2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hayırlı akşamlar canlarım ben çok hastayım boğazlarım iltıhaplandı antıbıyotık alıyırum kaçgundur yazamadım size hastayken çocuk bakmak daha zor oluyo bugun eşim müsaitken doğum gunu için alılveriş yaptık helyumlu balon siparişi verdım doğum gunu sabahı alıcam şişmiş halde en son havaya uçurucaz ama bana pahalı geldi hazır eşim yanımdayken aldım tanesı 3,5 tl siz baktınızmı fiyatlardan haberınız var mı 1 yaş süslerı aldık konfetı cerceve iyiki doğdun eksık varsa hatırlatırmısınız kıyafet te aldık haftaya pazartesı kısmetse çok heyecanlıyım kızıma da 15 yıl önce yapmıştım ozamanda böyle heyecanlıydım
Geçmiş olsun. Doğum gününüz kusursuz geçsin inşallah. Oglunuzun kıyafetine de bayıldım, mutlulukla giysin:KK66:

Sğl cnm.ilk moots turkıye instagram dan watsuptan mesajlaştım bursa da satan bayı adresını verdıler deneyerek aldım eğer bılunduğun şehırde bayısı varsa sorarsın
100 küsür değişiyo fıyatlar hele kızlar için müthiş renk ve desenler var bayıldım

Sğl cnm.ilk moots turkıye instagram dan watsuptan mesajlaştım bursa da satan bayı adresını verdıler deneyerek aldım eğer bılunduğun şehırde bayısı varsa sorarsın
Canim annem cuma gunu Bursa ya gitti dun gece geldi camileri gezmisler cok begenmis Bursayi tam yasanacak yer diyor anlata anlata biteremedi bize de kestane sekeri getirmis bu gidisle bu kizi vercem ben sana biz de Bursa ya tasiniriz artik:))

Bizde varız o tembeller arasında:)
Bende emeklemeden yürümüşüm. Bizim kız emeklemiyo ama poposunun üzerinde bacaklarını ileri geri yaparak kaya kaya gidiyo istediği yere. Ayrı bir boyut getirdi emeklemeye
Ben böyle popo üzeri giden bebeklere bayılıyorum:)) hele de o hareketi hızlı yaptıklarında:KK68: Muhtemelen emeklemeden yürüyecektir annesi. Ben emeklemeden yürümüşüm oğlum da ayni:KK66:

Canim annem cuma gunu Bursa ya gitti dun gece geldi camileri gezmisler cok begenmis Bursayi tam yasanacak yer diyor anlata anlata biteremedi bize de kestane sekeri getirmis bu gidisle bu kizi vercem ben sana biz de Bursa ya tasiniriz artik:))
Ay ay yerım ben sızı canlarım gercekten bursa heryonden çok rahat trafık eğıtım maddıyat orta kesım insanların yasadığı bir şehır ben şehır dışında yesıllıkler içinde sıtede yasıyorum gelın kızımıda yakınıma alırım sen verırsen bayıla bayıla alırım

Benim kizda istedigi yere yuvarlanarak gidiyor. Bende emekleyen bebegi cok severim hevesim kursagimda kaldi emeklemeden yuruyecek gibi
Ben de emekleyen bebekleri çok severdim benim oğlan emeklemedi ayrıca alttan iki dişi olan bebekleri de yiyesim gelirdi. Aylarca diş yolu bekledim yeni çıktı daha ve çıka çıka üst ön dişi çıktı :-) Gerçi böyle de çok sevimli oldu benim oğluşum :KK68:

Ay ay yerım ben sızı canlarım gercekten bursa heryonden çok rahat trafık eğıtım maddıyat orta kesım insanların yasadığı bir şehır ben şehır dışında yesıllıkler içinde sıtede yasıyorum gelın kızımıda yakınıma alırım sen verırsen bayıla bayıla alırım
Ay ne guzel bir sehirmis hayirlisi diyelim o zaman:))

E emiragam canım geçmiş olsun hem sana hem bebişine. Ayrıca inşallah güzel keyifli bir doğum günü geçirirsiniz
Çok tesekkur ederım cnm senınde yurt dışı konusu gecmiş hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun inşaallah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın gönlümüzde olanıda hakkımızda hayırlı kılsın rabbım

Bi
Ben de emekleyen bebekleri çok severdim benim oğlan emeklemedi ayrıca alttan iki dişi olan bebekleri de yiyesim gelirdi. Aylarca diş yolu bekledim yeni çıktı daha ve çıka çıka üst ön dişi çıktı :-) Gerçi böyle de çok sevimli oldu benim oğluşum :KK68:
Bizim bebekler tuhaf galiba 5 aylikken disi cikmaya başladı 8 tane disimiz oldu ancak hala poposunun uzerinde kaya kaya ilerlemeye calisiyor pek becerdigi de soylenemez.

