2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşimin incelikleri karşısında odun kalacağımı düşünmüştüm ama yine de performansım fena değildi :))) tabi eşimin sürekli laf soktuğu kk sayesinde oldu :KK66:[/QUOTE]
tebrik ediyorum sizi ben umut dogdugundan beri esimi coookk ihmal ediyorum ikinci ucuncu planda kaldi zavallim

bu saçma fikir bana ait lütfen:KK53:
Ablanın dediği givi lohusalar gibi cidden hiç aklıma gelmemişti:KK53:

valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.
Yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin pratik olur
Sarma hazır buzlukta canım :) İzmir köftemin köftelerini şimdi yapıp atıcam buzluğa gerisi de kolay zaten :) rica ederim bakıcımıza bi saat daha bakabilir gökçeye işi yoksa be oruçtan yorgun düşmemişse ;) o bi saatte baya bişey Yaparım sanırım ;)

Eşimin incelikleri karşısında odun kalacağımı düşünmüştüm ama yine de performansım fena değildi :))) tabi eşimin sürekli laf soktuğu kk sayesinde oldu :KK66:
tebrik ediyorum sizi ben umut dogdugundan beri esimi coookk ihmal ediyorum ikinci ucuncu planda kaldi zavallim[/QUOTE]
Canım çocuk doğduğunda eşim şöyle demişti; biz çocuk yapmak için evlenmedik biz sevgiliyiz herşeyden önce. Ben çocuğun da evin de yükümlülüklerini paylaşıcam seninle sen de bizim sevgili olduğumuzu unutmayacaksın demişti. Gerçekten de bir yıldır öyle oldu maşallah. Tabi çocuk faktörü birçok şeyi etkiledi ama asla birbirimizi sadece çocuğun annesi babası olarak görmedik. Elimizden geldiğince başbaşa zaman ayırıyoruz birbirimize

tebrik ediyorum sizi ben umut dogdugundan beri esimi coookk ihmal ediyorum ikinci ucuncu planda kaldi zavallim
Canım çocuk doğduğunda eşim şöyle demişti; biz çocuk yapmak için evlenmedik biz sevgiliyiz herşeyden önce. Ben çocuğun da evin de yükümlülüklerini paylaşıcam seninle sen de bizim sevgili olduğumuzu unutmayacaksın demişti. Gerçekten de bir yıldır öyle oldu maşallah. Tabi çocuk faktörü birçok şeyi etkiledi ama asla birbirimizi sadece çocuğun annesi babası olarak görmedik. Elimizden geldiğince başbaşa zaman ayırıyoruz birbirimize[/QUOTE]

Cok dogru soylemis esin.uygulayabilmeniz de cok guzel canim.sanirm biz de cocuk olunca birbirinden uzaklasan ciftlerdeniz:(

Yarım kilo kıymaya ne kadar koyuyorsun peki ?
Göz kararı canım yumurta da kırıyorum kıvam alana kadar koyuyorum

Canım çocuk doğduğunda eşim şöyle demişti; biz çocuk yapmak için evlenmedik biz sevgiliyiz herşeyden önce. Ben çocuğun da evin de yükümlülüklerini paylaşıcam seninle sen de bizim sevgili olduğumuzu unutmayacaksın demişti. Gerçekten de bir yıldır öyle oldu maşallah. Tabi çocuk faktörü birçok şeyi etkiledi ama asla birbirimizi sadece çocuğun annesi babası olarak görmedik. Elimizden geldiğince başbaşa zaman ayırıyoruz birbirimize

Cok dogru soylemis esin.uygulayabilmeniz de cok guzel canim.sanirm biz de cocuk olunca birbirinden uzaklasan ciftlerdeniz:KK43:[/QUOTE]
İnşallah düzelir çünkü çocuk hep olacak hayatınıZda belki birden fazla çocuk, ona göre düzenlemek de lazım ilikiyi

Kizimin atesi 37.6 huysuz yemek yemiyo uykusu var gibi. Ne yapacam bilmiyorum:KK43:
Bizim de öyleydi geçen hafta. Ateş düşürücü için az bi derece çünkü biz ateş düşürücü verdiğimizde buz gibi olmuştu oğlum. Onun yerine ılık duş ve çıplak tutarak düşürmeye çalış bence. Geçmiş olsun

Bizim de öyleydi geçen hafta. Ateş düşürücü için az bi derece çünkü biz ateş düşürücü verdiğimizde buz gibi olmuştu oğlum. Onun yerine ılık duş ve çıplak tutarak düşürmeye çalış bence. Geçmiş olsun
Endiselendim pedifen verdim atesi dustu dun gece 1 de uyandi yine ateşliydi ates durucu vermistim son bi kac gundur boyle hasta mi bilemedim bi daha ates olursa senin dedigin gibi yapayim canim. Yarin dr randevu alacağım neyi var öğreneceğim

Hic bisey yemeden uyudu surekli uyaniyo bi turlu derin uykuya gecemedi acliktan heralde sutumde yetmezki sabaha kadar. Surubu zor icti kasigi gorunce hemen agzini çeviriyor.

Hic bisey yemeden uyudu surekli uyaniyo bi turlu derin uykuya gecemedi acliktan heralde sutumde yetmezki sabaha kadar. Surubu zor icti kasigi gorunce hemen agzini çeviriyor.
Ateş dışında gökçeyi tarif etmişin. Uykusu vardı uyuttuk. Ama bi türlü tam dalmıyor. Karnı aç mama içmiyor :(

@yaz yagmuru canım siz pastayı ne Kadara yaptırmıştınız.
Bir şeklinde yaptırayım dedim o hem Pahalı hemde fazla büyük bizim için. Ecenin pastasının resmini kaydetmiştim bende ondan yaptırmaya karar verdim 100 lira dediler. Siparişi verdik bakalım.
Canim bize dilimini 9 liradan yaptilar 8 kisilik yaptirdik 72 tuttu 70 aldilar kac kisilik yaptiracaksiniz

Back
X