- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyy çok fena :/kızlar az önce bamya yaptım ama yemedi ben de blendıra vurim dedim. malum bamyaya has macunsu yapı oluştu . yemek reil görünüyor![]()
Artık evden almaya pek gerek de yok aslında ben dışarda çok sıkışırsam bi muz alıyorum onu yediriyorum ellerimle.ben dışarı meyve pek götürmüyorum daha çok çorba veya meyveli yoğurt
keşke yedirebilsem. uzun zamandır kabızlık sıkıntısı var benm oğlumun. kan ilacını da kullanamıyor bu yüzdenArtık evden almaya pek gerek de yok aslında ben dışarda çok sıkışırsam bi muz alıyorum onu yediriyorum ellerimle.
çalışıyor bildiğim kadarıylaKargo şirketleri cumartesi çalışıyo mu kıxlar?
Eşimin doğum günü için sipariş vermiştim. Gününü hiç düşünmedim. Bu cumarteside evde olacak. Süpriz bozulmaz inşallah:/
yediIyy çok fena :/
Bamya yememe sebebim
Ben diyorum bu topiğin bebeleri cins diyeyedivalla şok oldum ama yedi
![]()
kaç aydır her gün en az bir tane kayısısı vardır. önceleri tek veriyordum zamanla yoğurduna karıştırdım ama fitilden başka yolu yok. kendi yapmaya çalışınca genelde keçi pisliği gibi yaptığı için ağlamakla sonuçlanıyor veya poposunda kalıyor kakası. hemen sıcak suya yatırıyorum. almadığımız ilaç kalmadı. az önce duphalac ı suyuna karıştırdım. direk içince boğazına takılıyor ve çıkarıyor midesindekileriBen diyorum bu topiğin bebeleri cins diyelezzetli yemek verirsin kusar iğrenç yemeklere de kaşığı havada kaparlar :))) benimki de kabız olur sürekli ama üstüne evde kayısı semizotu ya da erik püresi verince anında boşaltıyor
Allahııımm içim bulandı gerçektenyedivalla şok oldum ama yedi
![]()
Bizden geç diş çıkaranlarda varmış :))Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?
:)) o tatlı tonton bir de yemek yese keske teyzesi, anne sutu ile nereye kadar boyle gidecek bilmiyorumHaa su tatli tontonun annesi :)
Sagol canim
Konuyu merak ettim ya baslik neydi acaba
Kargo şirketleri cumartesi çalışıyo mu kıxlar?
Eşimin doğum günü için sipariş vermiştim. Gününü hiç düşünmedim. Bu cumarteside evde olacak. Süpriz bozulmaz inşallah:/
Bi şey danışacağım. benm oğlum on aylık olana kadar bazı dönemler hariç akşam 8 en geeçç9 da uyurdu ama nerdeyse bir aydır 11 i buluyor hatta bazen 12ilk dişi geçen hafta çıktı. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl? nasıl uyutuyorsunuz? günde kaç kere uyuyorlar?
Seni birinde yakalamistim ordayken zatenBende baZen giriyorum :)
Ay bende iftardan bi iki saat önce babaanneye dedeye paslıyorum oh kafa dinliyorum valla dedesi sitenin içinde gezdiriyo çocukların yanıa gidiyolar filan gelinecede yorgun oluyo hop uykuya arada mızırdıyo ama olsun buna da şükürHanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa
Bizimki de her gidenin arkasindan agliyor aksam babasi geldi arabadan indi biz de balkondaydik babasini gordu sevindi guldu sonra babasi apartmana girdi kaybolunca gitti zannetti basladi aglamaya hemen kapiya goturdum sustu:))Hanimefendi aksamustu dis kapinin oraya variyo adda adda diyo balkona falan ciktik yine iceri girince kapiya vardi yemek yapiyodum yarida biraktim asagi 5 10 dk kadar indik geri ciktik umarim aliskanlik haline getirmez hergun hergun gerci esim aksam yemekten sonra cikariyo bi saate yakin bende evde bi kahve yapip iciyom onlar gidince dinleniyom biraz olsun yaa