2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hafta sonu gelirlerse annemi çağiririm ama hafta içi çok zor benim için mecbur hazır birşeyler alıp dediğiniz gibi kısır falan yaparım yanina doğum yaptigimdan beri sürekli gelcez diyorlar kalabalık gelecekleri için biri müsait olunca öbürü müsait olmuyormus kizim da cok hareketlendi makinaya bulasik bile yerlestiremiyorum tabagi cekip aliyor kasigi aliyor ayakta zar zor durup makinaya tutunuyor kapagina oturuyor gecen gun evi supuruyorum durmuyor en sonunda yurutecine koydum o da kisa sure sıkıldi hemen esimde hazır birşeyler alırız yorma kendini dedi ay kızlar iyi ki varsiniz sizle konuşunca rahatladim
Böyle kalabalık bi grup gelmişti banada bende büyük boy tepsi şu böreği aldirdim eşime. kedi dili ni alıp üstünede puding ve çikolata sos döktüm tatlı da kolay a geldi salatayida hazır garnitür alıp makarna salatası yaparak hallettim. Oslew in dediği gibi önceden kek yapıp buzlugada atarsan kolay olur.ben artık böyle durumlarda beğenen beğenir begenmeyende anca gider diyorum:)))

Güzel topiğimin güzel anneleri.. Bazılarımızın 1. 2. çocuğundan dolayı ilk anneler günü değil ama en azından "2014 haziran anneleri doğumları" için "İlk Anneler Günü" :21: hepimize kutlu olsun..

Allah inşallah her zaman sağlıkla,mutlulukla geçireceğimiz böyle güzel günler nasip etsin ve çocuklarımızın kendilerinin kutladıklarını da görelim inşallah..

Hepinizi sevgiyle öpüyoruz köftemle..

Günayddııınn. İlk anneler günüm benimde:)Üstelik annemde yanımda:)
Hepimizin anneler günü kutlu olsunn:)

Odun eşim gece şehir dışından geç geldiği için hala fosur fosur uyuyo. Gece uyumadan önce yarın çıkayımda senin annene de benimkinede bi eşarp bişiy alıyım dedi. Banada bişiy alcak mı düşündü mü meraktan öldüm ama sormadım sormucamZ:KK53:

ben bacagima gecirmistim ama ruloyq takcam bu sefer bi de cok cekmeden yapmak lazim iste. ben beceriksiz yaptiysam sen haydi haydi yaparsin :) cok kolay badisinide baski yaptiriyorum

ayy kankisler ayni. bizimde onden uzadi toka bant falan takmiyo cikariyo atiyo kesicem bende sanirim
Ay hiç dikil tecrübem yok öyle deme valla denicez bişeyler

Bizimkilerde terletiyo betüşün boynunu ama kestirmek istemiyorum ya iyice sıcaklarda naparız bilmem
Ya kesmeee betüş o saçlarla çok havalı ;)

Esim ve eltim falan cok begendi tam olmus dediler ama ben hiic begenmedim ne o oyle eksi eksi:)))damak tadima hic uymadi gozunu seveyim cikolatali pastanin:kk77:

Valla ben magnet yaptryorm canm bi de kurabiyelerden posetlyp koycm yanina.kolonya sisesi de hazirlasam mi bilemiyorum

Canm boyutnu degistir buyukse o yuzden yuklememistir
Eşim gibisin sen de o da cheese ve cake olur mı demişti :)))

Gorumceme gittik doğum yaptığımdan beri eşimin teyzesinin kızları bebek görmeye gelecekler söylemişler gorumceye gidelim ramazan gelmeden diye dün için gelebiliriz demişler ama haber gelmedi dedi gorumcem belki bu hafta gelirler çok kalabalık gelecekler kızlar ne yapcam ben aksama yemeği zor yapıyorum Eceyle bir de gorumcemler eltim falan da ayrı bir gün geleceklermis kalabalık şekilde ayvayi yedim ben:KK43:
Bence az oyala müsait değilim diye doğumgününde çağır ona da gelmezlerse ecnenin nişanına gelsinler artık :)))

Topiğin güzel anneleri hepimizin anneler günü kutlu olsun, bebişlerimizle ve isteyenlere daha başka bebişleriyle nice böyle günler nasip etsin Allah.
Sabah oğluma mmmmm mmmmm diye yedirdiğim kahvaltı tarifim de benim siz annelere hediyem olsun :KK66: cicibebe ekmeğini ıhlamur ile uslattıktan sonra biraz peynir biraz ayıklanmış zeytin ve bir parça tereyağı attım ve çatalla ezdim , bayılarak yedi miniğim :KK66: Bu da bana en güzel hediye oldu :))))

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler günümüz kutlu olsun en güzel hediyelerimiz yanımızda çok şükür bin şükür allahım isteyen herkese nasip etsin

Eşim üçümüzün resmini Camın içine yaptırmış üç boyutlu gibi masamın üstüne koycam işyerinde mirayla verdi annelik sana çok yakıştı mira için en doğrusu yaptığından yapacağından eminim dedi sanırım gönlümü aldı :))

Günaydın güzel anneler günümüz kutlu olsun en güzel hediyelerimiz yanımızda çok şükür bin şükür allahım isteyen herkese nasip etsin

Eşim üçümüzün resmini Camın içine yaptırmış üç boyutlu gibi masamın üstüne koycam işyerinde mirayla verdi annelik sana çok yakıştı mira için en doğrusu yaptığından yapacağından eminim dedi sanırım gönlümü aldı :))
Cok guzel bir hediye canim hem gonlunude almis oldu ne guzel bi tasla iki kuş ;)

Back
X