inşallah görürsün cnm çok güzel bir duygumerhaba kızlarrr...
hayırlı haberler olsun inşallah canım... o donemlerde dr gıtmedıgım ıcın ben daha bebeğimin hareketlerini göremedim ultrasonda... nasipse 12. haftada gidicem dra belkı o zaman görürüm...
ayy benide iki hafta sonra çağardı cnm ikili test için ama ben yaptırdammı yaptırmasammı o testi kararsızım :44:Eltime ikili testlerde söylemişti canım kesin olarak hem de. Erkekti onunki.
bende görmüştüm cnm çok çoook güzel bir rüyaydı inşallah hayırlısıyla gerçeğinide yaşarızkızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm emziriyormuşumçok güzel bir duyguydu rüyası böyle güzelse kim bilir gerçeği nasıldır :101: inş bu mübarek günde dua edelim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
![]()
güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdiBugün doktor kontrolü olanlardan henüz ses yok sanırım. Güzel haberlerle gelirler inşallah..
Kızlar bir şey sormak istiyorum. 10 hafta oldu bizim. Son 3-4 gündür yüzüm sivilce doldu. 17 yaşındaki yeğenim (abimin oğlu) ergen diye dalga geçiyor benle :2:Var mı sivilce sorunu olanlar?