Çok kötü olmuş cidden:))Kötü haber.nerdeyse kafayı yiycektim dün artık.Büyük kızım bi süredir yakın arkadaşının yanında bit Tokası diye bişey taşıdığını kendisine gösterip Bit salgını var ben takıyorum sende al tak benim yegenim bitlendi falan diye anlattığını anlatıyodu eve gelince. (Ayrıca salgın falanda yok okulda olsa herkes konuşur bu kız gibi). Bi gün dursa diğer gün yine aynı konuyla geliyodu eve işte sirke olurmuş ta o bit olurmuş ta kız benim saf kızıma baştan uyarı gibi yapmış bende bit var sanada geçebilir diye alttan alttan yani.ben endiselendim duydukca fakat başıma böyle bişey gelmediği için hiç ihtimal vermedim. Ve aman allahım dün kafasında bişey yürüyo önce böcek falan dedim ama o an kızımın arkadaşının anlattıkları benimde döndü.hemen kv mi cagirdim bi bak diye ve bit.
kv yumurtlamis bi hafta falan olmuş sanırım geceli dedi. beynimden vurulmusa döndüm ağla ağla ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim kv sakinlestirdi ezcanedeki bit ilaçlarının sirkeleri oldurmuyecegini kendisinin bildiği bi ilacci olduğunu onun bi günde ise yaracagini söyledi küçükken kendi çocukları bitlenirmis onla halldermis.kızımın saçı beline kadar uzundu hemen kisalttirdik ilaç sürdk ve gerçekten öldüler iyy iğrenç hala midem kalkiyo.inşallah zeynep e geçmemiş tir diye dua ederken geldi okuldan kv baktı şükür onda yoktu ama yinede ben kendimede sürdum zeynebede sürdum ilaç piskolojim bozuldu bi günde. İlk uyumusum yatınca ve sürekli bitlerin ucustugu rüyalar gördüm bende uyumaktan vazgeçtim. Allahım ne pis insanlar var şimdi hersey elimizin altında su sabun şampuan çeşit çeşit bitlenditrecek kadar niye bskmaxsin cocuguna.her kimse o kadın hakkımı helal etmiyorum gerçekten kafayı bozabilirdim yani.böyle kızlar isde biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bi nevii rahatladım anlatinca. Artık o arkadaşının yanından dahi gexmesinide yasskladim.
Biz küçükken okulda bit salgını olduğunda annem okula göndermezdi beni:) temizlik hastasıydı biraz. Eve getirsek o evi çamaşır suyuyla baştan aşağı yıkamadan rahat etmezdi.
Tabi o zamanlar herşey daha zor şimdi bitlenmekte zor:) zoru başarıyolar resmen:))
Allahtan ucuz atlatmışsınız sizede geçebilirdi Allah korusun. Sonra uğraş uğraşabildiğin kadar