@yazyagmuru gecmis olsun canim ece ye insallah disten cikiyodur atesi baska biseyi yoktur
sagolun kizlargecnis olsun canim en kisa zamanda iyolesir insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@yazyagmuru gecmis olsun canim ece ye insallah disten cikiyodur atesi baska biseyi yoktur
sagolun kizlargecnis olsun canim en kisa zamanda iyolesir insallah
Teşekkür ederim canım. Üzerini ilk önce mavi fon kartonuyla kapladım. Daha sonra da grafon kağıdını burusturup yapistirdim.Aa çok güzel olmuş. Üzerini neyle kapladınız
Canım geçmiş olsun. Inşallah cabucak iyilesir kızın.Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
İnsallah canim cok sagolTeşekkür ederim canım. Üzerini ilk önce mavi fon kartonuyla kapladım. Daha sonra da grafon kağıdını burusturup yapistirdim.
Canım geçmiş olsun. Inşallah cabucak iyilesir kızın.
İnşaallah ilerlemez cnmBenim kiz bugun oksuruyor hava serin yagmur yagiyor usutmus olabilir insallah ilerlemeden gecer. Hava o kadar kasvetli ki icim daraldi
Gecmiş olsun cnm iyiki gıtmışsınız bır an önce ilaçla gecer boyu uzamış masallahDoktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
Guzel olmuş cnm moral olmuştur sızedeBirde kizim icin pasta siparisi verdik 8 kisilik dilimi 9 liradan 6 kisilik verelim dedim esime olsun dedi belki biri gelir yetsin defi gelmezse biz yeriz dedi
Sagol canim evet iyi ki gitmisim cocuk pztye kadar petisan olacakti hastaneye de gitmek istemiyorum cok kalabalik cok aglatiyorlar bebekleri gozlem altinda tutuyorlarGecmiş olsun cnm iyiki gıtmışsınız bır an önce ilaçla gecer boyu uzamış masallah
Doktorun karsisinda zaten pastane gitmisken ugrayalim dedik ben begenmistim iki tane ama onlarin bilgisayarda da begendim ona karar verdim kendi aramizda zaten yuvarlak seker hamuru pembe ayiciklar var ustunde kalp cubuklarla pastanin ustune Ece yazacaklarGuzel olmuş cnm moral olmuştur sızede
İyi olmuş cnm Hastaneye bende artık gıtmıyorum özel muayenehanesıne gıdıyorum daha çabuk ilgilenıyırlar bundan önceki hastalıpında tam 4 saat çıplak tuttular ıyice üşüttüler yavrumu güya özel hastane devlet hastanesı gibi pastanızıda ağız tatlılığıyla yiyin cnmSagol canim evet iyi ki gitmisim cocuk pztye kadar petisan olacakti hastaneye de gitmek istemiyorum cok kalabalik cok aglatiyorlar bebekleri gozlem altinda tutuyorlar
Doktorun karsisinda zaten pastane gitmisken ugrayalim dedik ben begenmistim iki tane ama onlarin bilgisayarda da begendim ona karar verdim kendi aramizda zaten yuvarlak seker hamuru pembe ayiciklar var ustunde kalp cubuklarla pastanin ustune Ece yazacaklar
Kizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(Kizlar ben yiğitin altına çok ıslak mendil kullanmadım bu zamana kadar ya yikadim ya pamukla sildim çok nadir gittiğim yerde falan kullanmisimdir ama 15 gündür falan artık yaşına girecek bişey olmaz diye ıslak mendile geçtim. Poposunda küçük bi kızarıklık la başlayan pisigede benzemeyen son üç günde iyice büyüyen bişey oluştu kırmızı leke gibi oldu. Dün doktora gösterdim mantara benziyo ya bezini degistirnissin yada ıslak mendilini dedi.trosyd diye bi mantar kiremi yazdı ama hiç bi faydası yok dünden beri .@yaz yagmuru senin başına gelmişti sanki mantarmiydi sizinki. Sen sarı su ile bi kiremi mi karıştırdım demiştin sanırım dizelmisti. Tekrar bi soylermisin neydi o kullandiklarin. Yada basina böyle mantar olayı gelen varsa ne kullandida gecti bilgilendirebilirmisiniz.çünki gittikçe buyuyo sanki bu leke.
Ah canım ya kıyamam dr un verdiği ilaçları kullan bezı bağlama biraz açık kalsın sen ağlama onlar bebek acılarını fazla hıssetmezler bende sudocrem kullanıyorum fayda eder se bir kullanKizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
Gecenlet de benim kizim da su gibi ishal oldu dr un verdigi ilacta yan etki yapti biraktim iki gun patates hasladim verdim baska hicbisey vermedim zaten ishal oldugu icin istahi da gitmisti patates hasla yedir sabah aksam bi iki gunde hemen duzeliyo yogurt bile vermedim ishal oldugu gun bagirsaklarini calistirdigi icin patates hemen duzeltiyo ishaliKizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
evet ya çok kasvetli hiç bişey yapası gelmiyo insanın. İlerlemez inşallah öksürüğü canım.Benim kiz bugun oksuruyor hava serin yagmur yagiyor usutmus olabilir insallah ilerlemeden gecer. Hava o kadar kasvetli ki icim daraldi
Çok geçmiş olsun canım iyiki hemen girmişsinizDoktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
gecmıs olsu canımm dıkkat et kuzuyaaa işallah hemencecık ıyılesırrDoktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle