- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
@pofuduk18 Güle güle büyütün mis kokusunu bizim yerimize de içinize çekin...Allah yardımcınız olsun:) inşallah sizde görürsünüz hayırlısıyla bu günleri:)
Benim kızımda gazıyla beraber püskürterek çıkarırdı kakasını. Hatta bezini açtığımda üzerime püskürttüğü bile oldu
Belki demişlerdir sizede ama ben yaptıklarımı anlatayım.
Humananın kimyonlu rezene çayından akşamları hem kızıma içirdim hem kendim içtim.
Dizlerinden büküp karna doğru bacakları çekme hareketini sık sık yaptım. Her gün banyo yaptırdım. İnternetten masajların nasıl yapıldığını izleyip onları yaptım düzenli olarak.
Yatağına eğim verdim eğimli yatırdım.
Gaz sancısı gelip ağlamaya başladığındada bebeğimi alıp yüzüstü göğsüme yaslayıp sarılıyodum. Bir yandan da sırtını okşuyodum. Hem daha çabuk sakinleşiyodu hemde daha rahat gazını çıkarıyodu vücut sıcaklığımdan. Sonradan keşfettim bunuda saatlerce ağladığı olurdu. Böyle yapınca yarım saatte hallediyoduk.
Bir ara zirveye ulaştı gaz sancıları bio gaia dı sanırım. O ilacı kullandık düzenli bi şekilde. Bitkisel bir ilaçmış. Etkili oldu baya. Nurse en bilineni ama bizde bi işe yaramadı mesela. Her ilaç herkeste etki etmiyo.
Birde elma yağıyla karnına masaj yapıyodum. O da rahatlatıyodu.
İnşlallah çabuk atlatırsınız :)
@Akaibu çok güzel yazmış, gaz damlaları hemen hemen aynı maddeleri içeriyor, sadece oranları farklı, deneyip size en uygun olanı bulacaksınız formülü budur demişti doktorumuz, benim oğlumda da zinco gaz damlası bayağı iyi gelmişti.
Gazı için sırtına hafif hafif vurmayı da deneyebilirsiniz ağızdan çıkarması için.
Kimyon mutlaka her yemeklerinizde kullanın, ben tane kimyonu içiyordum suyla bir çay kaşığı kadar her yemekten sonra, hem beni rahatlatıyordu, hem bebeğimi, ayrıca güzel süt yapıyor kimyon:))