2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kötü haber.:KK53::KK53:nerdeyse kafayı yiycektim dün artık.Büyük kızım bi süredir yakın arkadaşının yanında bit Tokası diye bişey taşıdığını kendisine gösterip Bit salgını var ben takıyorum sende al tak benim yegenim bitlendi falan diye anlattığını anlatıyodu eve gelince. (Ayrıca salgın falanda yok okulda olsa herkes konuşur bu kız gibi). Bi gün dursa diğer gün yine aynı konuyla geliyodu eve işte sirke olurmuş ta o bit olurmuş ta kız benim saf kızıma baştan uyarı gibi yapmış bende bit var sanada geçebilir diye alttan alttan yani.ben endiselendim duydukca fakat başıma böyle bişey gelmediği için hiç ihtimal vermedim. Ve aman allahım dün kafasında bişey yürüyo önce böcek falan dedim ama o an kızımın arkadaşının anlattıkları benimde döndü.hemen kv mi cagirdim bi bak diye ve bit.:KK61: kv yumurtlamis bi hafta falan olmuş sanırım geceli dedi. beynimden vurulmusa döndüm ağla ağla ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim kv sakinlestirdi ezcanedeki bit ilaçlarının sirkeleri oldurmuyecegini kendisinin bildiği bi ilacci olduğunu onun bi günde ise yaracagini söyledi küçükken kendi çocukları bitlenirmis onla halldermis.kızımın saçı beline kadar uzundu hemen kisalttirdik ilaç sürdk ve gerçekten öldüler iyy iğrenç hala midem kalkiyo.inşallah zeynep e geçmemiş tir diye dua ederken geldi okuldan kv baktı şükür onda yoktu ama yinede ben kendimede sürdum zeynebede sürdum ilaç piskolojim bozuldu bi günde. İlk uyumusum yatınca ve sürekli bitlerin ucustugu rüyalar gördüm bende uyumaktan vazgeçtim. Allahım ne pis insanlar var şimdi hersey elimizin altında su sabun şampuan çeşit çeşit bitlenditrecek kadar niye bskmaxsin cocuguna.her kimse o kadın hakkımı helal etmiyorum gerçekten kafayı bozabilirdim yani.böyle kızlar isde biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bi nevii rahatladım anlatinca. Artık o arkadaşının yanından dahi gexmesinide yasskladim.
Çok kötü olmuş cidden:))
Biz küçükken okulda bit salgını olduğunda annem okula göndermezdi beni:) temizlik hastasıydı biraz. Eve getirsek o evi çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkamadan rahat etmezdi.
Tabi o zamanlar herşey daha zor şimdi bitlenmekte zor:) zoru başarıyolar resmen:))
Allahtan ucuz atlatmışsınız sizede geçebilirdi Allah korusun. Sonra uğraş uğraşabildiğin kadar

@minnakkartal ve @Akaibu canlarim abinize kardeşinize sorablrmsnz bu gunes sutu ve gunes kremi arasındaki fark nedir esime ecz den mustela gunes kremi al dedm bebise eczacı ikili bi set vermis mustelanin gunes sutu ve after sun losyon 50 faktör gunes sutu korurmu bileniniz varmi
Canım güneş sütü aslında losyon şeklinde olanıymış kremin. Güneş sütü diyolarmış. Genelde yağlı ciltlere veriyolarmış. Kıvamından dolayı. Kuru cilt kullanırsada bişey olmazmış nemlendirirmiş.
Emilimi vücutta dağılımı kreme göre daha kolay olur. Losyon kreme göre 10 kat daha iyi korurmuş Ama krem daha uzun süre dayanıyomuş. Bunu daha sık yinelemek gerekiyomuş. Üzerinde yazar zaten dedi.
Yanında heidye verdikleri güneş sonrası losyonunu hiç aksatmasın o çok güzel kızarıklık hiç olmaz çocukta diyo.
Kardeşim mustelanın. Eğitim seminerine gitmişti orda böyle anlatmışlar. Zaten kendisininde cildi herşeye alerjik hemen sivilce falan yapar bebek ürünleri kullanıyo. Güneşte azıcık dursun hemen kızarır falan. Güneş sonrası losyonunu sürüyomuş sürekli kızarmasını önlüyomuş.
Zaten mustela aldıysa dert etmesin dedi. Mustelayla ilgili hiç bi şikayet almamışalr şimdiye kadar.

