2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün Dr a gittik kızlar. 1 yaşa daha 2 hafta var ama ben kan tahlilinin 1 yaştan yani aşılardan önce olmasını istedim, çok delik deşik olmasın 1 yaşında diye. Bir de birkaç şikayetimiz vardı istemsiz bacak hareketleri vardı, iştahsızdı vsvs Demir eksikliğinden olduğunu düşünüyordum eğer öyle çıkarsa tahlil sonucu kabızlıktan çatlasa bile ferrumu kullanıcam artık.
Ben kesin zayıflamıştır diye gittim ama 300 gr almış 15 günde ki son 6 ayın rekoru bizim açımızdan :)) kafa da büyümüş :)
Benim durum da aynı @temmuzhaziran gibi, hatta hastanede Dr odasını bile talan etti, Dr bile söyledi sen bu çocukla nasıl başa çıkıyorsun diye :/ bizimki henüz yürümüyor ama dikilip tüm kapıları açıyor, her bir köşeyi karıştırıyor. Neyse sağlığı yetindeymiş ve korkum yersizmiş bunu öğrendim o bana yeter :))) varsın kudusrsun miniğim :KK66: ayrıca kan alınırken bile çok az ağladı yiğit kahramanım benim :KK66:
Maşallah Azad a. Canım 15 günde 300 gr çok iyi almış, sen bu aralar fazla yemiyor diyordun galiba ama Azad bey kendine yetecek kadar yemiş demekki:)

şeftali ishal olan bebeğe verilir genelde:KK70: kabız yapar:))
Ben yeni öğrendim :) zatrn çok gereksiz bi meyve dünyadan kalksın bence , ben dokunamıyorum, karşımda yenilmesinr izin vermiyorum hatta bakamıyorum bile, yazın pazara çıkmak işkence bana dişlerim kamaşıyor :D

Ya çok ilginç 15 gün önce 11. Ay kontrolünde kesin kg almıştır demiştim ama bi gittik 20 gr almış şok olmuştum. Geçen ay iyi yiyordu, adam 1 haftadır nerdeyse aç geziyor ama kg almış ben De anlamadım valla

Ya çok ilginç 15 gün önce 11. Ay kontrolünde kesin kg almıştır demiştim ama bi gittik 20 gr almış şok olmuştum. Geçen ay iyi yiyordu, adam 1 haftadır nerdeyse aç geziyor ama kg almış ben De anlamadım valla
nasıl besleniyor? anne sütü?
formül süt?
ek gıda?

tipe bak saç bandı ne güzel olmuş öyle :)

Bugün Dr a gittik kızlar. 1 yaşa daha 2 hafta var ama ben kan tahlilinin 1 yaştan yani aşılardan önce olmasını istedim, çok delik deşik olmasın 1 yaşında diye. Bir de birkaç şikayetimiz vardı istemsiz bacak hareketleri vardı, iştahsızdı vsvs Demir eksikliğinden olduğunu düşünüyordum eğer öyle çıkarsa tahlil sonucu kabızlıktan çatlasa bile ferrumu kullanıcam artık.
Ben kesin zayıflamıştır diye gittim ama 300 gr almış 15 günde ki son 6 ayın rekoru bizim açımızdan :)) kafa da büyümüş :)
Benim durum da aynı @temmuzhaziran gibi, hatta hastanede Dr odasını bile talan etti, Dr bile söyledi sen bu çocukla nasıl başa çıkıyorsun diye :/ bizimki henüz yürümüyor ama dikilip tüm kapıları açıyor, her bir köşeyi karıştırıyor. Neyse sağlığı yetindeymiş ve korkum yersizmiş bunu öğrendim o bana yeter :))) varsın kudusrsun miniğim :KK66: ayrıca kan alınırken bile çok az ağladı yiğit kahramanım benim :KK66:
maşallah azada. Az da yese demekki yarıyo annesi. banada hiç kilo almamış gibi geliyo inşallah bende şaşırırım senin gibi :(

doğum günün kutlu olsuuunn:)
Sende haziran bebeğisin yani:KK53:

Doğum günün kutlu olsun :)

Ben niye göremiyorum sizin doğum gününüzü yaaaaa :KK43::63:

O zamaaaaan "doğum günün kutlu olsun" canım :KK200:

aile içi olacak sanırım pasta siparişinden öyle anlıyorum o gün stres olacağına minicik bişi olsun ama güzel bi anı olsun bencede

canım hemen herşey hazır şablon şeklinde sitelerde var geriye sadece paintte düzeltme kalıyo basit oluyo ama çok para harcamaya gerek kalmıyor

ya gerçekten keşke gidebilsek o zaman çok daha güzel bi anı olurdu bi sürü çocuk :))

ay çok cici ne güzel olur kuzum

yok canım eşimde zaten kesinlikle olmaz dedi yattı o iş ben yine kendim çekicim fotoları ama ay sonu bi fotoğrafçıya gidip bir yaş hatırası çektircez

canım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ececim

oh maşallah boyu çok güzel uzamış kilosu da ii inşallah hemen geçer boğazı

canım geçmiş olsun inşallh daha iidir dr ishal için bişi vermedi dedin sanırım bizim doktor vermmişti hoş mira hiç ishal olmadı ama yolculuğa çıkarken önermişti aldım ama evde gidince bakar yazarım sana bi sorarsın istersen

ayy çok cici yaa

iyiki doğmuş arda nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

oyyy kıyamam ya inşallah acısız sızısız hemen geçsin

canım iki gündür mirayı zapdedemiyorum dişte çıkarıyo anca bakabildim

herşey çok güzel olmuş canım çok güzel görünüyor tabi sizde ve emrede babasına benziyoreeee

canım geçmiş olsun ya en azından annendesin yardımcı olur sana hemen iileşirsin inşallah

size de geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü yok tabi

canım iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun kuzularınla ailenle belki mirayla :)))

Ailenle birlikte mutlu yillar canim

Doğum günün kutlu olsun:)

hazir kek ve kremsantiyle yaptik yuvarlak keki biraz kuculttuk kenarlarini da ara kat yaptik icine yukseltmek icin kremsantiyle kaplayip ustune orman meyveli kremsantiyle susledik oyle koyduk onune :) ve oyku ellemedi
dogum gunun kutlu olsunnn

biz firn tepsisinde yapicaz istedigiin buyuklukte kesersin daha iyi bence

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun tekrar inşallah çabuk toparlanır Ece
S Sevgidili5 mutlu yıllar @stanki çok hoş olmuş nice yaşlara. @oslew çok şirin olmuş öykücük

S Sevgidili5 dogum gunun kutlu olsun canim yavrularin ve esinle birlikte nice senelere
sağolun kızlar guzel sozleriniz için teşekkürler.

Ben yeni öğrendim :) zatrn çok gereksiz bi meyve dünyadan kalksın bence , ben dokunamıyorum, karşımda yenilmesinr izin vermiyorum hatta bakamıyorum bile, yazın pazara çıkmak işkence bana dişlerim kamaşıyor :KK70:

Ben cok severim seftaliyi:kk77:azada da masallah valla.ben de emreyi tartym dedm tartiyi gorunce aglmaya basliyo.hatta dun dolabini actim tartiyi gorunce ustme tirmandi korkudan:KK43::KK70:niye korktu anlamadim valla:KK70:

Bu arada @minnakkartal A apriori11 emreye dikkatli bakin bana benziyo bana:)))

S Sevgidili5 dogmgunun kutlu olsun canim:)

Kizlar malum dun cok yorucuydu emre de uyuyamadi pek gunduz aksam sinirleri bozulmustu galiba yavrumun durup durup kahkaha atiyodu ya:))her seye guluyo ama catliyodu gulmekten.cit desem kikir kikir guluyo:)video atabilirsem atcm.katila katila guluyo en son uyutaym dedm o zaman bile kikirdedi kizdm biraz uyusn diye.sabah normale donmustu:KK70:

Kizlar malum dun cok yorucuydu emre de uyuyamadi pek gunduz aksam sinirleri bozulmustu galiba yavrumun durup durup kahkaha atiyodu ya:))her seye guluyo ama catliyodu gulmekten.cit desem kikir kikir guluyo:)video atabilirsem atcm.katila katila guluyo en son uyutaym dedm o zaman bile kikirdedi kizdm biraz uyusn diye.sabah normale donmustu:KK70:
Uykusuzluk yan etki yapti galiba canim aman aglamasinda gulsun :-)

Ben cok severim seftaliyi:kk77:azada da masallah valla.ben de emreyi tartym dedm tartiyi gorunce aglmaya basliyo.hatta dun dolabini actim tartiyi gorunce ustme tirmandi korkudan:KK43::KK70:niye korktu anlamadim valla:KK70:

hı hı canım bende mira için aynı böle düşünüyorum mesela bana kalsa şıp demiş burnumdan düşmüş :KK28:

aha ben daha video görmeden gülmeye başladım yavrum ya telaşeden nasibini almış neyse Allah gülmeden ayırmasın

Uykusuzluk yan etki yapti galiba canim aman aglamasinda gulsun :-)

hı hı canım bende mira için aynı böle düşünüyorum mesela bana kalsa şıp demiş burnumdan düşmüş :KK28:

aha ben daha video görmeden gülmeye başladım yavrum ya telaşeden nasibini almış neyse Allah gülmeden ayırmasın

Video atamadim buraya instagrama eklym bari ordan izleyin:)cok komikti ya:)))

Sağol canm. Vidyosunu atta o zaman bizde bakıp neselenelim tatlı suratlinin kahkahalariyla:)

Keşke tüm bebişler emre gibi olsa uykusuzlen:)

nasıl besleniyor? anne sütü?
formül süt?
ek gıda?
Anne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca ;)

tipe bak saç bandı ne güzel olmuş öyle :)

maşallah azada. Az da yese demekki yarıyo annesi. banada hiç kilo almamış gibi geliyo inşallah bende şaşırırım senin gibi :KK43:
İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.

Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun ;)

Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)

@apriori11kocaman maşallah azada:nazar:
Teşekkütler :)

instagram hesabınızı paylaşırsanız:KK70: ö.m ile olabilir:) sakıncası yoksa
Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?

instagram hesabınızı paylaşırsanız:KK70: ö.m ile olabilir:) sakıncası yoksa

kmltmm :))bul beni:KK66::))

Anne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca :KK66:

İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.

Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun :KK66:

Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)

Teşekkütler :)

Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?

Tesekkurler canim:)ilk zamanlar bana benzyodu yahu:KK70:baba tarafi sarisin ama bwnm oglan sapsari degl ya catliyo kv bizim tarafa benziyo diye:)ama surati babaya benziyo kabul ediyorum:KK23:

@kmltm Emre'nin Vidyosunu yiğit e izlettim ve şu anda kapattım diye agliyo:) açıp tekrar tekrar izliycez sanırım.:))

Fenomen oldu 4 disli cocugum:cool:

Back
X