• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar hava çok sıcak Eceyi uyuttum ağlayarak kalktı defalarca üstü su gibi kasiniyordu ağlıyordu eşim klimayı açıp yatalim dedi uyku modunda salonda klimayı açtım uzun kollu giydirdim kizimida salon büyük olduğu için çok soğuk olmuyor her yere yorganlar derdim hepimiz yattık kışlaya döndü ev resmen eşime dedim hırsız girse şoka girer ne çok insan var diye ama inşallah birşey olmaz hava çok felaket nefes alınmıyor sıcaktan:(

Kızlar hava çok sıcak Eceyi uyuttum ağlayarak kalktı defalarca üstü su gibi kasiniyordu ağlıyordu eşim klimayı açıp yatalim dedi uyku modunda salonda klimayı açtım uzun kollu giydirdim kizimida salon büyük olduğu için çok soğuk olmuyor her yere yorganlar derdim hepimiz yattık kışlaya döndü ev resmen eşime dedim hırsız girse şoka girer ne çok insan var diye ama inşallah birşey olmaz hava çok felaket nefes alınmıyor sıcaktan:KK43:

Iyi yapmssn canim biz de onceki evde oyle yapiyodk.yatak odasinda durulmyodu salona goturuyodk yatagi:) bu evin yatak odasi o kadar sicak degl klimasiz yatabiliyorz en azindan

Biz klimalari korkarak aciyoruz ama abimin esi yeni dogmus bir bucuk aylik bebekle klima kullaniyormus sok olduk esim hasta edersiniz cocugu dedi asil acmassam hasta olur cok sicak dedi :KK57:
Izmir çok sıcak. Biz de hastaneden gelmiştik klimayı açmıştık. Insanlar bizi de çok yadırgamıştı her gelen kapatmaya çalışmıştı. Ama oğlum ne sarılık oldu ne de başka bir hastalık. Sıcağı hiç sevmiyor hemen isilik oluyor.

valla cok sicak napcaz bilmem bizde 10 dk once aglayarak uyandik acikti sandim bi aldim yaniyo cocuk 37.9 atesi agliyoda calpol verdim simdi dondu arkasini bana yatti :) yaz gelsin dedik ama daha mi beter olduk ne

Gökçe iki aksamdir zor uyuyor :( gündüz çok iyi akşam resmen bize işkence çektiriyor. Diş mi çıkarıyor gene anlamadım sürekli salyasi akıyor. Grip ondan mi böyle yoksa. Gecede sürekli uyanıyor. Gerçekten artık bi süre dişe ara versek çok iyi olur. 11 diş ne ara çıktı anlamadım. Hele o azilar ikişer ikişer çıktı mahvetti kızımı :(
Ahhh yavrum ya. Allah yardim etsin. Cok yormustur.

Kızlar hava çok sıcak Eceyi uyuttum ağlayarak kalktı defalarca üstü su gibi kasiniyordu ağlıyordu eşim klimayı açıp yatalim dedi uyku modunda salonda klimayı açtım uzun kollu giydirdim kizimida salon büyük olduğu için çok soğuk olmuyor her yere yorganlar derdim hepimiz yattık kışlaya döndü ev resmen eşime dedim hırsız girse şoka girer ne çok insan var diye ama inşallah birşey olmaz hava çok felaket nefes alınmıyor sıcaktan:KK43:

Ahahahah "hırsız girse" kısmına çok güldüm..tabi şakası bile kötü,Allah korusun :KK67:

valla cok sicak napcaz bilmem bizde 10 dk once aglayarak uyandik acikti sandim bi aldim yaniyo cocuk 37.9 atesi agliyoda calpol verdim simdi dondu arkasini bana yatti :) yaz gelsin dedik ama daha mi beter olduk ne

Evet yaaaa kış geri gelsiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :mad:

