2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende geciktim ha ağrı oldu ha lekelenme derken 2 gündür de bir üşüme bir üşüme anlatamam klima yı açtım örtündüm sonradan aklıma geldiki öyküye hamileykende ilk zamanlar böyle üşüyodum eyvah eyvah dedim :)
Sabah hatta test aldım negatif şükür :)
Şimdi biraz ağrım var bakalım ne zaman sökülcek
itiraf etmeliyim ki ben de test yaptım negatif
oh içim rahatladı demek sende de gecikmiş periyodun nasıldı?
mevsimden demek ki:KK70:

günaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Geçmiş olsun canım Allah kazadan beladan korusun aileni

sağol canım abine de çok geçmiş olsun sağlam bir kaza atlatmış cidden
Evet canim sagol
Çok geçmiş olsun canım allah beternden korusun

Bizde de annem dün rahim kalınlaşması varmış ondan ameliyat oldu ama küçük bişey başım genaydı betülle gitmek zorunda kaldım bi de hastane bahçesinde o teyzesiyle durdu ben anneme baktım
Haftaya salı da kp ameliyat olacak onunda büyük bişey değil aslında kasık fıtığı ama iki kez kalp krizi geçirmiş daha önce şimdide bi dünya tahlil yapıldı dr biraz riskli demiş bakalım nasip allah herkese şifalar versin inşallah

Betülde bazen öyle uyuyo delirtiyo beni bütün yatağı dönüyo
Annene de kpne de gecmis olsun Allah sifa versin canim
@yazyagmuru sizede geçmiş olsun canım teog bitti sonundaaaa :))
Sagol canim bitti cok sukur size de gecmis olsun
Dün kızımın dersaneden arkadaşı sınava girememis sebebiyse sınavı onda saniyomus :KK57:ben şok duyunca
Yuh ya rahatliga bak
@yaz yagmuru ve S Sevgidili5 teogları atlattınız.geçmiş olsun çocuklara...
Haklarında hayırlısı olsun inşallah
Amin canim sagol
Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakasi varmış. Acil şifa versin Allah.

Canım geçici birşey emin ol. Tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün önce filandi sanırım 1 hafta kadar sürdü kerem alp in uykusu gitti düzeni şaştı bi enerji patlaması yaşadı resmen çocuk. O kadar yorulmaya uyumamasi bana da çok tuhaf geliyordu. Ust Kopek dışi patladı geçti gitti. Ağlama sızlama olmadı fazla yani normal mizmizligi dışında diyeyim. böyle diş çıkarma da görmemiştim Çok şükür düzene girdi tekrar. Yine enerjik ama uyuyor en azından.

Çok egleniyorlar değil mi. Büyüdükçe oyun da kuruyorlar artık:) Geçen akşam kerem alp de yastıklarla oyun kurdu durdu. Koltuktan yere dizilmiş yastıklara atlıyor katıla katıla guluyor:)) Saçmalama diyorum atlayacagi zaman hoşuna gidiyor daha çok guluyor. O da bana eliyle saçmalama yapıyor. Yorulmak ne bilmedi çocuk:)) En son komple değiştim üstünü tere battı.

Bu yöntem bende de tutuyor genelde. Kerem alp normalde emerken uyur. Uykusu gelince meme istiyorum der uyku geldi der emerken uyur çok şükür. Ama bazen de uyumayacagi tutuyor. Yatıyorum yanına emmek istiyor meme bitmiş ben uyudum oğlum diyorum gözümü kapatıyorum. Biraz sürüyor ama pes edip uyuyor genelde. Geçen akşam uyaniklik yaptı resmen. Meme istedi gece uyandığında emzirmek istemiyorum artik bu yöntemi kullaniyorum. Gözüm kapalı bekliyordum. Sonra su istemeye başladı biliyor ya kalkınca uyanacak annesi meme verecek. Su deyince kalktım tabi suyu getirdim memeeeeee diye bağırmaya başladı resmen yenik düştüm sipaya. Az uyanık değiller:))

Allah korumuş gerçekten canım. Herşey olabilirmiş

Annene çok geçmiş olsun canım, inşallah kp de kolay atlatır ameliyatı.

Ay bu kadar rahatlik beni öldürüyor. Hadi çocuk bilmiyor ama anne baba olarak insan bilmez mi sormaz mi dikkat etmez mi hele ki bu kadar önemli bi sinavken...
Sagol canim Allah korudu
S Sevgidili5 ve @yaz yagmuru kızlar cocuklarin sınavları iyi geçti değil mi bugün de. Maşallah çocuklarınız başarılı öğrenciler zaten Allah yollarını açık etsin başarılar nasip etsin inşallah
sagol amin insallah oglumun hedefine gore sinav cok iyi sayilmaz birinci sinavda 9 yanlis vardi 5 i matematikti
Bu sinavda 10 yanlis var gibi gorunuyor 6 si matematik maalesef azlatmasini bekliyorduk ama bir tane artti uzulduk sorularin zor oldugu soyleniyor okul genelinde oyle duydum bilmiyorum hayirlisi artik
Haziranda yuzdelik dilimler aciklanacakmis tercihler ona gore yapilacakmis bakalim yuzdelik dilimi kac olacak birde kontenjan acigi oldugunda okul puanlari biraz geri cekiliyormus sanirim ogretmenlerle gorusup ona gore tercih yapcaz artik

Bugun okula eceyi de goturdum hava guzel diye oglumun ilkokul dan beri arkadaslari var esleri esimin de arkadasi onlarla oturduk eceyi cok sevdiler onlarin da hep iki oglu var ayy ne guzel bak dogurdun kizin oldu biz yapmadik buyudu bile dediler eceyi kucaklarina aldilar ayy saclara bak ayy gozlere bak ayy konusuyor ecede costu bicir bicir cenesi durmadi bana dediler ya formülünu soyle de biz de yapalim kizimiz olsun bende soyleyemem formulunu dedim :KK53:

itiraf etmeliyim ki ben de test yaptım negatif
oh içim rahatladı demek sende de gecikmiş periyodun nasıldı?
mevsimden demek ki:KK70:
24-26 değişiyo önceden sinyali çakıyodu geliyorum diye ağrı falan :) hepsi oldu yok ortada korktum bu sefer ama bugün belim başladı ağrımaya gelor demekki korkuttu fekat :)

Bugun okula eceyi de goturdum hava guzel diye oglumun ilkokul dan beri arkadaslari var esleri esimin de arkadasi onlarla oturduk eceyi cok sevdiler onlarin da hep iki oglu var ayy ne guzel bak dogurdun kizin oldu biz yapmadik buyudu bile dediler eceyi kucaklarina aldilar ayy saclara bak ayy gozlere bak ayy konusuyor ecede costu bicir bicir cenesi durmadi bana dediler ya formülünu soyle de biz de yapalim kizimiz olsun bende soyleyemem formulunu dedim :KK53:
O formülü biliyorum canım. Ben erkek çocuklarını çok severdim ilki erkek olsun isterdim. Hatta ovulasyon kitleri aldım tam yumurtlama gününü tutturalım diye. Çin takviminde bile üst üste iki ay erkek bebekti. Ama sonuç elif adamız oldu. Nasipten öte yol gitmiyor. İyi kide oldu kız bebeğin tadına varınca şimdi nasipse ikincide kız olsun istiyorum.

S Sevgidili5 ve @yaz yagmuru kızlar cocuklarin sınavları iyi geçti değil mi bugün de. Maşallah çocuklarınız başarılı öğrenciler zaten Allah yollarını açık etsin başarılar nasip etsin inşallah
iyi geçti canım ama kızım fen sınavından ağlayarak çıktı onu öyle görünce başımdan kayar sular döküldü resmen ben HC yaptığı yanlış sayısına sınav sonucuna uzulmem onun uzulmesi beni yikiyo resmen ama.çok zordu sanırım dört tane yanlış yaptım dedi ağlayarak.demin baktık iki yanlışmış.okadar çok ağladı ki boşu boşuna.isteği liseye girebilecek hayırlısı olsun bakalım.

Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten verilmiş sadakasi varmış. Acil şifa versin Allah.

Canım geçici birşey emin ol. Tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün önce filandi sanırım 1 hafta kadar sürdü kerem alp in uykusu gitti düzeni şaştı bi enerji patlaması yaşadı resmen çocuk. O kadar yorulmaya uyumamasi bana da çok tuhaf geliyordu. Ust Kopek dışi patladı geçti gitti. Ağlama sızlama olmadı fazla yani normal mizmizligi dışında diyeyim. böyle diş çıkarma da görmemiştim Çok şükür düzene girdi tekrar. Yine enerjik ama uyuyor en azından.

Çok egleniyorlar değil mi. Büyüdükçe oyun da kuruyorlar artık:) Geçen akşam kerem alp de yastıklarla oyun kurdu durdu. Koltuktan yere dizilmiş yastıklara atlıyor katıla katıla guluyor:)) Saçmalama diyorum atlayacagi zaman hoşuna gidiyor daha çok guluyor. O da bana eliyle saçmalama yapıyor. Yorulmak ne bilmedi çocuk:)) En son komple değiştim üstünü tere battı.

Bu yöntem bende de tutuyor genelde. Kerem alp normalde emerken uyur. Uykusu gelince meme istiyorum der uyku geldi der emerken uyur çok şükür. Ama bazen de uyumayacagi tutuyor. Yatıyorum yanına emmek istiyor meme bitmiş ben uyudum oğlum diyorum gözümü kapatıyorum. Biraz sürüyor ama pes edip uyuyor genelde. Geçen akşam uyaniklik yaptı resmen. Meme istedi gece uyandığında emzirmek istemiyorum artik bu yöntemi kullaniyorum. Gözüm kapalı bekliyordum. Sonra su istemeye başladı biliyor ya kalkınca uyanacak annesi meme verecek. Su deyince kalktım tabi suyu getirdim memeeeeee diye bağırmaya başladı resmen yenik düştüm sipaya. Az uyanık değiller:))

Ay bu kadar rahatlik beni öldürüyor. Hadi çocuk bilmiyor ama anne baba olarak insan bilmez mi sormaz mi dikkat etmez mi hele ki bu kadar önemli bi sinavken...
inşallah. Diş falanda yok çıkacak ama bakalım. Normalsede idare etmeyi öğrencem :)

Benim normal periyodum hep öne geliyor, bu kez geçti
nee:rolleyes:

iyi geçti canım ama kızım fen sınavından ağlayarak çıktı onu öyle görünce başımdan kayar sular döküldü resmen ben HC yaptığı yanlış sayısına sınav sonucuna uzulmem onun uzulmesi beni yikiyo resmen ama.çok zordu sanırım dört tane yanlış yaptım dedi ağlayarak.demin baktık iki yanlışmış.okadar çok ağladı ki boşu boşuna.isteği liseye girebilecek hayırlısı olsun bakalım.
Ay benim kardeşimde iyi diyo. O kadar uğraştık çalışmadı. Nasıl iyi geçecekse :) bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı olsun haklarında

hediye bakarken her seferinde karşımdakinin zevklerini düşünüyorum ölçüyorum biçiyorum sonra bi bakıyorum aldıklarıma hepsi ben benim zevklerim özellikle kıyafet alırken hep içimde ben olsam dürdüsü
kurbişim artık sende paketten çıkacak ikili tokaya şaşırmazsın sanıyorum

O formülü biliyorum canım. Ben erkek çocuklarını çok severdim ilki erkek olsun isterdim. Hatta ovulasyon kitleri aldım tam yumurtlama gününü tutturalım diye. Çin takviminde bile üst üste iki ay erkek bebekti. Ama sonuç elif adamız oldu. Nasipten öte yol gitmiyor. İyi kide oldu kız bebeğin tadına varınca şimdi nasipse ikincide kız olsun istiyorum.
Kız çocuk dünyanın en büyük nimeti anne baba için bence.Rabbimin bu dünyada verebileceği en büyük hediye.allah oğlu olanlara bide kız çocuk tattirsin inşallah.

amin canım teşekkürler
anneciğine çok geçmiş olsun kp de acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
K Keskek canım annene de geçmiş olsun kV KP nede allah şifa versin.@keremalpim canım çok sağol bugünü de atlattik şükür. Teog maceramizinda sonuna gelmiş bulunuyoruz :)@aysenazim canım akifin ciddi bişeyi olmamasına sevindim.

