- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
şu kusmalar biran önce geçer inşallahGeçmiş olsn. Üst dişler mi acaba. Bizde dişlerden yana şansılıyız ama üst diş çıkarken ve uzayınca huysuzdu biraz.
aren de şimdi bütün kahvaltısını kustu. Gerçekten kusan bebek çok zor. Mira da inş. düzelir bi an önce.
canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlar cvp yazan arkadaslarim sagolun dualarinizi allah kabuletsin bende size ediyorumki karsilikli edilen dualarimiz kabul olsun. Benim bulantilar malesefki hala devam ediyo surekli burnuma donusumlu olarak kokular geliyor bian evvel bitsin istiyorum bulantilarin bu arada sanirim bi kizim daha olacak doktor haftaya dahada kesinlesir dedi kizima bi arkadas geliyor. Bian evvel normal hayatima donmek istiyorum sonra burada sohbetinize katilmak kafami koydugum yerde uyayabilirim kizim icin artik geceleri hic kalkmiyorum esim bakiyo geceleri uyaninca cunku ben duymuyorum bile oyle zom gibi uyuyorum.
sağol canım inşallah@kmltm canım al eşini 1 Mayıs eylemine gitçok süprüzlü olur :) şaka bi yana da olmaktan korktuğum kadın tipine dönüşüp doğumgünlerinde tişört falan almaya başlıycam.
@minnakkartal ve @stepfordk çok geçmiş olsun bebişlerinize çabucak atlatsınlar inşallah
mahtuana çım hayırlı olsun bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş, inşallah hamilrğin daha rahat geçer
neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyorDilemem mi bacim ozrumu cok diledim ...
Dedigin gibi olanlarida anlattim...
Hakli olarak oyle birsey yasamis olsanda bana bu sekilde davranmaya hakkin yoktu...
Ben bunu hic ama hic haketmedim dedi...
Haiydida....
Ama beni uzgun gormeye dayanamaz kirildim ama kus degilim dedi...
Anlattim bacim bakalim aksam geldiginde bana nasil davranacak...
meraklarday im ...
Ara ara mesaj yazip nasil oldugumu soruyor ama sukur
Canim tatli yapamam...
2. Emre kadar ev toplamam birseyler hazirlamam yasak....
Hala tam anlamiyla iyilesemedim cunku...
Ama iyilesir iyilesmez ilk yapacaklarim arasinda cok sagol ♥
Gecmis olsun canim ♥
Ocak ayindan beri bekledigim dislerimiz daha bu ay geldi cok sukur dusun...
Disleri ciktiktan sonra rahatladi yavrum...
Disten dolayi ise huzursuzlugu , en kisa zamanda agrisiz acisiz cikarir ins. ♥
Demek 2. Prenses geliyor
Hayirli olsun canim ....
Bulantilarin artik son bulsun ...
Kizinla daha cok ilgilenirsin ins.![]()
miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf