2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsn. Üst dişler mi acaba. Bizde dişlerden yana şansılıyız ama üst diş çıkarken ve uzayınca huysuzdu biraz.

aren de şimdi bütün kahvaltısını kustu. Gerçekten kusan bebek çok zor. Mira da inş. düzelir bi an önce.
şu kusmalar biran önce geçer inşallah

Canlar cvp yazan arkadaslarim sagolun dualarinizi allah kabuletsin bende size ediyorumki karsilikli edilen dualarimiz kabul olsun. Benim bulantilar malesefki hala devam ediyo surekli burnuma donusumlu olarak kokular geliyor bian evvel bitsin istiyorum bulantilarin bu arada sanirim bi kizim daha olacak doktor haftaya dahada kesinlesir dedi kizima bi arkadas geliyor. Bian evvel normal hayatima donmek istiyorum sonra burada sohbetinize katilmak kafami koydugum yerde uyayabilirim kizim icin artik geceleri hic kalkmiyorum esim bakiyo geceleri uyaninca cunku ben duymuyorum bile oyle zom gibi uyuyorum.
canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

@kmltm canım al eşini 1 Mayıs eylemine git :KK66: çok süprüzlü olur :) şaka bi yana da olmaktan korktuğum kadın tipine dönüşüp doğumgünlerinde tişört falan almaya başlıycam.
@minnakkartal ve @stepfordk çok geçmiş olsun bebişlerinize çabucak atlatsınlar inşallah
mahtuana mahtuana çım hayırlı olsun bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Eşin ne güzel yardımcı oluyormuş, inşallah hamilrğin daha rahat geçer
sağol canım inşallah

Dilemem mi bacim ozrumu cok diledim ...
Dedigin gibi olanlarida anlattim...
Hakli olarak oyle birsey yasamis olsanda bana bu sekilde davranmaya hakkin yoktu...
Ben bunu hic ama hic haketmedim dedi...
Haiydida....
Ama beni uzgun gormeye dayanamaz kirildim ama kus degilim dedi...

Anlattim bacim bakalim aksam geldiginde bana nasil davranacak...
meraklarday im ...
Ara ara mesaj yazip nasil oldugumu soruyor ama sukur :KK73:

Canim tatli yapamam...
2. Emre kadar ev toplamam birseyler hazirlamam yasak....
Hala tam anlamiyla iyilesemedim cunku...
Ama iyilesir iyilesmez ilk yapacaklarim arasinda cok sagol ♥

Gecmis olsun canim ♥
Ocak ayindan beri bekledigim dislerimiz daha bu ay geldi cok sukur dusun...
Disleri ciktiktan sonra rahatladi yavrum...
Disten dolayi ise huzursuzlugu , en kisa zamanda agrisiz acisiz cikarir ins. ♥

Demek 2. Prenses geliyor :nazar:
Hayirli olsun canim ....
Bulantilarin artik son bulsun ...
Kizinla daha cok ilgilenirsin ins. :nazar:
neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor

miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf

şu kusmalar biran önce geçer inşallah

canım inşallah biran önce geçer bulantıların ikinci prensesin de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağol canım inşallah

neyse ki mesaj falan atıyormuş kırgınlığı da çabuk geçer inşallah acaba iş yerine kurabiye çikolata falan mı göndersen ama bir kaç gün sonra ben arasıra gönderiyorum bişi olmasa da hoşuna gidiyor

miroşun yanına gittim geldim çok az emdi hiç iştahı yok keyfi yok ateş 37.5-38 arası gelgitler de inşallah yarına kadar bişiyi kalmaz diye yazarken eşim aradı peditus vermiş verir vermez çok kötü kusmuş çok moralim bozuldu direktörümde toplantıda bi kaç saat sürer of offf
Canım fitil deneseniz, benim oğlum da hasta olduğunda calpolü direk kusar. İyileştireceğine daha kötü yapıyor bizimkini şurup, ben de fitil kullanıyorum

Canım fitil deneseniz, benim oğlum da hasta olduğunda calpolü direk kusar. İyileştireceğine daha kötü yapıyor bizimkini şurup, ben de fitil kullanıyorum
dört saat arayla dönüşüm yapıyoduk bide peditus tıkanıklığına da ii gelir diye ama bugün bi hayli kusmaya başladı şimdi fitil atmış annem olmazsa yarın doktora götürücem yine ben eve gidene kadar bişi vermicekler artık ateşi çıkarsa ılık duş yaptıracaklar

Ayy iki gundur yapistik öyküyle ne sıkıntısı var anlamadim gitti uyuyo kalkiyom agliyo hemen gecedogru duzgun dalmadi hep eli sacimda sabah calpol verdim iki saat uyudu sonra diste gorunurde yok anlamadim gitti uyudu simdi kalkamiyom 2kere kalktim kalkiyo agliyo

@minnakkartal canm yarn dr a sorsan bi daha mi kan tahlili yapsalar bizde de ilk olarak bogazi kizark dediler kan alndi bisey yok dedi dr ama ates dusmedi bikac gun.gece acile gotrdk bi daha kan aldilar.sabah dr geldgnde inatci ates var demsti bikac saat dusup tekrar yukseliyordu yatis verdiler.korkutmak istemiyorum seni yanlis anlama ama bi sor dr a bence

Sanırım yaz gerçekten gelmeye başladı artık 2 gündür hava burdada çok güzel yigiti arabasına oturtup oturtup gezmeye gidiyorum. Oda bayiliyo etrafı seyrede seyrede arabasinda gezmeye elindede bi cubuk kiraker olursa oh kemire kemire geziyo.en çok da yere konan guvercinlerle serceler dikkatini cekiyo nasıl heycanlaniyo onları görünce.

@minnakkartal ah kiyamam yaa biz bile kusunca nasil berbat oluyoruz ins gecer biran once kusmasi. Bu kiz isi biraktircak sana
inşallah canım işi bırakmak hep var aklımda ama bu kadar zaman nediyeydi o zaman diyorum sonra böyle iş bulabilir miyim bir daha olmadı yıllık izin alırım artık

@minnakkartal canım benim Kıyamam hiç miraya.çok geçmiş olsun. Ateşli hastalık çok zor oluyo gerçekten İnşallah bir an önce iyileşir.
çok sağol canım inşallah iyileşir

Ayy iki gundur yapistik öyküyle ne sıkıntısı var anlamadim gitti uyuyo kalkiyom agliyo hemen gecedogru duzgun dalmadi hep eli sacimda sabah calpol verdim iki saat uyudu sonra diste gorunurde yok anlamadim gitti uyudu simdi kalkamiyom 2kere kalktim kalkiyo agliyo
aman dikkat et canım ateşini kontrol et belki hava değişiminden etkilenmiştir uçak gezinti hassas bünyeler başta önlem almak gerek

@minnakkartal canm yarn dr a sorsan bi daha mi kan tahlili yapsalar bizde de ilk olarak bogazi kizark dediler kan alndi bisey yok dedi dr ama ates dusmedi bikac gun.gece acile gotrdk bi daha kan aldilar.sabah dr geldgnde inatci ates var demsti bikac saat dusup tekrar yukseliyordu yatis verdiler.korkutmak istemiyorum seni yanlis anlama ama bi sor dr a bence
canım doktorumuzda 72 saat düşmezse mutlaka getir o zaman müşadeye almak gerek demişti inşallah bugün artık düşer ayrıca yanlış anlar mıyım burada hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz aklımızda bulunsun herşey ihtimal dahilinde teşekkür ederim bi kaç saattir aynı ama kusma arttı şimdide bide ilaç vermeden fitil ve ılık banyo ilerlicez dediğim gibi olmadı doktor mutlaka

