2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar napacağımı bilemedim buraya yazayım dedim. kızımın burnu tıkanmış yatırdığımda tıkalı değildi. kaç saattir emerken burnundan ses geliyor ve emmeyi bırakıyor. uyandırsam bi daha çok zor uyuyor :KK43: cold mix diye bi damla varmış. burnuna damlatmadan yastığa filan damlatılıyormuş. nöb. eczaneden onu mu aldırsam ki eşime.

Bizde kullanıyoruz işe yarıyo canım

Vucudu mermer gbi olunca yikadm hmen yne yuksek 38.8 dusmuyo delircem. Yarn ilk ism ates aleti almak olucak. Evde 3tane alet var ikisi cubuk seklinde olanlardan.biri wewell alindan olcer ama hepsi farkli cikariyo. Doktorunki braun kulaktan ondan almayi dusunuyorum kullanan varmi? Yda onercegnz baska marka hzli olcmesni istiyorum.
Canım bende beurer marka var kaliteli bi markaymış hastanelerinde kullandığı. Hem kulaktan hem alından ölçüyo. Sıvı yüzeyi bile ölçüyo hatta. Onuda tavsiye ederim.
İnşallah düşmüştür ateşi:(

Kizlar o gün apriori11 de yazmıştı emeklemekten dizleri karardı diye yigitinde dizleri öyle ve eminim agriyodurda artık üstünde aksama kadar emeklemekten acaba bebekler için Dizlek gibi yumuşak takabilecegimiz bişey varmıdır d izlerine.Bilen alan varmı. E bebekte falan böyle bişey varmıdır acaba. internet ten bi arastiriyim ben.

Bizde var civilden 8 tl ye aldık

kızlar napacağımı bilemedim buraya yazayım dedim. kızımın burnu tıkanmış yatırdığımda tıkalı değildi. kaç saattir emerken burnundan ses geliyor ve emmeyi bırakıyor. uyandırsam bi daha çok zor uyuyor :KK43: cold mix diye bi damla varmış. burnuna damlatmadan yastığa filan damlatılıyormuş. nöb. eczaneden onu mu aldırsam ki eşime.
BizDe kullanıyoruz canım ama işe yarıyo. Gündüzde önlük bağlayıp önlüğüne damlatıyorum hatta. Burna çok yakın olmasın bi 10 cm en az uzağa damlatın dediler bize. Bebeklerin çok yakından temas etmesi zararlıymış

BizDe kullanıyoruz canım ama işe yarıyo. Gündüzde önlük bağlayıp önlüğüne damlatıyorum hatta. Burna çok yakın olmasın bi 10 cm en az uzağa damlatın dediler bize. Bebeklerin çok yakından temas etmesi zararlıymış
Canım bende pamuğa damlatıp odada herhangi bi yere koyuyorum beşiğinin bi köşesine damlatıyorum kokusu yoğun zaten

Bu arada anneler günü çiceğim dün geldi bugün misafirimiz var yatıya kalacak onun için erken aldım dedi eşim bi hediyeden bahsediyo ama yetişmedi filan dedi neymiş bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 78
Gunaydin en fazla 38e kdr dustu ck inatci ates ne fitil ne surup hcbisey fayda etmiyo dus aldrdgim yne yukseldi smdi yne yukselmis 39a hatta gcmistr bile ates aletlerine inanmiyorm hpsi farkli caresz kaldm antbiyotik icrdim azonce ibufende vermem lazm ama ikisi biarada nasl olcak

Vucudu mermer gbi olunca yikadm hmen yne yuksek 38.8 dusmuyo delircem. Yarn ilk ism ates aleti almak olucak. Evde 3tane alet var ikisi cubuk seklinde olanlardan.biri wewell alindan olcer ama hepsi farkli cikariyo. Doktorunki braun kulaktan ondan almayi dusunuyorum kullanan varmi? Yda onercegnz baska marka hzli olcmesni istiyorum.
biz kulaktan ölçer kullanıyoruz ama koltukaltı daa Güvenilir geliyo bana gerçi ikisi arasında bir derece fln oynuyo bi türlü emin olamıyorum bende inşallh düşmüştür hiranın ateşi

