2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bebekleriniz su içiyor mu ben bir türlü içiremiyorum doktor ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi ama hiç istemiyor benimki, kayınvalidem de sürekli içi yanıyor bu çocuğun diyor yansa içer diyorum bende

Canim bardakla icir benin kiz sulukla oynuyo icmiyobardakla verince bayagi iciyo hemde daha da icmek istiyo

Maşallah bu günleri de görüyoruz ne güzel :)
çok şükür Allah'a nice güzel günlerini görelim inşallah :))

Bizimkide idil bebenin terletiyo çok.yada benim ev sobalı ve sıcak yerde yatıyo oğlum ondan terliyo.ben giydirmiyorum oyüzden
ben lcw den aldım bi arkadaşımda civilden almıştı galiba hepsi terletiyo bende çok nadir çok soğuk falan olursa giydiriyorum çok yorgunsam emzirmeye kalkmak istemiyosamda yanımda yatırıyorum o zaman aklımda kalmıyo :))

Kızlar bebekleriniz su içiyor mu ben bir türlü içiremiyorum doktor ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi ama hiç istemiyor benimki, kayınvalidem de sürekli içi yanıyor bu çocuğun diyor yansa içer diyorum bende
Ek gıda verirken su içiriyorum sürekli bi de uyumadan önce veriyorum, günlük toplam 100 cc oluyordur

Ya yorgunluktan ve uykusuzluktan öleceğim galiba 3 ay oldu arkadaş bozulan uyku düzenimiz rayına oturmadı bir daha. Bu sabah ağlayacaktım artık eşime "bana bişey olsun artık da yoğun bakıma hastaneye kaldırılayım bir hafta falan yatayım" dedim ;( o derece ihtiyacım var bi uzanıp dinlenmeye :KK43:

Ya yorgunluktan ve uykusuzluktan öleceğim galiba 3 ay oldu arkadaş bozulan uyku düzenimiz ayına oturmadı bir daha. Bu sabah ağlayacaktım artık eşime "bana bişey olsun artık da yoğun bakıma hastaneye kaldırılayım bir hafta falan yatayım" dedim ;( o derece ihtiyacım var bi uzanıp dinlenmeye :KK43:
Allah korusun canım ya uykusuzluk çok kötü gerçekten bizim düzensiz olduğu zamanlarda arkadaşıma gidip bebeği vermiştim ellerine nolur 1 saat yatayım şurada demiştim çok şaşırmışlardı :D Bu dönem de genelde tüm bebişlerde uyku sorunu var sanırım gelip geçici olarak düşün vitamin al bol bol. Kaç saatte bir uyanıyor?

Allah korusun canım ya uykusuzluk çok kötü gerçekten bizim düzensiz olduğu zamanlarda arkadaşıma gidip bebeği vermiştim ellerine nolur 1 saat yatayım şurada demiştim çok şaşırmışlardı :D Bu dönem de genelde tüm bebişlerde uyku sorunu var sanırım gelip geçici olarak düşün vitamin al bol bol. Kaç saatte bir uyanıyor?
Saat başı :( çok şanalıysam 2 saatte bir uyanıyor :(

Bizimki bana yapışık bir de kim oyalarsa oyalasın 5 dk sonra bağırıyor ennneeee diye :(

Ya yorgunluktan ve uykusuzluktan öleceğim galiba 3 ay oldu arkadaş bozulan uyku düzenimiz rayına oturmadı bir daha. Bu sabah ağlayacaktım artık eşime "bana bişey olsun artık da yoğun bakıma hastaneye kaldırılayım bir hafta falan yatayım" dedim ;( o derece ihtiyacım var bi uzanıp dinlenmeye :KK43:
Ayyy allah korusun canim deme oyke seyler cok yorgun ve uykusuzsun anliyorum kardesin falan gelse azada baksa sende uyusan bir kac saat

Canım Allah göstermesin..bizlere bişe olsa yavrularımız ne yapar.biraz uykusuzluk yıprattı bizi.hepsi geçicek bizde unutcaz uykusuzluğu.

canım benim Allah korusun bu uykusuzluk bize neler söyletiyo böyle inşallah yakın zamanda geçecek herşey düzene girecek en azından ben öyle umuyorum

Selam bacilarim nasilsiniz ?
Cok agir bir sekilde nezle oldum
Iyi ki babamiz evde de oglumla sehzademle ilgileniyo...

En kisa zamanda iyilesmem lazim oglumu opemiyorum koklayamiyorum :mad:
Maske takiyorum emzirirken offfffofffff :cry:
Basim catliyo agridan iyilesip gelcem yaniniza ins.
Kendinize iyi bakin...
Yavrularinizi bol bol opun sevin :KK36:
Ben sevemiyorum :KK42:

Bulamaç kahvaltida yumurtanın demirinden faydalanabiliyor mu bebekler.peynur yumurta pekmez anne sutu ayni anda??siz neler veriyorsunuz kahvaltida?

Selam bacilarim nasilsiniz ?
Cok agir bir sekilde nezle oldum
Iyi ki babamiz evde de oglumla sehzademle ilgileniyo...

En kisa zamanda iyilesmem lazim oglumu opemiyorum koklayamiyorum :mad:
Maske takiyorum emzirirken offfffofffff :cry:
Basim catliyo agridan iyilesip gelcem yaniniza ins.
Kendinize iyi bakin...
Yavrularinizi bol bol opun sevin :KK36:
Ben sevemiyorum :KK42:
Çoook geçmiş olsun bacım.Allah acil şifa versin paşanı doya doya öp.

Back
X