- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
beni düşün teselli ol arkadaşım
Artik gun icinde de cok yoruldgm icin gece tahammulum kalmiyo canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni düşün teselli ol arkadaşım
ağlaması falan yok canım sanırım acımıyo. Ama balon patlamış. Alttan derisi çok kötü gözüküyo. Kötü oluyorum gördükçe@Akaibu nasıl oldu parmağınız artık acımıyodur inşaallah
off ne biçim kesmiş öyle ya nasıl acır. Dil çabuk iyileşir allahtan. Geçmiş olsunEki Görüntüle 1545172 Buda kızımın dili dişlerı kesti arkadaşının kafası çarpmış ödüm koptu görünce kazalar büyüyüncede devam edıyo allah beterınden saklasın
Evet canım@Akaibu parmagi cok kotu olmus aglamasi falan var mi benim bile icim cok kotu oldu onun cani nasil acimisidir
aksi gibi nereye dokunsa işaret parmağıyla dokunur. İlk gün acıdığı için dokunamadı tabi ama şimdi yine aynı. Çabuk iyileşir inşallah bu da 3 gün olducanım benim ya kıyamam,annesi çok ağır değil yara,canı da acımaz aşırı sürtünme olmaadıkça,bebebklerin yarası hızlı iyileşir bize göre,bepanthene benzeri kremler sür bence kapanmasını kolaylaştırır,yara bandı kullanma bence zaten kirli yerleri elletmezsin,bişey olmaz çabuk geçer inşallah,benim oğlanın da oldu tencereye değdi 2 günde ipek tenine dönüştü,Allah beterinden korusun çok tehlikeye açıklar
Tesekkur ederim canimEceyede çok geçmiş olsun canım. Sanırım boğazlarımdan Kaynaklı. Yarın doktora gideyim bi. Ateşim düştü ama çok şükür.
Yapıyo canım. Ben bi kez mide bulantısı ge yüksek ateş şikayeti ile gitmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. Sprial taktırdığımda da olmuştu enfeksiyon ve ateş. Doktorada sordum geçen hafta yapar dedi. Aklında olsun. Ama halsizlik yaparmı bu kadar bilemedim. Eşim yapar dedi. Gerçi şimdi boğazım kötü gibi.
Sağol canım enfeksiyon değil Boğazım kötü. Annem bitki Çayı yaptı boğazım için.
Biraz daha rajatladim canim Ecenin kulak olayini biliyorsun geven defa basta vermedi dr sonra vermek zorunda kaldi ve kizimin hastaligi uzadi bos yere simdi de zaten iki gundur perisan kullanmasak daha kotu olacakküçük ateşlerde ve gribe bağlı olduğu kesin ateşlerde belki ,ancak yüksek ateş,boğaz vs başka yer kaynaklı (idrar yolu vs) enfeksiyona bağlı ateşlerde yani beklemek saçmalık ,doğru olanı yapıyorsun
Günaydın :) gökçede akşam 10 buçukta halının üzerinde sızdıBu sabahın günaydını biZdrn iki akşamdır betül 8.30-9.00 gibi uyuyo e haliyle bu saatte de kalktık erken kalkmaya razıyım yeterki akşam erken uyusun bi sakin kafayla çay içeyim![]()
Kıyamam onun o minnak parmagina.ama sen yara bandiyla kapatma canım kötü yapar iyice.geçmiş olsun.ağlaması falan yok canım sanırım acımıyo. Ama balon patlamış. Alttan derisi çok kötü gözüküyo. Kötü oluyorum gördükçe
off ne biçim kesmiş öyle ya nasıl acır. Dil çabuk iyileşir allahtan. Geçmiş olsun
Evet canım
aksi gibi nereye dokunsa işaret parmağıyla dokunur. İlk gün acıdığı için dokunamadı tabi ama şimdi yine aynı. Çabuk iyileşir inşallah bu da 3 gün oldu![]()
maşallah betusede erken yattığı için.Bu sabahın günaydını biZdrn iki akşamdır betül 8.30-9.00 gibi uyuyo e haliyle bu saatte de kalktık erken kalkmaya razıyım yeterki akşam erken uyusun bi sakin kafayla çay içeyim![]()
doğum günün kutlu olsuuunn:)Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm.![]()
Günaydın :) gökçede akşam 10 buçukta halının üzerinde sızdısabaha Kadarda uyanmadı az evel ben mama içirdim de ondan uyandı.
Aynen bizimkide bu saatlerde uyur. Kvler kızıyolar. Çok erken uyuyomuş alıştıracakmışım geç yatmaya. Hiç bi yere oturmaya gidemiyomuşum. zorla uykusuz bırakcaö sanki çocuğu[/QUOTE]e haliyle bu saatte de kalktık erken kalkmaya razıyım yeterki akşam erken uyusun bi sakin kafayla çay içeyim![]()
Sağol canım. Kahvaltı yapalımda bi doktora gidicem. Heryerim ağrıyor. Yataktan kalkıyorum titriyorum yatağa giriyorum terliyorum. Ateşim 36,6 düşmüştü gene 37 lerde seyretmeye başladı inş 38 lere çıkmaz gene. Gökçe hanımda annem hasta yormuyum onu dedi :)@kmltm çok güzel bi kutlama olmuş belli hersey çok güzel görünüyo. Emre iyiki dogmus huzur dolu sağlıklı mutlu nice güzel yaş günleri görsün inşallah.isimdeyimgucumdeyim canım geçmiş olsun sanada. Gokceyede masallah sabaha kadar hiç uyanmamis daha ben bu nu yigittten bi kez bile görmedim.
Doğum günün kutlu olsun :)Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm.![]()
evet sakin kafayla çay içmek acele etmeden soğutmadan yada kaynar kaynar hızla yudumlamadan,çooooook özledimBu sabahın günaydını biZdrn iki akşamdır betül 8.30-9.00 gibi uyuyo e haliyle bu saatte de kalktık erken kalkmaya razıyım yeterki akşam erken uyusun bi sakin kafayla çay içeyim![]()
Tesekkurler teyzeler yorucu ama cok guzeldi:)ani oldu iste:)
Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm.![]()