2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben eline oyuncak veriyorum tam oyuncaga agzini acarken tikistiriyorum kasigi almiyo yoksa ama biz sofra kiralim yuruteciyle kosar yanimiza bi tadina bakar sonra yine yok merakli bizimki

Canim avatarin cok tatli bileklikleriniz cok guzel olmus ayrica yerim ben ayaklari. :KK66:
Çok sağol canım bileklikleri annem yaptı miranın yememesine stres olmuş bileklik yaparak rahatlıyomuş :)) benim kızım yemek kasesine eline sokmak istiyo çözüm için su dolu kap koydum yanına bide oyalanıp yesin diye ama hepi topu azıcık çorba yedirebildim :(

Çok sağol canım bileklikleri annem yaptı miranın yememesine stres olmuş bileklik yaparak rahatlıyomuş :)) benim kızım yemek kasesine eline sokmak istiyo çözüm için su dolu kap koydum yanına bide oyalanıp yesin diye ama hepi topu azıcık çorba yedirebildim :KK43:
Bu benim annemlerin taktiğiymiş, bana yedirmek için masaya su dolu kase koyarlarmış, ben onunla oynarken de yedirirleröiş bana :)

Bu benim annemlerin taktiğiymiş, bana yedirmek için masaya su dolu kase koyarlarmış, ben onunla oynarken de yedirirleröiş bana :)
Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler :)) işe yarıyo eskiye göre miktar çok az oynasada en azından zorla vermiyorum yemeye alışıyor :)

Bebek Beslenmesinde Zengin Besin Kaynağı Yulaf

Vikinglerin fiziki güçlerini kahvaltıda yedikler yulaf ezmesi ile hazırlanan lapaya borçlu oldukları söyleniyor. Yulaf bitkisel protein kaynağıdır. İçinde lipid, lif, mineral tuzlar, vitaminler ve B grubu vitaminleri vardır. İçeriğindeki oleik asid ve B vitaminleri sinir hücrelerinin düzenli çalışmasında rol oynuyor.

Mesela 100 gr yulaftaki besin değerleri aşağıdaki gibidir.
■53 mg kalsiyum
■405 mg fosfor
■4.5 mg demir
■268 mg potasyum

Aynı zamanda yulaf iyi bir magnezyum deposudur. Magnezyum büyüme hormonu olarak bilinin auxina hormonu üretimine katılır. Kalsiyum ve fosfor da kemik gelişimini hızlandırıyor.

Düzenli yenilen yulaf vücudu tazeliyor. Hücrelere enerji taşınmasında, dokulara kan aracılığı ile oksijen transferinde ve zarar gören yaşlı hücreleri yenilemede etkili. Özellikle sık hastalanan bebeklere öneriliyor.

Bebek Kahvaltısında Yulaf

Ben kendi bebeğimin kahvaltısı için yulaf unu ile bir lapa hazırlıyordum ve diğer malzemelerini bu lapanın içine katıyordum. Hazır bebe bisküvüleri kullanmak yerine bebeğinize sabahları daha doğal ve sağlıklı bir bebek kahvaltısı hazırlamak elinizde.
ALINTIDIR

Makarna lütfenden faydalı olduğu için buğday ruşeymi almıştım ama neler yapabileceğimi araştırmaya fırsat bulamamıştım, şimdi araştırıyorum çok şaşırdım 1000 kg buğdaydan ancak 1 kg Ruşeym elde edilebiliyormuş.

Bu aksamustu uyutmama isi ise yariyo sanirim yani 6 da uyuyo 7 gibi kalkiyo bazen daha erken 9.30gibi uykusu geliyo oyaliyorum 10.30da uyutuyorum iki gundur bugun mamaya basladik bide 9 gibi hippin iyo geceler muhallebisini yedirdim emmeden uyudu 12 gibi emip sabahi ederiz ins bugun galactago da aldim 1 kere ictim ve sizliyo su anda goguslerim

L
Yuh kac kere yuklenmis resim
Bal kaba gi nin hiç zararı yok canım ek gıdaya gecen bebeklere verilebilecek sebzelerin başında geliyo ve faydalarını saymakla bitiremiyolsr özellikle kemik gelişimi için ben haşlayıp az suda Çatalla ezip pekmezle tatlandiriyorum bildiğin kabak tatlısı oluyo

Back
X