KP nede allah şifa versin.@keremalpim canım çok sağol bugünü de atlattik şükür. Teog maceramizinda sonuna gelmiş bulunuyoruz :)@aysenazim canım akifin ciddi bişeyi olmamasına sevindim.

Kızlar emme işini azaltamadik fakat iki aksamdir emmeden uyutmayı başardım. Sanki alıştı gibi emmeden uyumaya. Önce buna alışmış olması daha iyi gibi en azından ayrılınca bide uyuyacaği zaman meme aramaz. Nasıl uyuturum acaba memeden ayrılınca korkusunu attım gibi kafamdan.

K Keskek annene çok geçmiş olsun cnm.kayınpederinde hayırlısıyla atlatır umarım ameliyatı...

Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakasi varmış. Acil şifa versin Allah.

benim temennimde o. Yarım saat uyusa yeter bana. Azıcık kafa dinlerim.
Ama uyutamadım yine. Uyku gelmedi diyip duruyo. Hala enerjisi tavan.
Geçici bişeydir umarım. Zorlamıcam
Canım geçici birşey emin ol. Tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün önce filandi sanırım 1 hafta kadar sürdü kerem alp in uykusu gitti düzeni şaştı bi enerji patlaması yaşadı resmen çocuk. O kadar yorulmaya uyumamasi bana da çok tuhaf geliyordu. Ust Kopek dışi patladı geçti gitti. Ağlama sızlama olmadı fazla yani normal mizmizligi dışında diyeyim. böyle diş çıkarma da görmemiştim Çok şükür düzene girdi tekrar. Yine enerjik ama uyuyor en azından.

Hirada yastiklarla sasrdi napcagni ustuste dziyo kule gbi yapiyo altna saklianiyo. Dizp ustlerine atliyo. Okdr yoruluyoki nefes nefese oynuyo yastiklarla
Çok egleniyorlar değil mi. Büyüdükçe oyun da kuruyorlar artık:) Geçen akşam kerem alp de yastıklarla oyun kurdu durdu. Koltuktan yere dizilmiş yastıklara atlıyor katıla katıla guluyor:)) Saçmalama diyorum atlayacagi zaman hoşuna gidiyor daha çok guluyor. O da bana eliyle saçmalama yapıyor. Yorulmak ne bilmedi çocuk:)) En son komple değiştim üstünü tere battı.

Bu yöntem bende de tutuyor genelde. Kerem alp normalde emerken uyur. Uykusu gelince meme istiyorum der uyku geldi der emerken uyur çok şükür. Ama bazen de uyumayacagi tutuyor. Yatıyorum yanına emmek istiyor meme bitmiş ben uyudum oğlum diyorum gözümü kapatıyorum. Biraz sürüyor ama pes edip uyuyor genelde. Geçen akşam uyaniklik yaptı resmen. Meme istedi gece uyandığında emzirmek istemiyorum artik bu yöntemi kullaniyorum. Gözüm kapalı bekliyordum. Sonra su istemeye başladı biliyor ya kalkınca uyanacak annesi meme verecek. Su deyince kalktım tabi suyu getirdim memeeeeee diye bağırmaya başladı resmen yenik düştüm sipaya. Az uyanık değiller:))

Allah korumuş gerçekten canım. Herşey olabilirmiş

Annene çok geçmiş olsun canım, inşallah kp de kolay atlatır ameliyatı.

Dün kızımın dersaneye arkadaşı sınava girememis sebebiyse sınavı onda saniyomus ben şok duyunca
Ay bu kadar rahatlik beni öldürüyor. Hadi çocuk bilmiyor ama anne baba olarak insan bilmez mi sormaz mi dikkat etmez mi hele ki bu kadar önemli bi sinavken...

Kızlar reglim gecikti geçen ay 26sında olmuştum, mevsim geçişinde sizde de böyle oldu mu hiç
benim genelde böyle durumlarda öne geliyor tarihim

teşekkür ederim canım
@minnakkartal cok gecmis olsun cnm acil sifalar..
sağol canım

Kızlar reglim gecikti geçen ay 26sında olmuştum, mevsim geçişinde sizde de böyle oldu mu hiç
bende geciktim ha ağrı oldu ha lekelenme derken 2 gündür de bir üşüme bir üşüme anlatamam klima yı açtım örtündüm sonradan aklıma geldiki öyküye hamileykende ilk zamanlar böyle üşüyodum eyvah eyvah dedim :)
Sabah hatta test aldım negatif şükür :)
Şimdi biraz ağrım var bakalım ne zaman sökülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…