- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
benim takıntım yok ama gündüz annem evde malum o istemeyince olmuyo bir haftasonum var onda da biri gelsin ben istemem artık ne kadar olursa mantığındayım ne yapayımeşimde bana diyo birini çağır diye ama bende yabancı birini istemiyorum. annem bile yapsa peşinde dolaşıyorum. camlar için alcam falan diyodum ama vazgeçtim. kollara kuvvet artık.
aslında bekarken hiç böyle takıntılarım yoktu umursamazdım bile. evlenince ne oldu bana anlamadım
Zaten annen günlük toparlıyosa çokta gerek kalmıyodur. Amann aslında fazla abartıyoruz. eskiden elektrik süpürgesi falan mı vardı. çalıyla süpürüyolarmış ne kadar olursa artık. şimdi her gün süpürge açıyorum deli gibi. keşke engel olabilsem birazcık kendime.benim takıntım yok ama gündüz annem evde malum o istemeyince olmuyo bir haftasonum var onda da biri gelsin ben istemem artık ne kadar olursa mantığındayım ne yapayım
Marmaris icmeler de canim letoile otel fiyati uygun saylir 4 yildizli ama 5 yildizli otelden cok farki yok@yaz yagmuru sizin gittiğiniz otel nerdeydi bi de fiyat nasıldı uygun demiştin sanki zaten en fazla 3 gün gideriz bakalım iznini ne zaman alcak eşim
Bende @AreN5 gibi yapıyorum bütün dolapların içini kendim hallediyorum kadın gelip camları kapıları tozları ve yıkanacak yerleri yıkayıp gidiyor. İyide oluyor ya ince işleri ben hallettiğim için içimede siniyoreşimde bana diyo birini çağır diye ama bende yabancı birini istemiyorum. annem bile yapsa peşinde dolaşıyorum. camlar için alcam falan diyodum ama vazgeçtim. kollara kuvvet artık.
aslında bekarken hiç böyle takıntılarım yoktu umursamazdım bile. evlenince ne oldu bana anlamadım
miracığım ne zaman tanışıcakyarın sabah işe bir saat geç gelicim direktörümden izin aldım ptt ye gidip pasolig kartımı alıcam inşallah ve haftaya nihayet vodafone arenayla tanışıyorum
biz uçakla gidiyorduk hep miradan öncede ama bu yıl uçak fiyatı 1200 tl olunca araba deniyelim dedik inşallah mira çok sıkılmaz da rahat olur yolculukBu sene otel fiyatlari dusecek diyorlar ama gecen gun tv de dusmeyecek cunku maliyetler fazla dediler bizde henuz fiyat almadik @minnakkartal bende tatile arabamizla yolculuk yapmayi seviyorum keyfimize gore duruyoruz yemek yiyiyoruz cay kahve iciyoruz giderken kahvalti yapiyoruz guzel oluyor ama bizim yakindi tabi 3 saatlik yoldu ilk sene ece yoktu otobusle gitmistik gidene kadar kucuk oglum donuste de gelene kadar buyuk oglum kusmustu iskence gibiydi ondan sonra hep arabayla gittik hep:))
o yeni sezonda kısmetse emzirmenin bitmiş olması şart orada tutturur fln eylül ekim gibi diyoruz tanışsın çok istiyoruz çünkü en kötü gelecek sene nisan maçlarına bakalımmiracığım ne zaman tanışıcak
Bende bi yapsam iyi olacak aslında ama bakalım. duvarlarında silinmesi lazım. çok iş var.Bende @AreN5 gibi yapıyorum bütün dolapların içini kendim hallediyorum kadın gelip camları kapıları tozları ve yıkanacak yerleri yıkayıp gidiyor. İyide oluyor ya ince işleri ben hallettiğim için içimede siniyor
Evet yaa en zoru mutfak hele dolapların içini döktünmü tam savaş alanı oluyor. Ben genelde çocuklar uyuyorken bölüm bölüm indirip makinaya kısa programa atıyorum sonra hemen yerleştiriyorum böylece çok karışmamış oluyorBende bi yapsam iyi olacak aslında ama bakalım. duvarlarında silinmesi lazım. çok iş var.
Benim bi tek salon camı kaldı silmediğim. kışlıkları falan kaldırdım yatak odasını temizledim tamamen duvar hariç. ebebeyn banyosunu ardiye yapmıştım gideri kapatıp orayı düzenledim.
Mutfağa girmeye korkuyorum. gökçe yüzünden karman çorman yerleştirdim. koca mutfağa da azıcık dolap koymuşlar. temizleyeyim derken ortalık savaş alanına dönüyo
O bende de var arada da sıcak basıyo valla evi de götürüyolar bildiğin temizlik yapmam lazım zorla kaldırıyom totoyu akşam konuştuk daha sevgili kocacığım toplu temiz ev istiyomuş hiçbişey yapmamışın dicek :)
hicbiseye acmiyo kzlar bilgisayari seviyodu ona ble acmadi busabah. Cocuk pskologu arastriyorm varmi bilen. Kursun doktrmeyemi gotrsek yemnediyorm cok kotuym ya esim iste cagrsammi gtsekmi biyere napcagmi sasr. Bide huysuzlandi hcbisey yemekte istemiyo su bile icmiyo. Agliyo herseye ateside ckti braz
Kızlar lukapu resim kitap yaptıranınız var mı?
dün küçük bi odam var onun camını sildim bugün kollarımın ağrısından ölüyorum. Yapanlar nasıl yapıyo ya, benim komşum geliyor bi günde bütün işimi bitirip ertesi günlerde de başka evlere gidiyor.
Temizlik işi beni de yordu, bi kadın bulamadım, bahar temizliği için, her akşam çocuğu uyuttuktan sonra yapsam diyorum gözümde büyüyor
ay bide geçen gün miranın önü ıslandı çıkardım kıyafetini koltuğun başına koydum mira unu unu diyip istedi verdim kolları içindeymiş onu düzelttirdi bir de sirkeledi öyle astı eşimde bana kim kimden örnek almalı acaba diyo
Ben geçmedim karto değiştirmek lazım hiç uğraşamıcam :/Türkcel sağolsun 2 kat internet verdi 6 gb internetim vardı bu ay. fatura kesiim tarihine 5 gün var ve benim sadece 180 mb ım kalmış
Şu 4.5 g mahfetti beni. ben dokunmadan videolar açılıyo sinir oluyorum
Bende tek dolabı boşaltır siler yerleştiririm o zaman çok dağılmıyo bi çekmeceler çok karışıyo benim allahtan sadece 3 çekmecem varEvet yaa en zoru mutfak hele dolapların içini döktünmü tam savaş alanı oluyor. Ben genelde çocuklar uyuyorken bölüm bölüm indirip makinaya kısa programa atıyorum sonra hemen yerleştiriyorum böylece çok karışmamış oluyor
Bi işi yok canım hiç. sadece gidip bi kağıda imza attık hattı verdiler. internet hediyesi olmasa bende uğraşmazdım muhtelemenBen geçmedim karto değiştirmek lazım hiç uğraşamıcam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?