Bizim de yine bi çift diş daha geliyor 7. Ve 8. Geliyor, geceler gündüzler perişanlardayız yine :(
Bu arada yarın kontrole gidiyoruz, sorularınız varsa Dr a alayım soruları

E emiragam gecmis olsun canim ayrica oglunun kiyafetlri cok guzel gule gule eskitsin ayakkabiya baktim moots.com.tr sitelerin de satisi da varmis olculeri yaziyo bebegin ayak santimine gore bem daha ayakkabi almadim yurunce alacam ortopedik almayi dusunuyodum orda da gorunce bundan alacam makosenler cok guzelmis hem de vebek ayagi gelisimi icin

Bebeğinin köpek dişi patlayan var mı? Önce ilk azı dişi sonra köpek dişi patlarmış normalde bizimkinin köpek dişi patlayacak gibi.

Eklentiler

• dis[1].webp
    dis[1].webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 76
Bebeği yemek yemeyenler, açık havada yemeği denesin derim. 2 gündür dışarlardayız.

Kizlar dogum gunune baska ne yapacaksiniz ben minnakkartalin renkli toplarindan 3 2 1 pogacadan kaplumbaga seklinde kisirdan sekerbhamursuz cubuklu kurabiye kurabiyelerin yarisinida cikolataya batirip renkli sekerlere batiricam diger yarisinida cicek yapip ortasina bonibon koycam siz baska neler yapcaksiniz

Ben de 3 2 1 pogaca peynirli patatesli borek 1 seklnde seker hamurlu kurabiye cikolata toplari ve incirli kurabiye yapcm canm insallah

C

Cnm çok geçmiş olsun ablana bende 2 kez kurtaj oldum psıkolojık olarak etkilenıyo insan inşallah atlatmıştır

Saol canm daha iyi smdi sana da gecmis olsun bebisn de kiyafeti cok tatli gule gule giysin eskitsin insallah:)

Betülde mercimek çorbası hariç her corbayı içiyo acaba o da mercimeği mi devmiyo başka mercimekli bişey denemedim

Ya ben hiç betüle özel bişey denemiyorum hergün aynı şeyler çorba meyve yoğurt sabah az kalvaltı güzdüzleri pek mama vermiyorum gece yatarken gilan içiyo ekstra yemek pek yemez yoğurtla pilav makarna filan veriyorum bazen napsam ki bende mi betüle ayrı yemekler denesem

Bende kısıra bayılırım bol sumak isot doldururum içine eşimde pek sevmez ben gün içinde kendime bile yapıp yiyorum arada

Ben de ayri yapmyorm pek.kahvalti-meyve-yogurt-aksam yemegi-muhallebi gece de mama yiyo.patlicanli yemek yapmissam eger corba yapyorm emreye onun disnda dolma pilav makarna falan yediryorm hatta gecen gun patates puresiyle et sote yedirdm:))yanna da yogurt ohhh:)))

Doktorumuz artik siz ne yerseniz onu yedirin ayri yemek yapmaya gerek yok artik dedi ancak ara sira kizima ayri corba yapmam gerekiyor henuz herseyi yiyemiyor. Hic mama vermiyorum aksam uyutmadan once muhallebi yapiyorum da her zaman ayni muhallebiyi yedirmek istemiyorum. Muhallebi cesitleri veya farkli alternatiff onerileriniz var mi? Sizler uyutmadan once gece ne veriyorsunuz?

Anne sutu veya devam sutu almalilar canm kucukler daha.ben 10 ay sut verdm mama takviyesi yapyodm sut bitnce tamamen mamaya dondk gece veriyorm sadece.

Back
X