K Keskek annene çok geçmiş olsun cnm.kayınpederinde hayırlısıyla atlatır umarım ameliyatı...

K Keskek sizede cok gecmis olsun canm ustuste gelmis. Bnmde kv sali gnu ameliyat oldu

Evet canim sagol

Annene de kpne de gecmis olsun Allah sifa versin canim

Sagol canim bitti cok sukur size de gecmis olsun

Yuh ya rahatliga bak

Amin canim sagol

Sagol canim Allah korudu
sagol amin insallah oglumun hedefine gore sinav cok iyi sayilmaz birinci sinavda 9 yanlis vardi 5 i matematikti
Bu sinavda 10 yanlis var gibi gorunuyor 6 si matematik maalesef azlatmasini bekliyorduk ama bir tane artti uzulduk sorularin zor oldugu soyleniyor okul genelinde oyle duydum bilmiyorum hayirlisi artik
Haziranda yuzdelik dilimler aciklanacakmis tercihler ona gore yapilacakmis bakalim yuzdelik dilimi kac olacak birde kontenjan acigi oldugunda okul puanlari biraz geri cekiliyormus sanirim ogretmenlerle gorusup ona gore tercih yapcaz artik

Teşekkürler kızlar anneminki kolaydı açıkcası kp inkinden korkuyorum inşallah bişey olmaz

Kız çocuk dünyanın en büyük nimeti anne baba için bence.Rabbimin bu dünyada verebileceği en büyük hediye.allah oğlu olanlara bide kız çocuk tattirsin inşallah.
Canım benim babaannemin 2 kız 1 erkek çocuğu var babam ve halamlar ama durumlar biraz karışık babam başka ilde annem babam zaten ayrı annemde bu sebepten babaannemden uzak küçük halam babaannem para verirse evine gelir işini gücünü yapar
Büyük halamda gelir işini gücünü yapar ama diğer halamla birbirlerini biraz gazlıyorlar o da tavır alıyo
Ve babaannem dizlerinden ameliyat oldu zor yürüyo geçen gün norolog bile bu teyze tek başına kalamaz yaşamayamaz demiş ama önemseyen yok
Gelgelim babaanemin yanında çocuk yapma muhabbeti olsa illa çocuk getirmeye uğraşmayınbiz getirdikte noldu der allah hayırlı evlat versin hatta hayırlı gelin damat versin artık evlattan daha önemli oldular

Yok canim onlarin buyuk cocuklari buyuk bayagi kucukleri benim oglumla bir 14 yasinda dogurmak degilde şakasina soylediler:)) bende o yuzden soylemem dedim güldük nasipte ne varsa Rabbim ne yazmissa o yontemi de dr dene kesin degil hersey Allahtan dedi ben denedim sadece o yontemden dolayi kiz oldugunu dusunmedim cokta dua etmistim Rabbim kabul etti dualarimi cok sukur oglan kiz ikiside cok seviliyor insanin canindan bir parca Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah ama benim iki oglum olunca hep bir kizim olsun istemistim dusundum acaba dedim hep sonra da denemeye karar verdim
Ne guzel masallah canim cok sevindim kizin adina Fen lisesimi dusunuyorsunuz Anadolu lisesi mi bizimki matematikte cok zorlandi yine saglik olsun dusundugumuz birkac lise var simdi onlarin puani ogluma yakin biraz yuksek puanindan yuzdelik dilimler onemliymis ona bakcaz kontenjan durumuna da bakcam hayirlisi olsun haklarinda
Okul bahcesinde oyle cocuklar gordum ki serseri tavirlarla birbirlerine sorulari okudunmu len ben okumadim attim ciktim 4 dogru belki cikar diyorlar okulun disinda yaktilar sigaralari yani ben onlari gorunce cocugumla gurur duydum oglum en azindan birseyler yapti gayret etti

