- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum
Biz de 4+ kullaniyorz ve arada tasiyo canm. Bir paket 5 almstm ama eltim 2.5 yasindaki ogluna bile 5 kullaniyomus cok buyuk gelir dynce acmadm ben de 4+ ya devam.bitince denycem bakalm
Prensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))
Ohh yat bakalm:)iyi olmus canim hediyenin buyugu kucugu olmaz

Sağol canım. Daha 2. Yılımız, ben 10 yıllık evli durumunda olsam da :))) ay bizim Haziran Temmuz zaten kutlama ayları tanışma yıldönümü azadın doğumgünü evlilik yıldönümü ve eşimin doğumgünü tepemde azad(( zavallı apriori de organizasyon şirketi değil ki, hele ekstresini eşime ödertiğim kartla alışveriş yapmak ayrı bi sorun benim için
o yüzden bu yıl koyverdim gitti :/
Aynen ben de izne ayrildgmdan beri esim oduyo kredi kartmi

off alintilarim gitti
yazyagmuru bende ayni durumdayim damladamla regl bisey degil oructa tutamiyorum
@kmltm bende alicam tost makinesi alinca tavsiyeni bekliyorum bi de a101e gelcek bu hafta o nasil acaba sinboymus
Sinbonun gucu az bence canm.almisken iyi bisey olsun istyorum.@akaibu nun makinesi guzelmis 2400 watt mis benm baktiklarmn cogu 1800 du.korkmazi arastircm bi de bakalm