Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım annelere bir yardımcı gerek demi?
aynen öyle. Birde sorumluluk sahibi kendi başının çaresine bakabilen bi çocuk olsun istiyorum.Çok iyi canım annelere bir yardımcı gerek demi?
ahanda bizim foto bizde boyleyiz isten geluyorum sonra tekrar gidene kadar ev disarigece gunduz fark etmez isrediyse emecek baska alternatif yokSanırım azad ve benim gelecekteki halimiz![]()
![]()
![]()
gel bana :)Kızımı yordum oynadik bol bol uyuttum şimdi yan taraftan matkap sesi başladi normalde üst kattaki komşu hafta sonu temizlik yapar çok gürültülüdür oh dedim bu hafta evde yok uyur kızım yandan matkap başladı hafta sonu çok gürültülü apartman ve Ece çok az uyuyor hafta sonları bu yüzden bir yerlere kaçıp gitmek lazım ama nereye annem de Bursa ya gitti kardeşime gitsem yigenim uyutmuyor of ya bir yazligimiz olsaydı keşke valla her hafta sonu giderdim
Sağol canim keşke biraz yakin olsaydık Öyküyle Ece de oynardı:)gel bana :)
Hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.![]()
Hoşbuldum :)Hoşgeldin :)
Hoşgeldin canim:)Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.![]()
Haklısın :) hiç o kadar sütüm olmadığı için özendim sadece.Kıskanılacak bişey değil aslında senin zayıflık meselesi gibi dışardan bakınca imrenilse de yaşayan kişi pek mutlu olmuyorbu yaz yine ekşi ekşi süt kokucam, oğlum büyüdü dışarda her yerde arsız arsız mememi avuçlayacak
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Çok gecmiş olsun canım. Umarım biran önce toparlanır Ali Yasin.Hayirli gunler bacilarim nasilsiniz ???
Bir bilseniz dogumgununden sonra basimiza neler geldi.....
Asiri kusmalarimiz basladi...
Ve bunun akabinde ishalimiz...
Kilo vermeye devam ediyoruz....
Arastirmaya alindi yavrum asiri istahsiz....
Bunlarda yetmiyormus gibi dun perdedeki asili susu cekti kopardi...
Sivri yeri basina isabet etti ve kanadi...
Apar topar acile goturduk hemen tomografi istendi....
Sukur birseyi cikmadi....
Yine cok sukur halimize....
Daha da kotuleri basimiza gelebilirdi....
Ama suna inaniyorum nazarin yapamayacagi sey yokmus...
Dualarinizi eksik etmeyin bacilarim ♥
Ali Yasin imle beni unutmayin....
Bu zamanlar omrumden omur gitti inanin...
Kalin saglicakla....
Hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.![]()
Bende çok hevesleniyorum bunlara ya çocuklar nasıl istemesin:)Bu kız beni öldürecek yahu, akülü araba için kendi yere Attı ağladı resmen :) neyseki bi kaydırağa kandı.
Hoşgeldinizz:))Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.![]()
yazyagmuru keske guzel olurdu valla
isimdeyimgucumdeyim valla o arabalara ben bile aglarim cok guzeller :)
Çocukken bende çok isterdim :)Bende çok hevesleniyorum bunlara ya çocuklar nasıl istemesin:)