2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar instagramdaki güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim fotoları sildim eşimden dolayi yine yeni olanları zaman zaman paylasirim

Canim aklimda hep soracam soracam unutuyom naptin dogumparasi alabildin mi ;)) orta yerden oldu ama kusura bakma ;))))

Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak :-) -efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus:KK48:. Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks:63:

Benim kizimda anne dedi eşime dedim anne dedi o da yok daha neler diyor bana bende öyle olsun bakalım görürüz dedim

Aa benimki tembel desenize sadece bakisip gulusuyoruz anne baba yok öyle bişey

Hoşgeldin canım Buda benim ilk hoşgeldin mesajım :)))

Canim ya ben dun bugun okuyamayinca mesajlari instagramda bilmiyodum tabi seni anca ekledim

Ya kizlar ben 2 sene once kapandm baktm da hc resmim yok ya :KK66: acikken bi dunya resmim var ervayla da hc resim cekmemisim doru durst devamli onu cekip durmusum hele esimle kapandktn snra hc resmim
Yok :)

Aynen benimdr pek yok evde cekip duruyiruz ama orda basortum olmadigindan koyamiyorum ee disarida soguk diye cikmiyoruz o yuzden sadece betüş ü paylasiyorum

Ya kizlar ben 2 sene once kapandm baktm da hc resmim yok ya :KK66: acikken bi dunya resmim var ervayla da hc resim cekmemisim doru durst devamli onu cekip durmusum hele esimle kapandktn snra hc resmim
Yok :)

Bende hep kızımın resmini çekmişim yenidoğan hallerinde fotomuz çok çok az o yüzden şimdi fırsat buldukça fotoğraf çekilmeye çalışıyorum malum bu anlar bir daha geri gelmicek :-(

Canim ya ben dun bugun okuyamayinca mesajlari instagramda bilmiyodum tabi seni anca ekledim

Bende şimdi ekledim emrahla Başlayan hesap senin dimi yanlış eklemiyeyimde :))

Gecen bi arkadas bebisin yatis seklini paylasmsti kafasi geride benim kZmda aynen ole yatiyo boynu tutulcak diye korkuyrm hc daha duz yattgni gormedm yataga duz koysam bile yine arkaya atiyo kafayi instagrama koydm hatta

Gecen bi arkadas bebisin yatis seklini paylasmsti kafasi geride benim kZmda aynen ole yatiyo boynu tutulcak diye korkuyrm hc daha duz yattgni gormedm yataga duz koysam bile yine arkaya atiyo kafayi instagrama koydm hatta
Ben gördüm şimdi ya bi yerleri ağrımıyordur inşallah böyle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X