Bu arada anneler günü çiceğim dün geldi bugün misafirimiz var yatıya kalacak onun için erken aldım dedi eşim bi hediyeden bahsediyo ama yetişmedi filan dedi neymiş bilmiyorum
Çok güzel çiçeğin sabah sabh içim açıldı
Bu diş bizi mahvetti, kilo verdi yavrumun yüzü kaşık kadar kaldı. 6. dişinden sonra biraz çıkmasa dedim 8. dişimiz patladı. Allah'Im onalarada güç kuvvet versin bizede.
Amin bu dişler çıkarken ayrı çıkmasa ayrı dert bizimde çok Sıkıntımız var ama hala diş fln çıkmadı

Kızlar çocuk doktorundan güneş kremi için tavsiye alan var mı?
Bn almistm krem kndi kafama gre niveanin 50faktrluk olanini yigenm bembeyaz tenli gcen sne hc kizarmadi bile. Doktrada srdum hngsni aliym dye nivea al dedi. Cocuk urunu olmali kesn dedi

Gunaydin en fazla 38e kdr dustu ck inatci ates ne fitil ne surup hcbisey fayda etmiyo dus aldrdgim yne yukseldi smdi yne yukselmis 39a hatta gcmistr bile ates aletlerine inanmiyorm hpsi farkli caresz kaldm antbiyotik icrdim azonce ibufende vermem lazm ama ikisi biarada nasl olcak
Canım miranın ateşi 3 günde düşmüştü zaten doktorda 72 saat sürebilir endişelenmeyin geçerse gelin demişti bizim tam üçüncü gün akşm düşmüştü ben antibiyotik vermedim ama ibufen çok etkili ateşte onu biliyorum

Bu diş bizi mahvetti, kilo verdi yavrumun yüzü kaşık kadar kaldı. 6. dişinden sonra biraz çıkmasa dedim 8. dişimiz patladı. Allah'Im onalarada güç kuvvet versin bizede.
Öyle canım bizimki de çifter çifter çıktı ve hepsinde double sıkıntı yaşadık :( şimdi De alt kabarmış 7. Ve 8. Yi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Dr unu arasana ikilemde kalma ilaç konusunda Dr yönlendirsin

Öyle canım bizimki de çifter çifter çıktı ve hepsinde double sıkıntı yaşadık :KK43: şimdi De alt kabarmış 7. Ve 8. Yi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Dr unu arasana ikilemde kalma ilaç konusunda Dr yönlendirsin
Sagol cnm mecburen verdm bisure sonra cnku atesi 39.6oldu. Birsaattr 37 derece bdha ykselmedi uyuyo smdi

oy yavrum yazik ya.buyudu mu peki yoksa bebwk mi?

Canm bogaz cok ates yapiyo aglamazsa en iyisi soguk kompres aslinda hemen dusuruyo.ilaclar da bikac gune etki eder anca.bize oyle demsti dr ve 3-4 gun ates oldu hep takipteydik.hicbisey olmaz korkma Allah yardim ediyo sakin olmaya calis.hemen hissediyolar cunku daha cok korkuyolar o zaman
20 aylık şimdi canım Ece den 9 ay büyük
Bide sessiz sakin demissinya iyice içim sizladi garip bi çoçuk heralde yaa. Bu nasıl annelik nası vicdan off bide kabizmis çok üzüldüm ben bu çocuğa yaa.
aynen canim çok sakin bir çocuk ben de o yüzden üzülüyorum

çok güzeller canım

Aynen canım eşim birkaç kez söyledi neden çocuğa sürekli pirinç unu veriyorsun diye yemiyor başka birşey falan dedi ama usendiginden bir gün görümceye gittik orada çocuk uyudu uyandı hic birşey vermedi saatlerce eline ekmeği alıp içinden küçük küçük koparıp verdi hatta gorumcem kızdı o çocuğa günah kupkuru ekmek veriyorsun kalk mutfakta tavuk suyu var içine iki tane şehriye at çorba yap ver dedi hala sen yapsana ben kalkamiycam dedi gorumcem yaptı getirdi bir de çocuk kabizdi yazık ya o kadar da sessiz sakinki yavrum
Anne var anne var :/

Back
X