Canlar cvp yazan arkadaslarim sagolun dualarinizi allah kabuletsin bende size ediyorumki karsilikli edilen dualarimiz kabul olsun. Benim bulantilar malesefki hala devam ediyo surekli burnuma donusumlu olarak kokular geliyor bian evvel bitsin istiyorum bulantilarin bu arada sanirim bi kizim daha olacak doktor haftaya dahada kesinlesir dedi kizima bi arkadas geliyor. Bian evvel normal hayatima donmek istiyorum sonra burada sohbetinize katilmak kafami koydugum yerde uyayabilirim kizim icin artik geceleri hic kalkmiyorum esim bakiyo geceleri uyaninca cunku ben duymuyorum bile oyle zom gibi uyuyorum.
Eşinin yardimi cok onemli canim ki seni yormuyormus maşallah cok sevindim bide benim hatta anneminde kiz kardesi yok tek kiziz hep kiz kardesim olsun isterdim simdi benim kizim var inşallah kizimin kiz kardesi olur hayirlisiyla senin adina cok sevindim

Kızlar oğlum şimdiye kadar hiç hasta olmamıştı ne güzel, ama pazar gecesi 4 te emzirmek için uyandım biraz sıcak geldi vücudu, ölçtüm 37.2 çıktı huysuzlaştı da o saatten sonra uyumadı sabaha kadar. Dün de bütün gün aşırı huysuzdu hep kucak istedi ağladı falan, bütün gün ne verdiysem hepsini kustu allahtan bol bol emdi ateşi de fazla yükselmedi. Tabi ben hiç alışkın değilim bu haline hemen doktorunu aradım 6 saat aralıklarla peditus ver dedi muhtemelen diştendir dedi, dişi damağından çıktı tamamen şu an uzama aşamasında o yüzden mi böyle yoksa soğuk algınlığı mı anlayamadım. Biz daha önce hiçbir dişinde böyle bişey yaşamamıştık, neyse ki bugün sabah mamasını yedi biraz uyuyo şimdi umarım eski haline döner kuzum, allahım keşke bebekler çocuklar hiç hastalanmasa
İnşallah diştendir. Çok geçmiş olsun.

Canım benim ne güzel eşin sana destek oluyor :)

Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim

Arkadaşlar ben eylül annesiyim size bir sorum.var tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bebegimin ateşi vardı bende fitil koymak istedim ilk başta zorlandı hafif pempe kan geldi zeytinyağı surdum sonra rahat girdi neden boyle oldu acaba çok korktum tecrubesisim size sormak istedim
Canim fitil koyarken zorlandığı için tahriş olup kanamis olabilir makata bepanten surebilirsin iyi geliyor geçmiş olsun

OTE="yaz yagmuru, post: 40497653, member: 619731"]Canim fitil koyarken zorlandığı için tahriş olup kanamis olabilir makata bepanten surebilirsin iyi geliyor geçmiş olsun[/QUOTE]
Cok saol canim ay çok korktum simdi rahatladim saol yardimin icin

mahtuana mahtuana inşallah bulsntilarin geçer cinsiyeti kızmış hayırlı olsun kızkardeş çok güzel hayati boyunca bir arkadaşı olacak kızının yaşları da yakin olacak çok güzel

OTE="yaz yagmuru, post: 40497653, member: 619731"]Canim fitil koyarken zorlandığı için tahriş olup kanamis olabilir makata bepanten surebilirsin iyi geliyor geçmiş olsun
Cok saol canim ay çok korktum simdi rahatladim saol yardimin icin[/QUOTE]
Rica ederim canım benim kizimda makat çatlağı vardı kan görmüştüm kakasinda birkaç kez biz bepanten ve anestol karıştırıp kullandık öyle geçti eğer kakasini yaparken zorlanirsa bepantenle anestol karıştırıp surebilirsin bepanten iyilestiriyor anestol uyusturuyor ağrı kesiyor rahat yapıyor kakayi

Back
X