Öyleymiş malesef geç öğrendik. Sen daha aktifsin ve eskisin ya burada belki dedik bi samimiyetin vardır.Hamilelik,gebelik vs gibi topikler google'dan arama yapanlar bilgilere kolay ulaşsın diye dışarıya açık..o yüzden buradaki herhangibi yazışma bi kelimeyi yazınca da google'da çıkar..mesela kk'da +18 bölümü dışarıya kapalı sadece üyrler görüyor..onun gibi..hani bunu mantıken baştan düşünemedik tabi ama google'da çıkmasının sebebi o..zaten dışarıya açık olduğu için ben hiç eklemedim resim falan..Ama tabiki yöneticilere belirtin hatta 1 kişi yazsın genel anlamda rahatsız olunduğunu dile getirsin,vardır heralde bir çözümü..
nick değiştirmek işe yarar mı acaba? denesem miki bendeZırt pırt nick ve hesap değiştirdiğim için sanırım bizim hiç fotomuz yok
Beğendim güzel sadece eşim güzel resimler seçememişBeğendin mi peki?
Sayfalar nasıl peki. Normal fotoğraf kağıdı gibi mi. yoksa kuşe kağıt ı diyolar onlardan mı? Güzel bişeymiş aslında. Bende düşünebilirimBeğendim güzel sadece eşim güzel resimler seçememiş
bizde busene antalyaya gtcz ama tatili iptal ettirmek istiyorm diyorm esime bekle diyo hirayla busene tatil yapmasak dha iyi olcak sanirm cok zorlanicaz eminim. Kararsizim..biz antalyadan aldık geçen sene yine uçakla gitmiştik üstelik son anda almamıza rağmen fiyat fena değildi bu yıl ki fiyatı duyunca şok oldum bildiğin o yüzden araba dedik arabaylada en uzun yolculuğumuz olacak bakalım kazasız belasız gider geliriz inşallah tarih yaklaşınca bi tekrar bakarız son duruma tabi
bizde varmiyizzz :)Azıcık biliyorsam nikle alakası yokgoogle zamanında sizi etiketlemiş
Bu arada sen ve senin oğlanda var canım@Apriori123
Yok cnm niye olsun gerçekten güzel bi kombin. Yok ya cevap vermedi. Sadece arenin resimleri olsa bişey demicem de eşimle benim resimlerim bile var. Ay süt taşının resmini koymuştum o bile var.basit olmaz di mi kalem etek. o zaman onu giyeyim daha rahat ederim. gökçe elbiselerin orasını burasını çekiştiriyo frikik verip eşimle papaz olmaya hiç gerek yok durduk yere
Evet ya niye ben çıkıyorum zırt pırt anlamadımBu arada kazenden cevap geldi mi?
pufpuff un arası iyi mi acep yönetimle aktif birii. onuda araya sokabilir miyiz ki neder acaba kendileri
senin kızım camdan baktığına denk geldim onda da yüzü görünmüyor, en çok K Keskek @minnakkartal @Akaibu @oslew @keremalpim @AreN5 ve @yaz yagmuru varbizde varmiyizzz :)
Apririnin diğer hesap kapatıldı ya belki ondandır canım. bilemedim yabi şansımı deniyeyim dedim olmadı yeni üyelik de düşünebilirim
Benimde yaktığım kabak tatlısıYok cnm niye olsun gerçekten güzel bi kombin. Yok ya cevap vermedi. Sadece arenin resimleri olsa bişey demicem de eşimle benim resimlerim bile var. Ay süt taşının resmini koymuştum o bile var.
Burda ki herkes rahatsız mı bu durumdan? Ona göre yazcam muneyesenin kızım camdan baktığına denk geldim onda da yüzü görünmüyor, en çok K Keskek @minnakkartal @Akaibu @oslew @keremalpim @AreN5 ve @yaz yagmuru var
genelde 1 yaş fotoları
ben rahatsızım hem de çok net bi şekildeBenimde yaktığım kabak tatlısı
Burda ki herkes rahatsız mı bu durumdan? Ona göre yazcam muneye
Birde umut var sanırım listede. Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur belkide.nick değişikliği işe yaramıyormuş
ben rahatsızım hem de çok net bi şekilde
Değişik değişik arıyorum canım, çıkıyor, görsel olarak ne eklendiyse çıkıyor sanırım:S2014 haziran annelerini bırak. direk haziran anneleri yazınca bile çıkıyo çıldırcam.
fayika sen nasıl bakıyosun ben aprioriyi hiç görmedim. herkeste farklı mı ya
@minnakkartal ilk regl olduğunda göbüşünü paylaşmıştı ya o bile varDeğişik değişik arıyorum canım, çıkıyor, görsel olarak ne eklendiyse çıkıyor sanırım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?