2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum

Biz de 4+ kullaniyorz ve arada tasiyo canm. Bir paket 5 almstm ama eltim 2.5 yasindaki ogluna bile 5 kullaniyomus cok buyuk gelir dynce acmadm ben de 4+ ya devam.bitince denycem bakalm

Prensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))

Ohh yat bakalm:)iyi olmus canim hediyenin buyugu kucugu olmaz:KK66:

Sağol canım. Daha 2. Yılımız, ben 10 yıllık evli durumunda olsam da :))) ay bizim Haziran Temmuz zaten kutlama ayları tanışma yıldönümü azadın doğumgünü evlilik yıldönümü ve eşimin doğumgünü tepemde azad :KK43:(( zavallı apriori de organizasyon şirketi değil ki, hele ekstresini eşime ödertiğim kartla alışveriş yapmak ayrı bi sorun benim için :KK43: o yüzden bu yıl koyverdim gitti :/

Aynen ben de izne ayrildgmdan beri esim oduyo kredi kartmi:cool:.calismayip para harcamak da bi tuhafmis:KK70:

off alintilarim gitti
yazyagmuru yazyagmuru bende ayni durumdayim damladamla regl bisey degil oructa tutamiyorum
@kmltm bende alicam tost makinesi alinca tavsiyeni bekliyorum bi de a101e gelcek bu hafta o nasil acaba sinboymus

Sinbonun gucu az bence canm.almisken iyi bisey olsun istyorum.@akaibu nun makinesi guzelmis 2400 watt mis benm baktiklarmn cogu 1800 du.korkmazi arastircm bi de bakalm:KK66:

Sağol canımcım..İsteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah..

Ahanda bende güldüm valla :KK53::KK45: hahahaha alemsin yaaa..iyi ki tekrar banyo yapman gerekmemiş..

Ben nerdeyse 1 aydır,belki 1 ayı bile geçti 5+ kullanıyorum..Efe'ye kesinlikle daha rahat ve tam oluyor..bence büyükte gelmiyor tam sarıyor..4'leri bırakalı çooook oldu yani :KK52::cool:

Güzel haber almayı dileye dileye geldim gördüm mesajını..Oooh çok şükür arkadaşım..Daha bebiş yeni diye kese görünmemiştir çok yeni çünkü cidden..hep iyi haberler al inşallah..zaten az az bir kanama olmuş,bencede yerleşme kanamasıdır..daha iyi haberlerini bekliyoruz canım :KK19:
O zaman 5 olur Ece ye bir dahaki bezini oyle alayim canim sagol

Biz de 4+ kullaniyorz ve arada tasiyo canm. Bir paket 5 almstm ama eltim 2.5 yasindaki ogluna bile 5 kullaniyomus cok buyuk gelir dynce acmadm ben de 4+ ya devam.bitince denycem bakalm

Ohh yat bakalm:)iyi olmus canim hediyenin buyugu kucugu olmaz:KK66:

Aynen ben de izne ayrildgmdan beri esim oduyo kredi kartmi:cool:.calismayip para harcamak da bi tuhafmis:KK70:

Sinbonun gucu az bence canm.almisken iyi bisey olsun istyorum.@akaibu nun makinesi guzelmis 2400 watt mis benm baktiklarmn cogu 1800 du.korkmazi arastircm bi de bakalm:KK66:
+4 un bantlarini yapistirirken en ucundan yapistiriyirum canim sıkmasin diye bugun de esime dedim 5 mi gecsek diye buyuk olur dedi o yuzden merak ettim kullanan var mi diye ben de alayim deneyeyim olmadi bir sure sonra kullanirim ama olur herhalde

Kızlar Gökçe'nin gene ateşi çıktı. Uyuyorduk uyandı baktım ateşi 38 :( ateş düşürücü verdim üzerini değiştirdim daha ince pijamalar giydirdim düştü ateşi ama neden çıktı bu ateş anlamadım :(

@kmltm valla ben korkmaz istemem arkama bakmadan kaciyorum :) ceyozde korkmaz aldim hos yemek tk cat bic tk tam kullanmadim cok bilmiyorum ama tencerelerim tam bir rezalet hic memnun degilim kahvecesini aldim onu da begendim hic arcelik olabilir bencede iyi bisey olsun A apriori11 o kucukler daha ucuz oluyo sanirim bu 80 tl mis buyuk duruyo ama bilmitorum simboda dandik oluyo dograyicisi geldi bana hediye 3-5 kullandim temassizlik yapiyo disli yalama olmus verdim anneme al yaptir kullan diye :)

