- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
floven akademisyen annenin paneline gidek mi ?İstanbul'dan sonra arttı diyebilirim. Hava kötü diye çıkaramayınca da bana sardı. Bugün çıktık saçını kestirdik. Çok ağladı ama lolipopu verince sustu. Nispeten bugün daha iyiydi.
ben gökçeyi beşiğine yatırıyor kendimde kendi yatağıma yatıyordum. hatta uyudum sansın diye yorganın kafamı bile sokuyordumisimdeyimgucumdeyim ya da @Akaibu söylemişti tam hatırlamıyorum gözlerimi kapatıp yanına yatıp uyutuyorum gece demişti, uyur numarası yapıp, ben de dün yaptım , hadi uyuyalım birlikte annenin de uykusu gelmiş dedim, sağa sola döndü, üstüme çıktı, koluma yattı, ninni söyledi uyu diye falan, ben kısık gözle bakıyorum arada çaktırmadan tabi, bir ara ses kesildi, tam kolumun üstüne yatmıştı, kolumu kurtardım, döndü öteye yattı, kalkayım da yerine koyayım dedim
bi baktım benden önce kalktı
leyyn sen uyumuyor muydun
Sonra tekrarladık durumubu kez sonuç başarılı
![]()
Ay ben soracaktım tam bu soruyuKizlar anneler gunune ne alcaksiniz annelerinize
Seninde aklinda yokmu canim bisey :)Ay ben soracaktım tam bu soruyuÖnce davrandın
![]()
Aklım tok da karnım açSeninde aklinda tokmu canim bisey :)
Başkasını çağır yapsın :)İki gün izin aldım evdeyim suan evde yapılacak bir ton işim var ve ben boş boş oturuyorum sanki işleri başkası gelip yapicak![]()
yaziyi duzeltmistim ama yakalamissinAklım tok da karnım aç
Var canım anneme bluz etek alayım diyorum
Kayınvalideme ayakkabı ya da saçlarını boyatma sponsoru olayım diyorum
Kv konusunda emin değilim, geçen yıl bişe alamamıştım ona
Amann ben nigdeye geldiğimden beri eşimin annesine her anneler gününe hediye aldım. Yani eşime hadi hediye alalım dedim niye alıyoruz dedi benim zorumla aldık ama annesi herkese eşimin aldığını söyledi hep. İsimdeyimgucumdeyim in adı bile geçmedi hiç. Bir oldu iki oldu üç oldu derken 4.de eşime demedim bişey. O da alalım demedi. Benim annemde il dışında sadece ararım. Geçen ay nigdeye geldiğinde ayakkabı almıştım hediye. Çok sevinmişti. Ama kv ye cidden çok bozuluyordum. Almayi bıraktım bozulma falan kalmadıBu ara deli gibi hediye traği var zaten
Kurbime hediye
Anneme hediye
Kayınvalideme hediye
Eşime hediye![]()
Hatun becerikli olunca başka oluyo tabiyaziyi duzeltmistim ama yakalamissinya bende acaba ikisinede mutfak onlugumu diksem uzerinede keceyle canim annem anneler gunun kutlu olsun yazip diksemmi diyorum nasil olurki
Canim benim cok tatlisin bunu hediye icin olur diye kabul ediyorumHatun becerikli olunca başka oluyo tabi![]()
benim kvde de begenmiyor hicbir seyi renkli olacak yakasi acik v yaka olacak ince olacak kollari kisa olacak ki kapali ama evde oyle kapali uzun kollu giyemiyor kac defa aldiysam begenmdi degistirdim yine begenmedi ev esyasi almiyorum gorumceyle oturuyor bir kere yazlik ayakkabi aldim esime dedim annen begenmiyor birsey almayacagim esimde ihtiyacin ne diye soruyor para veriyor gorumce aliyor anneme de bakiyorum ihtiyacina gore aliyorum gecen sene fincan almistim kendime cok begenmisti ona da aldim bu sene bilmiyorumAmann ben nigdeye geldiğimden beri eşimin annesine her anneler gününe hediye aldım. Yani eşime hadi hediye alalım dedim niye alıyoruz dedi benim zorumla aldık ama annesi herkese eşimin aldığını söyledi hep. İsimdeyimgucumdeyim in adı bile geçmedi hiç. Bir oldu iki oldu üç oldu derken 4.de eşime demedim bişey. O da alalım demedi. Benim annemde il dışında sadece ararım. Geçen ay nigdeye geldiğinde ayakkabı almıştım hediye. Çok sevinmişti. Ama kv ye cidden çok bozuluyordum. Almayi bıraktım bozulma falan kalmadı![]()
teşekkür ederim. Bizimkinden pek umudumuz yok ama hayırlısı artık.@yaz yagmuru S Sevgidili5 @Akaibu aklımdaydınız ama yazamadım umarım çocukların sınavı iyi geçmiştir.
