2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi
...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....

Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sevindim ben yiyecek ekmeği varmış derler öyle demekki.
Kardeşiyle de çok iyi anlaşırlar el ele olurlar inşallah ömür boyu. Sende iyi ki dersin her zaman :)

B Bunekibuneki biz yeni basladik daha yurumeye dengeyi tam saglayamiyo ondanda olabilir ama onu giysimi raht yuruyemiyo kapali ayakkabisiyla daha duzgun gidiyo

B Bunekibuneki biz yeni basladik daha yurumeye dengeyi tam saglayamiyo ondanda olabilir ama onu giysimi raht yuruyemiyo kapali ayakkabisiyla daha duzgun gidiyo
Kapalı ayakkabılarla daha rahat alışıyolar yurumeye canım ama evde ayakkabı giydirmeyin diyor dr umuz kesinlikle örcbur kalmadıkça ayakkabıya hayır :)

maşallah fıstığa bize ateş yapmadı azıcık huysuzluk o kadr inşallah sıkıntısız geçer sizinde

valla geçen kontrolde bunalıma soktu beni heralde regl falandı inşallah bırakmaz çok sevindik buna bakalım eski yeni düzen arası gitgellerdeyiz

hmm oda olabilir ama babası yediremez çok çekiniyo böle durumlarda yine de bi ısrar edeyim bakalım
heralde öyle zaten ilerde bi kilo aldım rejim yapayım falan derse işte o zaman dizime yatırır bi güzel pataklarım :)

ay bu çok cici ama bizimde sorun ayakları çok ince bunlar hep bol oluyo
Belki benim sıpanında incelikten dolayı olmuyodur ya. Denedim bunu ama malesef büyük geldi. Bu sene almazsam seneye kesin alıcam ama çok beğendim

Kapalı ayakkabılarla daha rahat alışıyolar yurumeye canım ama evde ayakkabı giydirmeyin diyor dr umuz kesinlikle örcbur kalmadıkça ayakkabıya hayır :)
evet evde kaydirmazli corap giydiriyorum arabada oturdumu kendi cikariyo zaten ayakkabilari bazen corabini bile cikariyo atesli hatun gelemiyo sicaga :)

Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi
...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....

Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241
Ay resmen hamilesin çok sevindim :) ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Aynen halbuki halimizi gorseler:KK43: :KK70:

Tutuyorm canm gec uyaniyo sipa rahat oluyo cok sukur:)

Aynen emreye de daha kolay geliyo emeklemek:)

Ben de tutamiyorum cenemi:KK43:

Masallah tosuna:nazar:

Biz de oyleyiz canm sandalet almadm ben de.

Anammm:KK68:

bende sizi merak ediyodum napıyonuz Ali yasin nasıl diye ki sen nasıl bi haberle geldin. hayırlı olsun canım..derin nefes al yine topiğimizin öncüsü olacaksın işte belki uğurlu da gelirsin ardından isteyen arkadaşlarımıza da nasip olur..ben çok sevindim sen çok güzel üstesinden gelirsin..

günaydınlar...
canım hayırlı olsun.. Ali Yasin' e kardeş geliyor... ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. sen ne kadar şaşkınsan şuan bende öyle oldum.. test bozuk değilse ve sende bundan şüphelenip test yaptığına göre hamilesin...

Canım hayırlı olsun. Ama sen de daha ilk aylardan beri her regl gecikmesinde hamilemiyim acaba diye diye çağırdın bu bebişi :) sağlıkla kucağına al inşallah, hiç de korkma bu bebeğin doğaAna kadar Ali Yasin de kocaman olup kendini kurtarır :KK66:

