2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 127
bizimkide henüz kalkmıyor :) sadece kafa kalkıyor
baksana böylesi daha iyiymiş birde bu yüzden uyuyamazdık :)

Bizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor
benim yatağa baktım şimdi netten zaten baya yüksekmiş o yüzden sorun olmaz galiba bizim şuan en tehlikeli hareketimiz masanın altına yuvarlanmak o kadar hızlı gidiyor ki ne ara oralara giriyor anlamıyorum neyse buna da şükür baksana senin afacana :)

Eklentiler

• 635391569639380433.webp
    635391569639380433.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 100
Bizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor
Ya benimki de baya kalkıyor ayağa dün beşiğinde yatıordu bi baktım tutunup kalkmış ayağa bana bakıyor yani dengesini kaybetse düşecek bende bugün büyük yatağına yatırmaya karar verdim kenarları yüksek

Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)

Yeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
oyy yerim onları ben ikisine de maşallah benim kizimda bana tutunup kalkıyor henüz yatagini kesfetmedi

betül nasıl oldu canım. düştümü ateşi?

hadi bakalım canım inşallah Betül kız gelişimini çok güzel gerçekleştirmiştir de bizden kocaman bir maşallah kazanır :) evet canım bu arada ateş durumu falan nasıl düzeldi mi ?

Canim atesi nasil oldu merak ediyioruz betul kizimizi

Sagolun kizlar 8 kilo 70cm cok iyi de degil cok kotu de degil kilo alimi

Atese gelince gitmeden olcmustum 38.3 tu ogle tatilini hesap edememisim biraz dolastim bi yarim saat sonra saglik ocaginda tekrar olctuler 38 cikti

Dr.muayene etti bisey yok dedi gogsunu dinledi sirtini sinledi bogazina filan bakti damakalri kabarmis buyuk ihtimal dis gelecwk dedi
Bi de ellerinin ustunu gösterdi sanki halkalar olusmus gibi bu atesin belirtisi filan diye anlatti biseyler
simdilik atesi takipteyim pedifen verdim 8 saat arayla vercem atesi cikarda dusuremezsen hemen acile gidin dedi

Bizimkide boyle bi iki kere tutunup kalkmaya calisti ama yataginda degil simdilik farketmedi sanırım

Atese gelince gitmeden olcmustum 38.3 tu ogle tatilini hesap edememisim biraz dolastim bi yarim saat sonra saglik ocaginda tekrar olctuler 38 cikti

Dr.muayene etti bisey yok dedi gogsunu dinledi sirtini sinledi bogazina filan bakti damakalri kabarmis buyuk ihtimal dis gelecwk dedi
Bi de ellerinin ustunu gösterdi sanki halkalar olusmus gibi bu atesin belirtisi filan diye anlatti biseyler
simdilik atesi takipteyim pedifen verdim 8 saat arayla vercem atesi cikarda dusuremezsen hemen acile gidin dedi

Bizimkide boyle bi iki kere tutunup kalkmaya calisti ama yataginda degil simdilik farketmedi sanırım
Canim inşallah yukselmez ateşi distendir büyük ihtimalle geçmiş olsun

canım inşallah tekrar yükselmez ateşi dişlerde çabuk gelsin inşallah boyuna kilosuna maşallah

Şimdiden zarara başladık amaa :) tv ünitesine çarpıp duruyo şımarığım :KK45:
bunlar daha başlangıç kim bilsin bizi ne zararlar bekliyo canım gerçi ben yemek tabağı olarak önüne çeyizliğimi koycam düşürürse fena olmaz başka türlü eskimiyo eşimde değiştirmiyor :KK34:

Slm kızlar 3 temmuz doğumlu bi oğlum haziran annesi değilim ama sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı. Hepinizi tanıyomuşum gibi çok sevdim. Benim oğlum çok iştahsız tek seferde 50 cc den fazla yediremiyorum. Biberona alışmasını çok istiyorum ama maalesef tutmuyo. Beni de çok severek emmiyo. Bir ayda 250 gr almış çok üzülüyorum. Uyku da yok anlayacağınız sorun çok.

Slm kızlar 3 temmuz doğumlu bi oğlum haziran annesi değilim ama sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı. Hepinizi tanıyomuşum gibi çok sevdim. Benim oğlum çok iştahsız tek seferde 50 cc den fazla yediremiyorum. Biberona alışmasını çok istiyorum ama maalesef tutmuyo. Beni de çok severek emmiyo. Bir ayda 250 gr almış çok üzülüyorum. Uyku da yok anlayacağınız sorun çok.
merhaba canım sıkıntını anlayacak seninle aynı sıkıntıda bir çok anne var burada ne iyi ettin yazarak deneyimlemiş biri olarak söylüyorum en azından rahatlıyorsun. Bu ay bir çoğumuz bebeği böyle aldı kilo benimki iki ayda toplam 300 gr aldı mesela ve hepimiz zombi gibi uykusuz yaşıyoruz : ) bak ben artık gülüyorum bile :)) benim kızımda en fazla 50 cc ek gıda alıyor oda bin bir oyunla :(

Back
X