- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baksana böylesi daha iyiymiş birde bu yüzden uyuyamazdık :)bizimkide henüz kalkmıyor :) sadece kafa kalkıyor
benim yatağa baktım şimdi netten zaten baya yüksekmiş o yüzden sorun olmaz galiba bizim şuan en tehlikeli hareketimiz masanın altına yuvarlanmak o kadar hızlı gidiyor ki ne ara oralara giriyor anlamıyorum neyse buna da şükür baksana senin afacana :)Bizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor
ama bu çok tatlı annesi ba-yıl-dımmmmmmmGökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)
ayy maşallah yavrum adam olmuş da dikilirmiş bide o toto ne ya öyle tam yemelik teyzesinden kocaman öpücüklerYeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
Hahhah bakışa bak tam yemelikk çook tatlıGökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)
Ya benimki de baya kalkıyor ayağa dün beşiğinde yatıordu bi baktım tutunup kalkmış ayağa bana bakıyor yani dengesini kaybetse düşecek bende bugün büyük yatağına yatırmaya karar verdim kenarları yüksekBizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor
Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)
oyy yerim onları ben ikisine de maşallah benim kizimda bana tutunup kalkıyor henüz yatagini kesfetmediYeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
betül nasıl oldu canım. düştümü ateşi?
hadi bakalım canım inşallah Betül kız gelişimini çok güzel gerçekleştirmiştir de bizden kocaman bir maşallah kazanır :) evet canım bu arada ateş durumu falan nasıl düzeldi mi ?
Canim atesi nasil oldu merak ediyioruz betul kizimizi
Bizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor
Canim inşallah yukselmez ateşi distendir büyük ihtimalle geçmiş olsunSagolun kizlar 8 kilo 70cm cok iyi de degil cok kotu de degil kilo alimi
Atese gelince gitmeden olcmustum 38.3 tu ogle tatilini hesap edememisim biraz dolastim bi yarim saat sonra saglik ocaginda tekrar olctuler 38 cikti
Dr.muayene etti bisey yok dedi gogsunu dinledi sirtini sinledi bogazina filan bakti damakalri kabarmis buyuk ihtimal dis gelecwk dedi
Bi de ellerinin ustunu gösterdi sanki halkalar olusmus gibi bu atesin belirtisi filan diye anlatti biseyler
simdilik atesi takipteyim pedifen verdim 8 saat arayla vercem atesi cikarda dusuremezsen hemen acile gidin dedi
Bizimkide boyle bi iki kere tutunup kalkmaya calisti ama yataginda degil simdilik farketmedi sanırım
Şimdiden zarara başladık amaa :) tv ünitesine çarpıp duruyo şımarığımama bu çok tatlı annesi ba-yıl-dımmmmmmm
Hahhah bakışa bak tam yemelikk çook tatlı![]()
Sağolun teyzeleri :) ama bu sıpa bize Kök söktürecek gibi.oyy yerim onları ben ikisine de maşallah benim kizimda bana tutunup kalkıyor henüz yatagini kesfetmedi
canım inşallah tekrar yükselmez ateşi dişlerde çabuk gelsin inşallah boyuna kilosuna maşallahSagolun kizlar 8 kilo 70cm cok iyi de degil cok kotu de degil kilo alimi
Atese gelince gitmeden olcmustum 38.3 tu ogle tatilini hesap edememisim biraz dolastim bi yarim saat sonra saglik ocaginda tekrar olctuler 38 cikti
Dr.muayene etti bisey yok dedi gogsunu dinledi sirtini sinledi bogazina filan bakti damakalri kabarmis buyuk ihtimal dis gelecwk dedi
Bi de ellerinin ustunu gösterdi sanki halkalar olusmus gibi bu atesin belirtisi filan diye anlatti biseyler
simdilik atesi takipteyim pedifen verdim 8 saat arayla vercem atesi cikarda dusuremezsen hemen acile gidin dedi
Bizimkide boyle bi iki kere tutunup kalkmaya calisti ama yataginda degil simdilik farketmedi sanırım
bunlar daha başlangıç kim bilsin bizi ne zararlar bekliyo canım gerçi ben yemek tabağı olarak önüne çeyizliğimi koycam düşürürse fena olmaz başka türlü eskimiyo eşimde değiştirmiyorŞimdiden zarara başladık amaa :) tv ünitesine çarpıp duruyo şımarığım![]()
merhaba canım sıkıntını anlayacak seninle aynı sıkıntıda bir çok anne var burada ne iyi ettin yazarak deneyimlemiş biri olarak söylüyorum en azından rahatlıyorsun. Bu ay bir çoğumuz bebeği böyle aldı kilo benimki iki ayda toplam 300 gr aldı mesela ve hepimiz zombi gibi uykusuz yaşıyoruz : ) bak ben artık gülüyorum bile :)) benim kızımda en fazla 50 cc ek gıda alıyor oda bin bir oyunlaSlm kızlar 3 temmuz doğumlu bi oğlum haziran annesi değilim ama sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı. Hepinizi tanıyomuşum gibi çok sevdim. Benim oğlum çok iştahsız tek seferde 50 cc den fazla yediremiyorum. Biberona alışmasını çok istiyorum ama maalesef tutmuyo. Beni de çok severek emmiyo. Bir ayda 250 gr almış çok üzülüyorum. Uyku da yok anlayacağınız sorun çok.
Bugün bizimde 7.ay imiz dolduuuBugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yani![]()
Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)