oohh ooohhh maşl. Ne ararsan varmış sende de :) olsun ama cnm bebişlerimiz için değer bütün bunlara![]()
var var ahan da bugun karın ağrısıda çıktı daha da olacak gibi herhalde daha ilk haftalarda böylese doğuma yardım istiroyum arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohh ooohhh maşl. Ne ararsan varmış sende de :) olsun ama cnm bebişlerimiz için değer bütün bunlara![]()
bende aşırı içiyorum ama kendime pes diyorum sabah sekizden öğlene 1 litre bitti kardeş![]()
oyy masallahhh :)
var var ahan da bugun karın ağrısıda çıktı daha da olacak gibi herhalde daha ilk haftalarda böylese doğuma yardım istiroyum arkadaşlar![]()
[sıze=2]bende şu sol kasık ağrımın nedenini bi bilsem çok rahatlayacağım ama bakalım perşembe ne diyecek doktorum.[/sıze]
bebeğin büyümesinden olur cnm o normaldir takma kafana kanama felan olmuyosa sorun yok
benimde hafif bulantı var ama yemekte yiyorum maşallah.
Hatta 2 gece rüyamda lahana sarması yiyordum.şimdi sarıp yiycem oda haşlarken kokar ama napıyım canım istedi .
Sizlerde yokmu birşeylere aşerme![]()
bugün topikçe suskunuz![]()
Normal canm ben de 9+1 im özellikle sabahları ve yorulduğum zaman sanki adet olcakmış gibi oluyor ağrı
Normal canm ben de 9+1 im özellikle sabahları ve yorulduğum zaman sanki adet olcakmış gibi oluyor ağrı
liste için teşekkür ederimmm....![]()
Benide ekleyin listeye 23 yaşındayım ilk gebelik Kıbrıs ta yasiyorum
:44::44::44::44::44::44::44: ne yapıyon pufpuf nasılsın şekerim
Ben geldim canlar.
Bebişimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.7+5 günlüğüz![]()