teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım
Neden sallamiyorsunuz beniiiii![]()
2.kez anne olacaklar huuuu
teşekkür ederim canım
Hiç hatırlamıyorum oğlumda şişkinlik falan
Ama şuan bi şişkinlik var inşallah geçer
Bu dönemde bolca su içmek gerekio
düzenli olan adetim 3 aydır hep 2-3gün erken gelmeye başlamıştı.. taki ekime kadar bugün 7 gün oldu ama tık yok koyu sarı bi akıntım, karnımda ve göğüslerimdeki şişkinlikten başka bir belirtim yokk arkadaşlar bana bi akıl verirmisiniz napıyım şimdi test yapcam eşim bekle diyo..![]()
Yeni başlayacak desene doktor 6. haftan sonra artar diyordu...:)Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken![]()
Kızlar bu arada kendimi tanitayim ♥
24 yaşında, 6 yillik evli, bi tane 3, 5 yaşında oğluşu olan bir anneyim :)
Eski 2010 haziran annelerindenim :)
Geçen ay korunmayi biraktim ancak 3 yildir hapla korunduğum için sanırım hemen hamile kalamadim bu aya nasipmiş. :)
İnşallah hep birlikte burda güzel bir 9 ay geciririz ♥♥
Ne kadar guzel saglikla kucagina al insallah digerleri kac yasinda kiz erkek ?? Ne guzel kalabalik bi ailesiniz :) bende simdiden yalniz kalmasin 2.ciyi 3 yasina gelince yapalim diyorum :)) tabii allah nasil ederse :)
Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorumoooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
![]()
Yeni başlayacak desene doktor 6. haftan sonra artar diyordu...:)
Desene buda ikizler öncekide ikizlermiş bol çeneli günler bekliyor seni...Şaka bi yana tebrik ederim canım... çok genç evlenmişsin aslında şimdiki aklım olsa bende öyle yapardım...:)
Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim 2 oğlum var biri 2002li diğeri 2006 lı.
İkisine de allah saglikli mutlu huzurlu guzel bi hayat nasip etsin allah bagislasin butun cocuklarini canim :)simdi gonlunden gecen bi kizdir o zaman senin artik :))oncelikle saglikli olsun tabii farketmez ama 2 abinin bi kiz kardesi olsa iyi olur :)
İyi akşamlar arkadaş bulantım yok diyordum biranda agzımdan burnumdan geldi igrenc bişeydi ilk defa yaşadım bu duyguyu ;-)
Yaa sorma bende ikizler burcuyum hehehe
Evi istila edicez ikizler olarak :))))
Evet erken evlendim :)
İnsan aşık olunca geç bile kaldığını düşünüyo :))) gerçi ben asker bekledim eşimi nişanlıyken o yüzden uzadı yoksa dahada erken evlencektik :)))
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken![]()