Ay canim cok sasirdim ve sevindim tebrikler hayirlisi olsun insallah

azerikizi91 azerikizi91 canim ne diyecegimi bilemedim hayirli olsun öncelikle ali.yasine kardeş geliyor

azerikizi91 azerikizi91 hayirli olsun canim ben cok sevindim :) daha gecen gun burdan bir arkadas hamile yok mu demisti seni duycakmisiz demekki :)
@oslew benim kiz kullaniyo acik ayakkabiyi gayet rahat yuruyor.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sevindim ben yiyecek ekmeği varmış derler öyle demekki.
Kardeşiyle de çok iyi anlaşırlar el ele olurlar inşallah ömür boyu. Sende iyi ki dersin her zaman :)

Bacilarim iyi ki varsiniz ♥♥♥
Inanin o kadar saskinim ki....
Surpriz oldu hemde buyuk bir surpriz 5+0 dayiz dusunun ...
Ali yasinde 3+3 de ogrenmistim :-)
Saglicak ile gelsin bakalim bebegim...Ali Yasin im buyumuste abi olacak suraya bakin :-)
Birde bacilarim doktorum polip olabilir demisti bir daha kesin teshis icin gitmemistim korkmustum...
Hamile kalmani engeller demisti o nedenle kazada olsa olmayacak nasil olsa modundaydim hep...
Neyse iste bu sekilde donusum muhtesem oldu benim :anneadayı:

Bu arada gecmis tum dogumgunlerimizi kuyluuorum :nazar::nazar::nazar:
Saglikli bir sekilde buyusun yavrularimiz....
Hayirli evlatlar olsunlar ins. :nazar:

Canim bu ayakkabiyi nerde gordun markasi ne
İgor canım markası. Ben konyadayım burdaki bi avm de sadece bebek ve çocuk ayakkabısı satan bi yer var orda gördüm. İnternette çok hatta e bebektede var görünüyo. Burdaki mağzasında yok ama belki senin bulunduğun yerde vardırtx

Saglicak ile gelsin bakalim bebegim...Ali Yasin im buyumuste abi olacak suraya bakin :-)
Birde bacilarim doktorum polip olabilir demisti bir daha kesin teshis icin gitmemistim korkmustum...
Hamile kalmani engeller demisti o nedenle kazada olsa olmayacak nasil olsa modundaydim hep...

Ayyy hamilelik imzanı yerim senin ;)

ay topikte bu imzayı görmek ne güzel yahu zamanında sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım

İgor canım markası. Ben konyadayım burdaki bi avm de sadece bebek ve çocuk ayakkabısı satan bi yer var orda gördüm. İnternette çok hatta e bebektede var görünüyo. Burdaki mağzasında yok ama belki senin bulunduğun yerde vardırtx
ayy cok guzel renkleri sari yesil falanda guzel :)

Ben de baktm bunlara da ev ayakkabi doldu almadim:))dedgn gbi kapaliyla daha fazla rahat ediyo.ama cok guzeller seneye insallah
aynen bi de ucuzda degil 30-40 olsa neyse elinde kalsa acimazsin cok ama 70ten asagi yok onlada rahat etcekmi belli degil seneye kismet :)

@delimavi 35 kizina masallah asi icin gecmis olsun rahatsizlik vermez insallah bir de şu supurge guzel cekiyormu fiyati uygun bayagi benim supurgem agir gunluk pratik olur ben daha once arzumun pratik supurgesini almistim hic cekmiyordu kullanamadim bayagi da para vermistim

@delimavi 35 kizina masallah asi icin gecmis olsun rahatsizlik vermez insallah bir de şu supurge guzel cekiyormu fiyati uygun bayagi benim supurgem agir gunluk pratik olur ben daha once arzumun pratik supurgesini almistim hic cekmiyordu kullanamadim bayagi da para vermistim
Sagol canim supurgeden memnunum ben iki sene ince almistim bi skinti yasamadim cekisi de cok iyi ben hatta dogum yapmadan once falan hep bununla cektiriyodum evi buyugu az calistirdim halen de kullanacagim ama kizim icin acamiyom suan hatta yavas yavas alissin diye o icerdeyken balkonu falan cektiriyom o gezerek gelip beni izledigi icin o yuzden

Back
X