Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım bileklikleri annem yaptı miranın yememesine stres olmuş bileklik yaparak rahatlıyomuş :)) benim kızım yemek kasesine eline sokmak istiyo çözüm için su dolu kap koydum yanına bide oyalanıp yesin diye ama hepi topu azıcık çorba yedirebildimCanim avatarin cok tatli bileklikleriniz cok guzel olmus ayrica yerim ben ayaklari.![]()
Ben herşeye diş diyorum ama görünürde bişi yok bide bi kaç gündür ma-ma-mam falan diyo duyanda obur sancak halbuki tabağı görünce ağzını kitliyoBelki dis zorluyodur bizim alttan disimiz geliyor herseyi ona yoruyorum ben
Bu benim annemlerin taktiğiymiş, bana yedirmek için masaya su dolu kase koyarlarmış, ben onunla oynarken de yedirirleröiş bana :)Çok sağol canım bileklikleri annem yaptı miranın yememesine stres olmuş bileklik yaparak rahatlıyomuş :)) benim kızım yemek kasesine eline sokmak istiyo çözüm için su dolu kap koydum yanına bide oyalanıp yesin diye ama hepi topu azıcık çorba yedirebildim![]()
Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler :)) işe yarıyo eskiye göre miktar çok az oynasada en azından zorla vermiyorum yemeye alışıyor :)Bu benim annemlerin taktiğiymiş, bana yedirmek için masaya su dolu kase koyarlarmış, ben onunla oynarken de yedirirleröiş bana :)
Masallah canim ogluna guzel kilo almis. Boyle devam eder insallahBizde doktordan geldij 45gunde 600gr almis boyuda uzamis:)8,100gr ve 69cm olmuş oglusum artik siz ne yerseniz ver dedi sadece bal,patlıcan,inek sütü,ve yumurtanin beyazı yasak
Saol canim yok yumurtanin hepsini yaptim ilk defa beyazini verdim. Zatn ole cok yemedi. İns alerjisi yokturAfıyet olsn cnm sadece sarısıylamı yaptın omletı
Sevmiyorsa zorlama bence çok yararlı bi alet değil. Çok da dikkat etmek gerekiyor sarkıyor bazen.Siz yürütecek kullanıyosunuz ben koyduğum gibi ağlıyor nasıl sevdirebilirim acaba
Doktorumuz daha erken dedi et ve tavuk suyu için. 7.ayda başlıcaz. Bir haftamız kaldı :)bende ellemem esim yapar yikar ete basladinizmi et suyuna veya tavuk suyuna sehriye yap karabiber limon ohh öykü limonada bayiliyo :)
Bal kaba gi nin hiç zararı yok canım ek gıdaya gecen bebeklere verilebilecek sebzelerin başında geliyo ve faydalarını saymakla bitiremiyolsr özellikle kemik gelişimi için ben haşlayıp az suda Çatalla ezip pekmezle tatlandiriyorum bildiğin kabak tatlısı oluyoYuh kac kere yuklenmis resim
Tu
5 tane ck degilmi.. hamsi iyi degil dye biliyodum ben bebekler icin denizde altta yuzen baliklar veriliyo.bn dha hc vermedim bn clk sevrrim
Dip Balıkları yasak bildiğim kadarıyla.yüksek oranda Civa kurşun içerdiği için.ben de tam tersini biliyordum derindeki balıklarda ağır metal vesair kötü materyaller birikiyor diye
eee 1 hafta daha idare etsin gokcecik sonra cesit cogalcak :)Doktorumuz daha erken dedi et ve tavuk suyu için. 7.ayda başlıcaz. Bir haftamız kaldı :)