Bu arada kizlar siz bebisleriniz varken nasil is yapiyorsunuz?sandalyesinde durmuyor artik yatagindada durmuyor hep benımle kucagımda yada ortalıgı karıstırmak ıstıyor kı tek bırakamıyorum, ben nasıl evı toparlıycam yaa

2 haftamız kaldı
bu evdende o kadar sogumusum kıı ( gercı evım guzel ,fızıksel olarak bole bır ev bulamam bır daha sanırsam amaa ev sahıbınden ustumdekı... dan dolayı sogudum manen) hıc yapmadıgım hayatımdada yapmıycagım seylerı yapıyorum. yukardakıler gıbı dısardan ıcerı gırınce kapıyı bır ıttırıyorum gümmmmmmm dıye kapatıyorum, muzık acıyorum son ses, oda kapılarını gum dıye vuruyorum, evin ıcınde atıyorum kuzum kagıt yırtıyor ( ınce motor becerısı gelıssın dıe cok faydalıymıs ) o parcaları alıyorum dırek pencereden asagıya atıyorum ( asagıda sıgınak alanları var, tabı kımse kullanmıyor ev sahıbı orda bır seyler yapıyor ), zaten aylardan berı sogudumdan dolayı pencelererı hıc sılmedım , nerdeyse 100 yıllık gıbı kırlı ( buyuk ev olunca dolayısıyla cok pencere var evımde ) odanın kapılarını vuryorum gum gum, afedersınız wc de bıle kagıtları cope atmıyorum dırek wc ye atıyorum..
ayhh ne pıslık olmusum bennn , kendımden tıksındım vallaaa

iste derler ya atalarımız kımınle arkadas olursan sende ole olursun, onun gıbı bır seyy, böyle ınsanların arasında olunca bende bozuldum, halıme bak