2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimde yan dairede tadilat var sinir oldum bir haftadir
ayy yok canım gecıcı bır sey olsa ya sabır dıycem cekıcem, 7 ay oldu tasınalı ... lar, tasındıkları gunden berı boleee. yok kafayı yıycez, hanı calısan bırı olmamıza ragmen bı haftasonu evdeyız, akşamdan akşama baska evde oturan bıır olsa olay cıkardı coktan.

Allah sabir versin canim insallah rahat bir eve tasinirsin ayni bizim burada oyle her yerden ses sahura kadar gurultu bitmiyor yatak odamizin oldugu tarafta bahceli ev var gece surekli girip cikiyor demir kapi var defasinda carpip kilitliyorlar Eceyi uyitmustum aksam uyandi ayagima aldim sallarken uc defa ayni seyi yaptilar Ece sicradi her defasinda ben de sinirlendim çüş diye bagardim yani camda acikti diymustur muhtemelen evler cok yakin burada apartmadakiler desen ayri dert oglum gece 2 de gurultuden uyandi tv sesi gulmeler gitti baska odada yatti ben de biktim artik safak sayiyorun buradan tasinmak icin kredi borcumuz var ev ipotekli onun bitmesini bekliyoruz esimde cok rahatsiz ama elimizden birsey gelmiyor:KK43:
valla ev sahıbıysenız tabı daha kotu canım . ama kredı olsada satabılıyorsunuz evı , eger satmayı planlıyorsunuz satın gıtsın. bızımkı kıra, yıne bu cevreden bakıyoruz annem cocuga bakıyor burdada ev yok, olanlar ucmus en dusugu 1,200 den bahsedıyor oda anında tutuluyor, bız evı gormeye kendımızı ayarlayana kadar.. ama artık ıyıce bunaldık, 3 kere polıs cagırdık, ev sahıbıne ellı kere soyledık, adam ısınıze gelmıyorsa cıkın gıdın modunda. zaten gıdıcem deee ev yok kafayı yıycem. he bende burda mal sahıbı olsaydım yapacaklarım bambaskaydı ama kıracı olunca bır yere kadar.

.... lar laftan anlamıyoryaaa ınadına yapıyorlar. sabahın korunde cocuklar tepemızde kosusturma mac ederler, sureklı esyalar suruklenır gece 1 e kadar, evde ayakbılarla dolsırlar tak taka takkk sureklı. ayh pskolıjım bozul yaaaa. bıde evın tum odalarında, hanı oadaları degıstırıyım dedım , yok her yerdelerr. kuzum bı uyuyorr tak tak tepesınlerdelrr uyanıyor zaten zar zor uyutmusum, yada gece sureklı uyanmıs falan zaten uykusuzm ıse gıtcem 1 saat uyıycam 6 da baslarlar sabah. bıde evden cıktıkları yok sureklı evdeler sureklı. ev oyun alanı.
sımdı ınsanları anlıyorum nıye katil oluyorlar, gazetelerde okurduk 3. sayfa haberı yaaa manyaga bak derdım ama yok gercekten sabır sabır bır yere kadar...

Kızlar Kızımın aaklanıları nasıl ;) giydirmek uzun sürdü ama sanırım değdi :p

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 62
ayy yok canım gecıcı bır sey olsa ya sabır dıycem cekıcem, 7 ay oldu tasınalı ... lar, tasındıkları gunden berı boleee. yok kafayı yıycez, hanı calısan bırı olmamıza ragmen bı haftasonu evdeyız, akşamdan akşama baska evde oturan bıır olsa olay cıkardı coktan.

valla ev sahıbıysenız tabı daha kotu canım . ama kredı olsada satabılıyorsunuz evı , eger satmayı planlıyorsunuz satın gıtsın. bızımkı kıra, yıne bu cevreden bakıyoruz annem cocuga bakıyor burdada ev yok, olanlar ucmus en dusugu 1,200 den bahsedıyor oda anında tutuluyor, bız evı gormeye kendımızı ayarlayana kadar.. ama artık ıyıce bunaldık, 3 kere polıs cagırdık, ev sahıbıne ellı kere soyledık, adam ısınıze gelmıyorsa cıkın gıdın modunda. zaten gıdıcem deee ev yok kafayı yıycem. he bende burda mal sahıbı olsaydım yapacaklarım bambaskaydı ama kıracı olunca bır yere kadar.

