günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Çok geçmiş olsun canım allah beternden korusun
Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah
@isimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum gözlerimi kapatıp yanına yatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedimbi baktım benden önce kalktı
leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı
![]()
Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo