2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar az önce bamya yaptım ama yemedi ben de blendıra vurim dedim. malum bamyaya has macunsu yapı oluştu . yemek reil görünüyor :(

Kargo şirketleri cumartesi çalışıyo mu kıxlar?
Eşimin doğum günü için sipariş vermiştim. Gününü hiç düşünmedim. Bu cumarteside evde olacak. Süpriz bozulmaz inşallah:/

yedi :KK70: valla şok oldum ama yedi :KK70:
Ben diyorum bu topiğin bebeleri cins diye :D lezzetli yemek verirsin kusar iğrenç yemeklere de kaşığı havada kaparlar :))) benimki de kabız olur sürekli ama üstüne evde kayısı semizotu ya da erik püresi verince anında boşaltıyor

Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12 :( ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?

Ben diyorum bu topiğin bebeleri cins diye :KK70: lezzetli yemek verirsin kusar iğrenç yemeklere de kaşığı havada kaparlar :))) benimki de kabız olur sürekli ama üstüne evde kayısı semizotu ya da erik püresi verince anında boşaltıyor
kaç aydır her gün en az bir tane kayısısı vardır. önceleri tek veriyordum zamanla yoğurduna karıştırdım ama fitilden başka yolu yok. kendi yapmaya çalışınca genelde keçi pisliği gibi yaptığı için ağlamakla sonuçlanıyor veya poposunda kalıyor kakası. hemen sıcak suya yatırıyorum. almadığımız ilaç kalmadı. az önce duphalac ı suyuna karıştırdım. direk içince boğazına takılıyor ve çıkarıyor midesindekileri

yedi :KK70: valla şok oldum ama yedi :KK70:
Allahııımm içim bulandı gerçekten:KK70:
Aman afiyet olsun:KK53:
Bizde sürekli kabız olanlardanız. Gün kurusu kayısı alıp hoşaf yapıyorum tarçınla kaynatıyorum. Posasınıda yediriyorum. 2 güne bir yapıyorum mutlaka çok rahatlıyo canım. Denemediysen tavsiye ederim.

Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12 :KK43: ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?
Bizden geç diş çıkaranlarda varmış :))
Daha 3 hafta falan oldu bizde çıkaralı.
uyku düzenimiz aynı bizim 8:30 en geç 9:00 da uyur. hiç aksatmam saatini. Saati yaklaşınca odaya gideriz üzerini değiştiririm altını değiştiririm. Gece lambasını açarım. Biraz konuşurum masaj yaparım sarılırım sakinleştiririm.Yavaş yavaş ninni falan söylerim emzirirken. Sonra yatırır yanına yatarım. Burun kıvrımını saçlarını falan okşarken uyur.
Biraz zor oldu bunu oturtmak ama başardım

Kargo şirketleri cumartesi çalışıyo mu kıxlar?
Eşimin doğum günü için sipariş vermiştim. Gününü hiç düşünmedim. Bu cumarteside evde olacak. Süpriz bozulmaz inşallah:/

Evet canm calsyolar

Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12 :KK43: ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?

Ben buralarin serifiydm canm:)5. aya kadar gazdan cok cektik uyku duzenmz hic olmadi gece saatlerce aglardi.smdi 11.30-12.00 gibi uyur sabh 10-10.30 gbi kalkar oglen bir defa uyur bi de aksamustu uyur.o yuzden gec uyuyo zaten.ramazan dolayisiyla iftar saatinde de uyutuyorm.ramazandn sonra onu kaldrcm erken uyur o zaman umarim:(gunduz iki defa uyuyo su an bire indi mi aksam erken yatar insallah

Hanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa

Ay zaten ben ne yapsam bi aksilik olur. Yarında gelmez o kargo kesin eşim evdeyken gelir.
Arayıp pazartesi getirebilir misiniz diye sorayım bari:KK11:

Hanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa
Ay bende iftardan bi iki saat önce babaanneye dedeye paslıyorum oh kafa dinliyorum valla dedesi sitenin içinde gezdiriyo çocukların yanıa gidiyolar filan gelinecede yorgun oluyo hop uykuya arada mızırdıyo ama olsun buna da şükür

Bizimki de her gidenin arkasindan agliyor aksam babasi geldi arabadan indi biz de balkondaydik babasini gordu sevindi guldu sonra babasi apartmana girdi kaybolunca gitti zannetti basladi aglamaya hemen kapiya goturdum sustu:))

Back
X