2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
image.webp
Kızımla temizlik yapıyoruz teyzeleri:KK53:
Çekirdekten yetiştiriyorum:KK53:

Duvar siliyodum. Koltuğun duvara değdiği yerde siyah bi çizgi oluşmuş. Sileyim dedim iyice yayıldı mahfoldu duvar. Çamaşır suyu cif ne deneysem geçmedi. Allah beni bildiği gibi yapsın. Hiç silmeseydim en azından belli olmuyodu.

Kızımı yordum oynadik bol bol uyuttum şimdi yan taraftan matkap sesi başladi normalde üst kattaki komşu hafta sonu temizlik yapar çok gürültülüdür oh dedim bu hafta evde yok uyur kızım yandan matkap başladı hafta sonu çok gürültülü apartman ve Ece çok az uyuyor hafta sonları bu yüzden bir yerlere kaçıp gitmek lazım ama nereye annem de Bursa ya gitti kardeşime gitsem yigenim uyutmuyor of ya bir yazligimiz olsaydı keşke valla her hafta sonu giderdim
gel bana :)

@hiraysen benimde son zaman öykeydi sütümde iyice azalmıştı zaten emiyofu sürekli ama kafasını geri atıyodu bıraktık sonra inşallah senşnki bırakmazda emer

A apriori11 eşim işten gelince çıkın dışarı ya da balkona dıyorum sende gel diyolar yok yok siz gidin diyorum onlar gidincede boş durmuyorum he salata yapıyorum masayı hazırlıyorum filan ama valla terapi gibi geliyo sakin sakin ooh mis

Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz. :KK16:
Hoşgeldin :)

Kıskanılacak bişey değil aslında senin zayıflık meselesi gibi dışardan bakınca imrenilse de yaşayan kişi pek mutlu olmuyor :KK43: bu yaz yine ekşi ekşi süt kokucam, oğlum büyüdü dışarda her yerde arsız arsız mememi avuçlayacak :KK43:

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Haklısın :) hiç o kadar sütüm olmadığı için özendim sadece.

Hayirli gunler bacilarim nasilsiniz ???
Bir bilseniz dogumgununden sonra basimiza neler geldi.....
Asiri kusmalarimiz basladi...
Ve bunun akabinde ishalimiz...
Kilo vermeye devam ediyoruz....
Arastirmaya alindi yavrum asiri istahsiz....
Bunlarda yetmiyormus gibi dun perdedeki asili susu cekti kopardi...
Sivri yeri basina isabet etti ve kanadi...
Apar topar acile goturduk hemen tomografi istendi....
Sukur birseyi cikmadi....
Yine cok sukur halimize....
Daha da kotuleri basimiza gelebilirdi....
Ama suna inaniyorum nazarin yapamayacagi sey yokmus...
Dualarinizi eksik etmeyin bacilarim ♥
Ali Yasin imle beni unutmayin....
Bu zamanlar omrumden omur gitti inanin...
Kalin saglicakla....
Çok gecmiş olsun canım. Umarım biran önce toparlanır Ali Yasin.

Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz. :KK16:
Hoşgeldinizz:))

Back
X