.... lar laftan anlamıyoryaaa ınadına yapıyorlar. sabahın korunde cocuklar tepemızde kosusturma mac ederler, sureklı esyalar suruklenır gece 1 e kadar, evde ayakbılarla dolsırlar tak taka takkk sureklı. ayh pskolıjım bozul yaaaa. bıde evın tum odalarında, hanı oadaları degıstırıyım dedım , yok her yerdelerr. kuzum bı uyuyorr tak tak tepesınlerdelrr uyanıyor zaten zar zor uyutmusum, yada gece sureklı uyanmıs falan zaten uykusuzm ıse gıtcem 1 saat uyıycam 6 da baslarlar sabah. bıde evden cıktıkları yok sureklı evdeler sureklı. ev oyun alanı.
sımdı ınsanları anlıyorum nıye katil oluyorlar, gazetelerde okurduk 3. sayfa haberı yaaa manyaga bak derdım ama yok gercekten sabır sabır bır yere kadar...
Haklisin canim yerden goge kadar ev sahibinin olaya mudahale etmesi lazim ama kiralarini almak yetiyor onlara cocuk olmasa hadi insan bir sekilde yatiyor uyuyor ama cocuklar uyuyamiyor nefret geldi apartman hayatindan bana evi satip krediyi odeyebiliriz ama paranin cogu krediye gitcek elimizde az bir para kalacak onun uzerine buyuk kredi cekmek gerekecek onu da odemek cok zor olur ama belli olmaz bizim is benim esim insaat sektorunde bazen daire karsiligi is aliyor oyle bir is gelirse aldigimiz daireyi satip kredimizi odeyebiliriz nasip artik

insallah canim hala gelmedi

Burada bir ruzgar arkasindan cok hizli sekilde yagmur basladi carsaflarim vardi balkonda zor aldim iceri

Canim orucken gergin olabilir iftardan sonra sakin sekilde rahatsuzligini dile getir anlar umarim seni
canim ben de cok sık oluyor birincisi vicks surup kapali tut orayi yumusasin birde internette boyun tutulmasina egzersiz var ben onu yaptim cok iyi geldi basta zor oluyor yapmak yapabildigin kadar sonra tekrar tekrar yapinca daha rahat yapiliyor hatta esimin de tutuldu birjac gun once ona da yaptirdim cok iyi geldi
Tamam canim tesekkur ederim su an biraz daha iyiyim

Haklisin canim yerden goge kadar ev sahibinin olaya mudahale etmesi lazim ama kiralarini almak yetiyor onlara cocuk olmasa hadi insan bir sekilde yatiyor uyuyor ama cocuklar uyuyamiyor nefret geldi apartman hayatindan bana evi satip krediyi odeyebiliriz ama paranin cogu krediye gitcek elimizde az bir para kalacak onun uzerine buyuk kredi cekmek gerekecek onu da odemek cok zor olur ama belli olmaz bizim is benim esim insaat sektorunde bazen daire karsiligi is aliyor oyle bir is gelirse aldigimiz daireyi satip kredimizi odeyebiliriz nasip artik
banada gına geldı ya , evlendıkten sonra bole normal apartmanda yasıyorum, bızım aıle evıydı 3 katlı falan hanı ole cok patırdı bır sey olmazdı, cevreden olurdu bıraz ama oda bellı zamanlar falan. bunlar yok canım 7/24 yaaa,her taraf ayrı delı, hanı sımdıye kadar ıdare edıyorduk sorun yoktu ama tam ustume gelen surıyelı bızı bıtırdı:( kafayı yedım vallaa.:KK14::KK14:

hee ıyı canım esının o sektorden olması , ıyı bır sey duserse evet hıc bellı olmaz sende kurtulursun belkı ordan . benımkı canım cocuktan dolayı yıne bu mahallede cevrede bulmak zorundayım evı . yoksa tek olsak sorun yoktu ama :KK43:
valla kendı kendıme dıyorum bi arsa alıcan bı gecekondu dıkcen tamam, kımsesız ıssız bır sey olcak orda yasıycam:)::KK53:
yok canım kredıyı kapatırken faız ındırımı falan oluyor, alacak adam kapatır zaten kredıyı eger dusunursenız satmayı tabı. işallah bızımde bır evımız olur ama bole manyakları gordukce ev sahıbı olsak bı dert dıyoruz, olmasak bı dert::KK43: aynı senın durum gıbı:KK43:

banada gına geldı ya , evlendıkten sonra bole normal apartmanda yasıyorum, bızım aıle evıydı 3 katlı falan hanı ole cok patırdı bır sey olmazdı, cevreden olurdu bıraz ama oda bellı zamanlar falan. bunlar yok canım 7/24 yaaa,her taraf ayrı delı, hanı sımdıye kadar ıdare edıyorduk sorun yoktu ama tam ustume gelen surıyelı bızı bıtırdı:KK43: kafayı yedım vallaa.:KK14::KK14:

hee ıyı canım esının o sektorden olması , ıyı bır sey duserse evet hıc bellı olmaz sende kurtulursun belkı ordan . benımkı canım cocuktan dolayı yıne bu mahallede cevrede bulmak zorundayım evı . yoksa tek olsak sorun yoktu ama :KK43:
valla kendı kendıme dıyorum bi arsa alıcan bı gecekondu dıkcen tamam, kımsesız ıssız bır sey olcak orda yasıycam:)::KK53:
yok canım kredıyı kapatırken faız ındırımı falan oluyor, alacak adam kapatır zaten kredıyı eger dusunursenız satmayı tabı. işallah bızımde bır evımız olur ama bole manyakları gordukce ev sahıbı olsak bı dert dıyoruz, olmasak bı dert::KK43: aynı senın durum gıbı:KK43:
Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi canim komsu cok onemli bir de bizim burada cocuklara gore oyun alani yok arabamizi park edecek yer bulamiyoruz ilk buraya tasindik arabamizin lastiklerini kesmislerdi sonra apartmada bir iki kisinin daha lastiklerini kestiler manyaklarla dolu bir yer polis cagirdik bozim yapabilecegimiz birsey yok dedi cok kotu burasi bilseydim hic tasinmazdim

Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi canim komsu cok onemli bir de bizim burada cocuklara gore oyun alani yok arabamizi park edecek yer bulamiyoruz ilk buraya tasindik arabamizin lastiklerini kesmislerdi sonra apartmada bir iki kisinin daha lastiklerini kestiler manyaklarla dolu bir yer polis cagirdik bozim yapabilecegimiz birsey yok dedi cok kotu burasi bilseydim hic tasinmazdim
aaaaaaa manyaklaraa bakkk, nıye lastıklerınızı kesıyorlarrr canımm, sebep neee ??? aaaa . keşke bıraz arastırsaydınız canım , mıllet gıdıyormus ellıtane kapıyı calıyormuss burası nasıl falan dıye konu komusuya soruyormus hep ev alırken, hoş ben ole bır sey yapamam amaa valla yapmak lagzım baksanaaa. aaa sasırdım vallaaa.
polıs bır sey yapamıyormus evet,bızede demıslerdı polısler, bır sey yapamayız anca uyarırız o kadar dıe. bu cınslerı sıkayet ettık kac kere kı adamlar surıyelı bak, sozde vatandaş bıle deıl, hıc korkmuyorlar bıle aynen devam. onlar bıle cozmus olayı. bız turk halımızle kapımıza kac kere polıs gelse korkarız hanı, bunlar daa hıc bır sey yok.
bırısı demıstı dert yanarken bu surıyelılerden " bızmı turkıyede surıyelıyız, yoksa onlarmı surıyede de bız turkuz anlamadım gitti" demıstı gercekten öle, ınsan basına gelmeyınce anlamıyor dogruymus.

Sopayi akip gelip dovesim geldi onlari sinir oldum

Bim'e gelen akülü arabalardan alan var mı? Alanlar çok beğenmiş. Uzaktan kumandalıymış, Anne baba kontrol edebiliyor yani. Biz böyle bir şey için bu ay bütçe ayırmadığımız için almadık ama dışarda 850 TL ye sorduk doğum gününde, 350 TL'ye çok uygundu aslında.
Yiğenimin akülü Arabası var ve bence çok gereksiz . Kumandalı anne baba kontrol edebiliyor ama yiğenim akülü Arabanın tembelliğine alıştı bisiklet sürmüyor.

Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
doğum günü kutlu olsun fıstığın nice güzel mutlu Yaşları olsun

Bende ramazan geçsin öyle düşünücem..Ama geçenlerde bizim burda bi fotoğrafçıya ücret sordum..Dedi ki normal foto boyutunun bir üst boyundan tek poz ve aynı pozdan 2 adet 25 tl :KK57: Vay arkadaş paraya bak :KK62:
Ben fiyat sormadım ama gerçekten ii paraymış o zaman

Esimle tartistim canim cok sıkkın :KK43: oruc diye fazla ustelemek istemedim ama tutamadim kendimi. Kiz kardesiyle sorunumuz ayni ayri eve cikmak,onu dinlerken gayet sakin ve hak veriyor. Bugun ben birseyler geveledim resmen sinirden kudurdu. Cunku ben soyleyince isin icine kendi ailesi giriyor. Bir cumlesine cok bozuldum :KK11:
Canım iiki üstelememişsin erkekler zaten zor açken daa zor oluyorlar iftardan sonra yada biraz zaman gelince tekrar konuşsan
allahım bana sabır ver yarabbım !!! su tepemdekı surıyelılerrın... onları buraya getırenlerın..... bı olay cıkmadan su evden cıkmak nasıp etsın yarabbım . sabahın korunden gece 1 e kadar tepemde sureklı tepınmee sureklı esyalar suruklenmesı evlıya olsa cıldırır yaaa, kafayı yıycemmm
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah uygun fiyata annene yakın bi yer denk gelir