Bu seminere geçen sene gitmişti. Katılımcılara şampuan ıslak mendil vermişler küçük bi yarışma yapmışlar kardeşimde kazananlar içindeydi kazananlarada istedikleri iki. Ürünü bedava vericeklerdi. Çatlak kremi ve gökçe için nemlendirici istemiş. Biz epey bi şeyimizi bedavaya getirdik böylece:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gardrop işini bu hafta boyunca ancak bitirdim. Herşeyi döküp yıkadım, ikeadan kumaş kutular aldım, içine yerleştirdim, dolap raflarına koydum, yanlarına da lavantalı dolap kokusu ohhh miss :KK66: tabi evin genel temizliği ve yazlıkların ütüsü yarına kaldı.
Aslında bişey sormak için girdim ama temizlik muhabbetine girdim :KK70:
Bugün oğluma gece muhallebisi aldım, az önce yapmaya çalıştım tabi tırsatak yine kusarmı acaba diye. Kutudaki tarife göre yaptım ama sıvı oldu baya :KK43: ben de ölçüyü çoğaltım ama katılamadı bi türlü. Bunun bildiğimiz muhallebi kıvamında olması gerekmiyor mu? Mamadan az daha katı gibi akışkandı. Koyılaştırıp içine de meyve kattım zar zor azıcık yedi bakalım hayırlısı. Şu muhallebi işinde yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Ben Bebelac'ın mavi kutu gece muhallebisi var "sütlü armutlu" ondan yediriyorum..Efe'nin en severek yediği muhallebi..yaptığın zaman gözüne çok sulu gelirse az daha muhallebi ekle karıştır,katı gelirse de su ekle..tarife bağımlı kalma zaten,boşver..çok önemli değil o..mesela ben 200 cc suya dolu dolu 5 yemek kaşığı muhallebi döküyorum,tam kıvamında oluyor..

Canım güneş sütü aslında losyon şeklinde olanıymış kremin. Güneş sütü diyolarmış. Genelde yağlı ciltlere veriyolarmış. Kıvamından dolayı. Kuru cilt kullanırsada bişey olmazmış nemlendirirmiş.
Emilimi vücutta dağılımı kreme göre daha kolay olur. Losyon kreme göre 10 kat daha iyi korurmuş Ama krem daha uzun süre dayanıyomuş. Bunu daha sık yinelemek gerekiyomuş. Üzerinde yazar zaten dedi.
Yanında heidye verdikleri güneş sonrası losyonunu hiç aksatmasın o çok güzel kızarıklık hiç olmaz çocukta diyo.
Kardeşim mustelanın. Eğitim seminerine gitmişti orda böyle anlatmışlar. Zaten kendisininde cildi herşeye alerjik hemen sivilce falan yapar bebek ürünleri kullanıyo. Güneşte azıcık dursun hemen kızarır falan. Güneş sonrası losyonunu sürüyomuş sürekli kızarmasını önlüyomuş.
Zaten mustela aldıysa dert etmesin dedi. Mustelayla ilgili hiç bi şikayet almamışalr şimdiye kadar.

Bu seminere geçen sene gitmişti. Katılımcılara şampuan ıslak mendil vermişler küçük bi yarışma yapmışlar kardeşimde kazananlar içindeydi kazananlarada istedikleri iki. Ürünü bedava vericeklerdi. Çatlak kremi ve gökçe için nemlendirici istemiş. Biz epey bi şeyimizi bedavaya getirdik böylece:KK53:
Cnm cok tesekkr ederm ilgin icin bu gunes Sonrasını banyodan snra fln surcez heralde ay hayrlisila su cocukla sknti olmadan gitsek gelsek tatil düşüncelerle dolu işkenceye dondu resmen daha gtmeden :)

Cnm cok tesekkr ederm ilgin icin bu gunes Sonrasını banyodan snra fln surcez heralde ay hayrlisila su cocukla sknti olmadan gitsek gelsek tatil düşüncelerle dolu işkenceye dondu resmen daha gtmeden :)
güneşin altında uzun süre durdultan sonra sürülüyomuş canım.
Ay ne güzel kumsalda havuzda denizde oynaması hayalini kurıyorum bende gökçenin. İnşallah bi ağustos gibi anca gitcez. Güzel sorunsuz geçer inşallah tatiliniz:)

S Sevgidili5 bizimde ortaokulda vardi bi kiz bitliydi bizde bitlenmistik bi kere galiba simdi hersey kolay o bit tokalari cok guzel eczanede gordum bende renk renk desen desen al tak bence kizlara hic belli de degil sen ne kadar yasaklasanda ayni okuldaysa gorusurler

paketlenmis urunleri tercih etmeetmiyorumedigim icin klasik pirinc unu ile muhallebi yapiyorum bir de inek sutu kullanabilsem daha lezzetli olacak ama emin olamiyorum sut icin erken mi acaba?
Canım inek sütünü sulandırıp öyle Muhallebi yapıyorum bazen. Bişey olmaz sulandırıp yapınca die biliyorum.

ya sistim yine ben hala regl olmadim bi duzene giremedi gitti 10 gun gecti yine of valla

Çok kötü olmuş cidden:))
Biz küçükken okulda bit salgını olduğunda annem okula göndermezdi beni:) temizlik hastasıydı biraz. Eve getirsek o evi çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkamadan rahat etmezdi.
Tabi o zamanlar herşey daha zor şimdi bitlenmekte zor:) zoru başarıyolar resmen:))
Allahtan ucuz atlatmışsınız sizede geçebilirdi Allah korusun. Sonra uğraş uğraşabildiğin kadar
Bende hayret ediyorum düşündükçe sampuanin en ucuzu bile mis gibi yıkar dimi şimdi.bi insan Ne kadar pis olabilirki yaa bu zamanda bitlenecek kadar.kizimda bende yemek yiyemiyoruz dünden beri midemiz kalkiyo bayaa bi puskolojimiz bozuldu.

Sabah 6 da alarm çaldı ama kapatıp uyumaya devam ettim. bi Hoşuma gitti sormayın :) eşim kalkmış işe gitmiyormusun dio. Gitmicem uykum var dedim :) tabi Gökçe uyandı. Eşimde tatil olduğunu hatırladı.
Gökçe ye mama içirdim. 9 gibi kahvaltı Yaptık. Mutfak dolaplarını sildim. Şimdi de Gökçe yi uyuttum :) keyfim pek yerinde.

Bende hayret ediyorum düşündükçe sampuanin en ucuzu bile mis gibi yıkar dimi şimdi.bi insan Ne kadar pis olabilirki yaa bu zamanda bitlenecek kadar.kizimda bende yemek yiyemiyoruz dünden beri midemiz kalkiyo bayaa bi puskolojimiz bozuldu.
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ya. Şu tokalardan almak lazım cidden. Bin türlü insanla karşılaşıyolar çocuklar. Allahtan eve serpmemiş. Ufaklığa falan bulaşsaydı. İlaç falan ona kullanmak daha zor olurdu.
İnsanın kafasında böcek olması düşüncesi çok kötü gerçekten

Geçmiş gitmiş canım Sıkma Canını bu kadar :) sen teras katını düşün mutlu ol. İnşallah alırsınız da 5 kişi rahat edersiniz :)

S Sevgidili5 bizimde ortaokulda vardi bi kiz bitliydi bizde bitlenmistik bi kere galiba simdi hersey kolay o bit tokalari cok guzel eczanede gordum bende renk renk desen desen al tak bence kizlara hic belli de degil sen ne kadar yasaklasanda ayni okuldaysa gorusurler
Benimde endişem o bütün sınıfa sardiysa yine geçerse bize allahım iyice kafayı yerim.okul degistirmeyi bile düşünüyorum hatta.

Geçmiş gitmiş canım Sıkma Canını bu kadar :) sen teras katını düşün mutlu ol. İnşallah alırsınız da 5 kişi rahat edersiniz :)
Zaten moralim biraz olsun duzelten terasi alma ihtimalimiz. Moralim sıfırken eşim akşam bu haberle gelince sevindik biraz olsun.ama aklımdan cikaramiuor um okulunu değiştirecek kadar piskolojim bozuldu. Sürekli ellerimi yikadigimi farkettim. Napiyorum ben yaa çokmu abartiyorum ne.allahım yardım et.

Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ya. Şu tokalardan almak lazım cidden. Bin türlü insanla karşılaşıyolar çocuklar. Allahtan eve serpmemiş. Ufaklığa falan bulaşsaydı. İlaç falan ona kullanmak daha zor olurdu.
İnsanın kafasında böcek olması düşüncesi çok kötü gerçekten
Aldım şimdi gelirken bit Tokası çok utanç verici eczaden bit Tokası istemek. Yabancı bi eczaneden aldım hatta bi daha hic gitmeyecegim.

Back
X