bende kvye her doğum gününde her anneler gününde eşimle hediye aldık. Sağolun dedi. Neyse onu geçtim benim doğum günüm olduğunu öğrendiğimde de hıı doğum günün mü deyip kutlu olsun bile demeid üstüne :)) bi seferde önüme resmen para attı doğum gününmüş kendine bişey al diyip. Dedim ben niye uğraşıyorum acaba :) eşim kesin alır bişey ama hiç uğraşmayı düşünmüyorum açıkcası.Amann ben nigdeye geldiğimden beri eşimin annesine her anneler gününe hediye aldım. Yani eşime hadi hediye alalım dedim niye alıyoruz dedi benim zorumla aldık ama annesi herkese eşimin aldığını söyledi hep. İsimdeyimgucumdeyim in adı bile geçmedi hiç. Bir oldu iki oldu üç oldu derken 4.de eşime demedim bişey. O da alalım demedi. Benim annemde il dışında sadece ararım. Geçen ay nigdeye geldiğinde ayakkabı almıştım hediye. Çok sevinmişti. Ama kv ye cidden çok bozuluyordum. Almayi bıraktım bozulma falan kalmadı![]()
Anadolu lisesi düşünüyoruz biz canım.Yok canim onlarin buyuk cocuklari buyuk bayagi kucukleri benim oglumla bir 14 yasinda dogurmak degilde şakasina soylediler:)) bende o yuzden soylemem dedim güldük nasipte ne varsa Rabbim ne yazmissa o yontemi de dr dene kesin degil hersey Allahtan dedi ben denedim sadece o yontemden dolayi kiz oldugunu dusunmedim cokta dua etmistim Rabbim kabul etti dualarimi cok sukur oglan kiz ikiside cok seviliyor insanin canindan bir parca Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah ama benim iki oglum olunca hep bir kizim olsun istemistim dusundum acaba dedim hep sonra da denemeye karar verdim
Ne guzel masallah canim cok sevindim kizin adina Fen lisesimi dusunuyorsunuz Anadolu lisesi mi bizimki matematikte cok zorlandi yine saglik olsun dusundugumuz birkac lise var simdi onlarin puani ogluma yakin biraz yuksek puanindan yuzdelik dilimler onemliymis ona bakcaz kontenjan durumuna da bakcam hayirlisi olsun haklarinda
Okul bahcesinde oyle cocuklar gordum ki serseri tavirlarla birbirlerine sorulari okudunmu len ben okumadim attim ciktim 4 dogru belki cikar diyorlar okulun disinda yaktilar sigaralari yani ben onlari gorunce cocugumla gurur duydum oglum en azindan birseyler yapti gayret etti
amin canim hayirlisi olsun benimkide oyle cok calismadi calisti ama oyle saatlerce calismadi bir saat calisiyordu calistim diyordu ama erkek annelerinden hep ayni seyi duydum kizlar daha gayretli oluyor
Sağol canım iyiydi allaha şükür.@yaz yagmuru S Sevgidili5 @Akaibu aklımdaydınız ama yazamadım umarım çocukların sınavı iyi geçmiştir.
Benim Annem beğenirdi ben öyle bişey yapsam :)Canim benim cok tatlisin bunu hediye icin olur diye kabul ediyorum![]()
Beğenmeyen birinede bişey almak cidden zor. Allah kolaylik versin; )benim kvde de begenmiyor hicbir seyi renkli olacak yakasi acik v yaka olacak ince olacak kollari kisa olacak ki kapali ama evde oyle kapali uzun kollu giyemiyor kac defa aldiysam begenmdi degistirdim yine begenmedi ev esyasi almiyorum gorumceyle oturuyor bir kere yazlik ayakkabi aldim esime dedim annen begenmiyor birsey almayacagim esimde ihtiyacin ne diye soruyor para veriyor gorumce aliyor anneme de bakiyorum ihtiyacina gore aliyorum gecen sene fincan almistim kendime cok begenmisti ona da aldim bu sene bilmiyorum
Aynen ya. Onlar için bişeyler yapıp onsemsenmemek insanı uzuyor. Kv de çok ayıp etmiş cidden. Herşeyin bi adabı var.teşekkür ederim. Bizimkinden pek umudumuz yok ama hayırlısı artık.
bende kvye her doğum gününde her anneler gününde eşimle hediye aldık. Sağolun dedi. Neyse onu geçtim benim doğum günüm olduğunu öğrendiğimde de hıı doğum günün mü deyip kutlu olsun bile demeid üstüne :)) bi seferde önüme resmen para attı doğum gününmüş kendine bişey al diyip. Dedim ben niye uğraşıyorum acaba :) eşim kesin alır bişey ama hiç uğraşmayı düşünmüyorum açıkcası.