+4 un bantlarini yapistirirken en ucundan yapistiriyirum canim sıkmasin diye bugun de esime dedim 5 mi gecsek diye buyuk olur dedi o yuzden merak ettim kullanan var mi diye ben de alayim deneyeyim olmadi bir sure sonra kullanirim ama olur herhalde

Evet canm bi dene olmaszsa dursun bi kenarda kullanirsin sonra

Kızlar Gökçe'nin gene ateşi çıktı. Uyuyorduk uyandı baktım ateşi 38 :KK43: ateş düşürücü verdim üzerini değiştirdim daha ince pijamalar giydirdim düştü ateşi ama neden çıktı bu ateş anlamadım :KK43:

Dis olabilir mi acaba?istahsizdi sanirm bi de gokce

@kmltm valla ben korkmaz istemem arkama bakmadan kaciyorum :) ceyozde korkmaz aldim hos yemek tk cat bic tk tam kullanmadim cok bilmiyorum ama tencerelerim tam bir rezalet hic memnun degilim kahvecesini aldim onu da begendim hic arcelik olabilir bencede iyi bisey olsun A apriori11 o kucukler daha ucuz oluyo sanirim bu 80 tl mis buyuk duruyo ama bilmitorum simboda dandik oluyo dograyicisi geldi bana hediye 3-5 kullandim temassizlik yapiyo disli yalama olmus verdim anneme al yaptir kullan diye :)

A apriori11 korkmaz yer kapliyo dynce arcelik yatti kafama canim.sanrm onu alcm:))

Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum
Canım ben kerem alp e 5 numaraya geçtim daha rahat etti bence. Kg aralığı da 11 den başlıyo ama kaca kadar hatırlamıyorum :)

Bu saatte bamya ayikliyorum yarin Ece bana hayatta yaptirtmaz fasulye barbunya ayiklarken bile rahat birakmiyor ayiklanmis barbunyalari avuclayip agzina atiyor bamyayi dusunemiyorum
Ben de gecen gün vişne reçeli yapmak için vişnelerle uğraştım. Aman allahım neler yaptı. Vişneleri avuclayip kaçıyor,ısırıp atıyor. Her tarafa saçtı baktım olacak gibi değil onu uyuyup hallettim:) Sen de iyi yapmışsın şimdi halletmekle yoksa bu biciriklarla 5 dakikalık iş yarım saat sürüyor :))

Kızlar Gökçe'nin gene ateşi çıktı. Uyuyorduk uyandı baktım ateşi 38 :KK43: ateş düşürücü verdim üzerini değiştirdim daha ince pijamalar giydirdim düştü ateşi ama neden çıktı bu ateş anlamadım :KK43:
Geçmiş olsun canım, inşallah düşer hemen.

azerikizi91 azerikizi91 canım geçmiş olsun, önemli birşey olmamasına sevindim. Yerleşme kanaması çok sık duyduğum bir durum. Sen yine de kendini çok yorma dinlen. Allah bebisine ve sana sağlık versin inşallah. Daha uzun bir 9 ayınız var birlikte tamamlayacaginiz ;)

Saat çalmamış sahura kalkamadık:( şimdi uyandım. İnş. zafiyet geçirmem.
Bu arada instagram da . pın. Kav ve eb ust. kim ?

Neden acaba canim dis olabilir mi gecmis olsun duser insallah
düşmüştü gece gene çıktı 38,1 ölçtüm az evel dolven verdim. Diş bu kadar ateş yapar mı ki ?

Canım ben kerem alp e 5 numaraya geçtim daha rahat etti bence. Kg aralığı da 11 den başlıyo ama kaca kadar hatırlamıyorum :)

Ben de gecen gün vişne reçeli yapmak için vişnelerle uğraştım. Aman allahım neler yaptı. Vişneleri avuclayip kaçıyor,ısırıp atıyor. Her tarafa saçtı baktım olacak gibi değil onu uyuyup hallettim:) Sen de iyi yapmışsın şimdi halletmekle yoksa bu biciriklarla 5 dakikalık iş yarım saat sürüyor :))

Geçmiş olsun canım, inşallah düşer hemen.
Sağol canım.

Evet canm bi dene olmaszsa dursun bi kenarda kullanirsin sonra

Dis olabilir mi acaba?istahsizdi sanirm bi de gokce

A apriori11 korkmaz yer kapliyo dynce arcelik yatti kafama canim.sanrm onu alcm:))
Bilmem diş bu kadar ateş yapar mı? Iştahı geçen hafta hiç yoktu ama cumadan beri maşşallahı var Kızımın ne versem itirazsız yiyo :) Dün Ciğer verdim onu bile yemişti. Bakalım bugün nasıl olacak iştahı.

Bacilarim esim gelir gelmez gittik acile...
Usg da baki keseyi goremedi ama gebelik var dedi...
(Rahim duvari epey kalinlasmis)
Buyuk ihtimal ile yerlesme kanamasi yasiyorsun dedi...
daha cok kucukmus...
B-Hcg ye bakalim dedi ...
Dusuk onleyici ilaclari artik onermiyoruz dedi...
Dusuk acak ise erkenden dusmesini istiyoruz kurtaja kalmamasi icin dedi...
Cok sukur rahatlayarak geldim...
Hepinizi opuyorum iyi ki varsiniz ♥
Cansiniz hepiniz...
Kv deyede soyledik esimle kadinin ilk tepkisi ne oldu biliyor musunuz...
Yasasin Ali Yasin bana kaldi :KK62:
Tabi ki hayir dedim ben oglumada bakarim sorun yok dedim :63::KK45:

Cok sagol bacim ♥
Sanirim 2. Hamile benim...
Allah (c.c.) biliyo ya ilk hamile haBerini aldigimizda icimden gecirdim 2. Aday ben olur musum diye :-)
2 ay sonra dusunuyorduk calismalara ama nasip bu ayaymis ..
Surpriz yumurtam bu benim ♥♥♥

Evet bacim aynen senin dediklerini dedi doktorum...
Icim rahatladi cok sukur...

Evet cilegim surpriz yumurtamla dondum ben :-)
Amin ins. Bacim ♥

Daha nice yil donemleriniz olsun apriorim ♥ :KK74:
sevindim canım benimde olmuştu yerleşme kanaması iki buçuk gün sürmüştü hatta ben regl oldum sanıp çok üzülmüştüm daha da test falan yapmamıştım kısa sürünce test yaptm çift çizgiyle doktora gittim ilk kez orda öğrendim yerleşme kanaması diye bişi olduğunu inşallah bundan sonrasını sorunsuz atlatırsın

geçmiş olsun canım inşallah düşmüştür

Omlette iğrençlik sınırlarını zorladım. zeytin ezmesi dereotu maydonoz ruşeym peynir ve yumurtadan oluşan kahve rengi omletimizin hepsini bitirdi küçük hanım. Düzgün bişey yapsam yemez
afiyet olsun yarasın kuzucuğa bunların ne zaman ne sevceği belli olmuyo gerçekten

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn diş için sanki biraz yüksek ama belkide diştir. İnş. Daha fazla yükselmez.
Omlette iğrençlik sınırlarını zorladım. zeytin ezmesi dereotu maydonoz ruşeym peynir ve yumurtadan oluşan kahve rengi omletimizin hepsini bitirdi küçük hanım. Düzgün bişey yapsam yemez
Bu tarifi yedigine göre sanırsam gökçe kesinlikle gurme değil :) çiğneyerek yiyebiliyor mu ? Nasıl verdin omleti ?

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn diş için sanki biraz yüksek ama belkide diştir. İnş. Daha fazla yükselmez.
Bu tarifi yedigine göre sanırsam gökçe kesinlikle gurme değil :) çiğneyerek yiyebiliyor mu ? Nasıl verdin omleti ?
kesin :))
Biraz taneli gibi Yumuşak bi omlet oldu canımkaşıkla yedirdim. Daha önceki omlet denemelerimi hep ıhlamurla karıştırarak muhallebi gibi yedirmek zorunda kalmıştım. Yutmayıp ağzından çıkarıyodu.Bir haftadır az da yese herşeyi pütürlü veriyorum. Az eziyorum. Bezelyeyi mesela ağzında çevirir çevirir atardı. Şimdi eziyo içini yiyip kabuğunu atıyo.
Kitaptaki balık köftesi var ya hani. Onun içine birde bezelye haşladım yaptım köfteyi. Isırarak yemek çok hoşuna gitti. Gerçi hiç abartısız söylüyorum 1 tane köfteyi yemesi 1 saatten fazla sürdü neredeyse.ağzında çevirdi çevirdi durdu. Ama yedi. İnşallah süreyi düşürcez zamanla.

Saat çalmamış sahura kalkamadık:KK43: şimdi uyandım. İnş. zafiyet geçirmem.
Bu arada instagram da . pın. Kav ve eb ust. kim ?

benimde kalkmadan tuttuğum çooook oldu..hatta gariptir ki,eğer sahur yaparsam daha çabuk acıkıyorum yapmazsam daha rahat tutuyorum :KK53: benim kalbimde terste ya zaten,tümden tersim ben demek :KK55:

Back
X