- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
ayy yok canım gecıcı bır sey olsa ya sabır dıycem cekıcem, 7 ay oldu tasınalı ... lar, tasındıkları gunden berı boleee. yok kafayı yıycez, hanı calısan bırı olmamıza ragmen bı haftasonu evdeyız, akşamdan akşama baska evde oturan bıır olsa olay cıkardı coktan.Bizimde yan dairede tadilat var sinir oldum bir haftadir
valla ev sahıbıysenız tabı daha kotu canım . ama kredı olsada satabılıyorsunuz evı , eger satmayı planlıyorsunuz satın gıtsın. bızımkı kıra, yıne bu cevreden bakıyoruz annem cocuga bakıyor burdada ev yok, olanlar ucmus en dusugu 1,200 den bahsedıyor oda anında tutuluyor, bız evı gormeye kendımızı ayarlayana kadar.. ama artık ıyıce bunaldık, 3 kere polıs cagırdık, ev sahıbıne ellı kere soyledık, adam ısınıze gelmıyorsa cıkın gıdın modunda. zaten gıdıcem deee ev yok kafayı yıycem. he bende burda mal sahıbı olsaydım yapacaklarım bambaskaydı ama kıracı olunca bır yere kadar.Allah sabir versin canim insallah rahat bir eve tasinirsin ayni bizim burada oyle her yerden ses sahura kadar gurultu bitmiyor yatak odamizin oldugu tarafta bahceli ev var gece surekli girip cikiyor demir kapi var defasinda carpip kilitliyorlar Eceyi uyitmustum aksam uyandi ayagima aldim sallarken uc defa ayni seyi yaptilar Ece sicradi her defasinda ben de sinirlendim çüş diye bagardim yani camda acikti diymustur muhtemelen evler cok yakin burada apartmadakiler desen ayri dert oglum gece 2 de gurultuden uyandi tv sesi gulmeler gitti baska odada yatti ben de biktim artik safak sayiyorun buradan tasinmak icin kredi borcumuz var ev ipotekli onun bitmesini bekliyoruz esimde cok rahatsiz ama elimizden birsey gelmiyor![]()
.... lar laftan anlamıyoryaaa ınadına yapıyorlar. sabahın korunde cocuklar tepemızde kosusturma mac ederler, sureklı esyalar suruklenır gece 1 e kadar, evde ayakbılarla dolsırlar tak taka takkk sureklı. ayh pskolıjım bozul yaaaa. bıde evın tum odalarında, hanı oadaları degıstırıyım dedım , yok her yerdelerr. kuzum bı uyuyorr tak tak tepesınlerdelrr uyanıyor zaten zar zor uyutmusum, yada gece sureklı uyanmıs falan zaten uykusuzm ıse gıtcem 1 saat uyıycam 6 da baslarlar sabah. bıde evden cıktıkları yok sureklı evdeler sureklı. ev oyun alanı.
sımdı ınsanları anlıyorum nıye katil oluyorlar, gazetelerde okurduk 3. sayfa haberı yaaa manyaga bak derdım ama yok gercekten sabır sabır bır yere kadar...