2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Öyleymiş malesef geç öğrendik. Sen daha aktifsin ve eskisin ya burada belki dedik bi samimiyetin vardır.
Bu gün eşim geç gelecek. Farkederse eminim çok sinir olur. gökçede vaktinde uyursa oturup güzelce yazıp derdimizi anlatayım. belki anlayışla karşılayıp yardım ederler.

Aprioriyi eski nickle direk aratsan bile hiç bişey çıkmıyo. hatta onda bile bizimkiler çıkıyo.
Yani yine kalır aslında google görsellerinde ama aratınca kabak gibi görünmez sanırım.
Önce bence bi kazenle konuşalım. olmadı bende bu nicki kapattırıp yeni bi hesap alırım

bizde busene antalyaya gtcz ama tatili iptal ettirmek istiyorm diyorm esime bekle diyo hirayla busene tatil yapmasak dha iyi olcak sanirm cok zorlanicaz eminim. Kararsizim..
Bide arabayla gdiyoruz gecen sene hep uyudu busene neolur bilmem. Sans isi birazcik bebekli tatil.
Bide yazin tarih yaklasnca dha pahali olur ucak fiyatlari suan en uygunudur

Azıcık biliyorsam nikle alakası yok google zamanında sizi etiketlemiş
Bu arada sen ve senin oğlanda var canım @Apriori123
bizde varmiyizzz :)

Yok cnm niye olsun gerçekten güzel bi kombin. Yok ya cevap vermedi. Sadece arenin resimleri olsa bişey demicem de eşimle benim resimlerim bile var. Ay süt taşının resmini koymuştum o bile var.

Yok cnm niye olsun gerçekten güzel bi kombin. Yok ya cevap vermedi. Sadece arenin resimleri olsa bişey demicem de eşimle benim resimlerim bile var. Ay süt taşının resmini koymuştum o bile var.
Benimde yaktığım kabak tatlısı

senin kızım camdan baktığına denk geldim onda da yüzü görünmüyor, en çok K Keskek @minnakkartal @Akaibu @oslew @keremalpim @AreN5 ve @yaz yagmuru var
genelde 1 yaş fotoları
Burda ki herkes rahatsız mı bu durumdan? Ona göre yazcam muneye

2014 haziran annelerini bırak. direk haziran anneleri yazınca bile çıkıyo çıldırcam.
fayika sen nasıl bakıyosun ben aprioriyi hiç görmedim. herkeste farklı mı ya

2014 haziran annelerini bırak. direk haziran anneleri yazınca bile çıkıyo çıldırcam.
fayika sen nasıl bakıyosun ben aprioriyi hiç görmedim. herkeste farklı mı ya
Değişik değişik arıyorum canım, çıkıyor, görsel olarak ne eklendiyse çıkıyor sanırım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…