Kızlar Kızımın aaklanıları nasıl :KK66: giydirmek uzun sürdü ama sanırım değdi :p
Bayıldım Güle Güle giysin Fıstık

ayy masallah cok guzel yakısmıs:) kac numara canım, ben hala ayyakbı almadım kuzuma :KK43::KK43: bole normal bez ayabbılar var ya onlardan gıyerse gıyuyor

Oy converslerini yesinler senin cok yakismis ben de istiyorum convers tamamen yurusun alcam kizceme

cok ciciler guzel gunlerde giysin:)
Teşekkür ederiz teyzoşlar :) numarasına bakmadım ki yiğenimin küçüğü. Alacaksan kısa converse al bence yazyağmuru bu çok zor giydiriliyor.
Baktın numarasına 4 numara ABD numarasıyla.

Ayy çok tatlı duruyolar

converse giymese olmazdi zaten:))ne guzel minicik ya:KK68:

doğum günü kutlu olsun fıstığın nice güzel mutlu Yaşları olsun

Ben fiyat sormadım ama gerçekten ii paraymış o zaman

Canım iiki üstelememişsin erkekler zaten zor açken daa zor oluyorlar iftardan sonra yada biraz zaman gelince tekrar konuşsan
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah uygun fiyata annene yakın bi yer denk gelir

Bayıldım Güle Güle giysin Fıstık
Sağolun teyzeleri :)

aaaaaaa manyaklaraa bakkk, nıye lastıklerınızı kesıyorlarrr canımm, sebep neee ??? aaaa . keşke bıraz arastırsaydınız canım , mıllet gıdıyormus ellıtane kapıyı calıyormuss burası nasıl falan dıye konu komusuya soruyormus hep ev alırken, hoş ben ole bır sey yapamam amaa valla yapmak lagzım baksanaaa. aaa sasırdım vallaaa.
polıs bır sey yapamıyormus evet,bızede demıslerdı polısler, bır sey yapamayız anca uyarırız o kadar dıe. bu cınslerı sıkayet ettık kac kere kı adamlar surıyelı bak, sozde vatandaş bıle deıl, hıc korkmuyorlar bıle aynen devam. onlar bıle cozmus olayı. bız turk halımızle kapımıza kac kere polıs gelse korkarız hanı, bunlar daa hıc bır sey yok.
bırısı demıstı dert yanarken bu surıyelılerden " bızmı turkıyede surıyelıyız, yoksa onlarmı surıyede de bız turkuz anlamadım gitti" demıstı gercekten öle, ınsan basına gelmeyınce anlamıyor dogruymus.
Canim park yerleri var tabi biz yeni tasinmistik oraya koyiyoruz diye arabayi bizim kapi onu dik yokus koyamiyorduk ama koydugumuz yerde kimseye ait degildi bos bir arsaydi ama onceden otiranlar sahiplenmisler kimin kestigide belli degildi daha sonra tahmin ettik kim oldugunu oglumunda topunu kesmisti ayni manyaklar ciktim hastaysaniz ayip degil gidin yardim alin tedavi gorun dedim kadin cikti bagardi ben oyle deyince seninle sokak kadinlari gibi bagrisamam tarzim degil ne soylersen benim icin hepsini sana iade ediyorum deyip girfim iceri dusun yani biz burayi da is karsiligi aldik kiradaydik aman kiradan kurtulalim dedik hic arastirmadan tasindik ama bilseydim satip baska yerden alirdik Suriyeliler ise bence tam bir sorun gelecek icin endiseliyim cocuklarim adina umarim en kisa zamanda ulkelerindeki sorunlar biter ve donerler ulkelerine
Teşekkür ederiz teyzoşlar :) numarasına bakmadım ki yiğenimin küçüğü. Alacaksan kısa converse al bence yazyağmuru bu çok zor giydiriliyor.
Baktın numarasına 4 numara ABD numarasıyla.
cok mu zor goydirmesi canim kisa alayim o zaman

ayh zaten esım bunların planlarını kuruyor, zaten bır daha kapılarına cıksak kesınlıkle tekme tokat gırısılıecek, ama arada ev sahıbıyle benım aılem var, hanı olay oralara gıtmesın@nsy5555

Back
X