Ay benim kardeşimde iyi diyo. O kadar uğraştık çalışmadı. Nasıl iyi geçecekse :) bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı olsun haklarında
amin canim hayirlisi olsun benimkide oyle cok calismadi calisti ama oyle saatlerce calismadi bir saat calisiyordu calistim diyordu ama erkek annelerinden hep ayni seyi duydum kizlar daha gayretli oluyor

Canım benim babaannemin 2 kız 1 erkek çocuğu var babam ve halamlar ama durumlar biraz karışık babam başka ilde annem babam zaten ayrı annemde bu sebepten babaannemden uzak küçük halam babaannem para verirse evine gelir işini gücünü yapar
Büyük halamda gelir işini gücünü yapar ama diğer halamla birbirlerini biraz gazlıyorlar o da tavır alıyo
Ve babaannem dizlerinden ameliyat oldu zor yürüyo geçen gün norolog bile bu teyze tek başına kalamaz yaşamayamaz demiş ama önemseyen yok
Gelgelim babaanemin yanında çocuk yapma muhabbeti olsa illa çocuk getirmeye uğraşmayınbiz getirdikte noldu der allah hayırlı evlat versin hatta hayırlı gelin damat versin artık evlattan daha önemli oldular
Dogru soyluyorsun canim onemli olan hayirli evlat olmalari benim babam genc yasta vefat etti annem babaanemlerle beraber oturdu bize bakti buyuttu halam mirasta anneme kucuk bir pay verildi diye babaanemle dedemi sildi senelrce arayip sormadi baska evlatlari da yoktu tek halam annem babaanneme bakti bacaklari sakatti babaanem sonra vefat etti yillarca dedeme de bakti bayramlarda bile gelmiyordu dedemin agzi var dili yoktu anneme karnim ac bile demezdi cok sessiz bir insandi bir bayram gunu oyle agladi ki dedem benim ailem nerede karim cocuklarim nerede diye abim hemen dedemi köye goturdu kafasini dagitsin diye sonra dedem parkinson oldu annemle esim doktora goturdu dedemi dr bu adam ne yasadi hayata küsmüs dedi bir tek halam hayatta tek kalan babasini yillarca aramadi sormadi annem bakti ölene kadar

Bugün işe geldim @sglbnt @minnakkartal bulmuş önceki yazdığımı zaten :KK70:
Gün boyunca sürekli kusunca dün yine acildeydik, oğlana antibiyotik hiç fayda etmemiş, iğneye döndük, doktor boğazını gösterdi, aman tanrım nasıl bembeyaz,
ben takur tukur öksürmeye devam, azıcık oğlandan fırsat bulup uyuyum diyorum onda da öksürük boğuyor.
oğlanda sürekli anne gel diye paçamdan düşmüyor, süt diye diye yakamı bırakmıyor. Sabah birde "canım süt" dedi göğsüme yattı ben şok :KK57:
Sabah çantasına kutu süt koydum, eğer canın süt isterse söyle babaanneye sana çantadan süt versin dedim, kvye de söyledim tamam dediler, biraz önce aradım çaya pisküvit batırıyorlarmış
Bi bitseydi şu hastalık ailecek dökülüyoruz
Kuzu ya çok çekti bu boğaz enfeksiyonundan. Biran önce iyileşir inşallah. Sana da geçmiş olsun canım. b

İstanbuldan sonra mı oldu daha fazla? Şayet öyle ise senin onu bırakmana tepki gösteriyor olabilir.
İstanbul'dan sonra arttı diyebilirim. Hava kötü diye çıkaramayınca da bana sardı. Bugün çıktık saçını kestirdik. Çok ağladı ama lolipopu verince sustu. Nispeten bugün daha iyiydi.

Back
X