- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Biz geldik kizlar kg olayina acayip taktim taktim bittim yani. Daha once de solemistim benim bebe ek gidayi cok guzel yiyor olcu sinir yok yiyor ama kg almiyor siye. Anne sutu ve mama takviyesi eksik kaldigi icin hic beslenemiyormus. Ben bunu fark ettigimden beri (agzima geleni icimden soyledigim dr um) harika harika aa birak mama yemesin corba ver onun yerine deyip duran yine ( agzima geleni saydigim doktorum ) sinir sistemim tepemde. Yani sovsem anca rahatlarim o derece. sinirden yazamiyorum bile. Yarin sabah sekizde kan tahlili vericez yine. Gunah bu yavruma ya. Doktor hic bir turlu mamayi kabul etmedigini soyleyince nasil yapicaksiniz ben de bilmiyorum dedi. Beni iyce depresyonun dibine soktu. Endokrinci teyzemiz sagolsun ikaz etti. Simdi tahlil sonuclarini bekliycem. Ben bu bebege mamayi nasil vericem arkadaslar? Kasikla almiyo biberonla almiyo beye katarsam katayim kesinlikle almiyor. Ya vallahi cildircam az kaldi. Bi cocuga bakamadim. Anne sutu yokkk yokk yokk!! Simdi sigara aklima vurdu iste. Off off!
Canm alistirma bardağı kullaniyomu bebegin? Omunla dene istersen.aklima baska bisey gelmedi:) ya da farkli mama versen tadini begenmemistir belki