Kızlar uzun zamandır girmiyodum fırsatım olmuyodu, nasılsınız bebekleriniz nasıl gelişmeler neler çok merak ediyorum.
Bizi sorarsanız kaya 2 azı dişini çıkardı sıra alttaki azılarda, bilemiyorum o yüzden mi ama aşırı hareketli bana çok yapışık, huysuz ve iştahsız. Kusmalarımız da hala devam ediyo malesef, tam olarak taneli yediremiyorum hala hemen kendini kusturuyo hoş çorbada bile kusturuyo kendini. Bu kusmalardan bezdim resmen. Bu arada doktorumuz 15. Ayda emZirmeyi bırakabilirsin 15.aydan sonra anne sütünün çok fazla besleyici değeri kalmıyo çok uzun emen bebekler pısırık anneye aşırı bağımlı özgüvensiz olabiliyo psikologlara göre dedi, ayrıca beni emdiği için de ek gıdaya karşı isteksiz olabilirmiş. Çok kararsız kaldım bilemiyorum
bizim kusmalarımız da devam ediyor eskiye göre bayaca azaldı tabi ama pütürlü yiyemiyor hala yada sevmediği bir tat olursa yedirmek için zorlarsam kusuyo ben burda bahsetmiştim miranın doktoru sütü mümkün olduğunca azalt dedi bana gece emsin sabah bir kere akşm bi kere yeter dedi iştahsızlığın en büyük sebebi olarak bunu görüyo ne kadar emer bilmiyorum öyle tamamen kesme fikrine uzağım şuan ama azaltmaya çalışıyorum

Sut peynir yogurt hic yemiyordu bide eimdi yumurtayi birakti sipam
bizim dr yumurtanın çok önemli olduğunu ondaki proteini başka hiçbişeyden alamayacağını söylemişti yemiyo diyorum az azda olsa hergün dene bişilere kat ama yedirmeye çalış demişti

bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.

tekrara sağlıklı mutlu yaşlar dilerim açık havada ne güzel olmuş kumbara fikrine bayıldım bizde miraya hesap açtık doğum altınlarını oraya attık her ay üç beş ayırıp onuda atıyoruz doğum gününde ve bayramda bir miktar para 6-7 tane de çeyreği olmuştu onları koyucaz bide ben işyerinde altın günü yaptık kasımda 8 tane çeyrek gelecek onuda atıcam aslında eğitim masrafları diye açmıştık hesabı ama eşim gücümüz yeterse buna hiç ellemeyiz ilerde ona hediye ederiz dedi bakalım kısmet

Delirmek uzereyim benm kiz koltuk tepelerinde geziyo ben indiriyorm o ckiyo yoruldm artık. Bugün merdivenlerden düştü üçüncü basamaktan oraya kdr nasil cikmis anlamadk soktaym hala yüzüstü düşmüş alni morardi. Hcbiseyde yemiyo sabah 60cc sut içti öğlen çorba iki uç kasik okdr bide su içti biberonu uzattgim gbi agliyo hep oyun istiyo hep karistrmak çok mrakli

geçmiş olsun canım iice oyun çocuğu oldu artık bu kuzular o kdr hızlı yapıyolar ki insan anlayamıyor mira normalde koltuğa yavaş çıkabiliyor ne zamn arkamı dönsem pıt koltuğun tepesinde nasıl beceriyo anlayamıyorum arkamı dönmemi bekliyo heralde

Kizlar bebisi hic yoğurt yemeyen varmi aranzda agzina sürmeyen
mira çok nadir yer

Gökçe iki aksamdir zor uyuyor :KK43: gündüz çok iyi akşam resmen bize işkence çektiriyor. Diş mi çıkarıyor gene anlamadım sürekli salyasi akıyor. Grip ondan mi böyle yoksa. Gecede sürekli uyanıyor. Gerçekten artık bi süre dişe ara versek çok iyi olur. 11 diş ne ara çıktı anlamadım. Hele o azilar ikişer ikişer çıktı mahvetti kızımı :KK43:
ah canım 11 diş mi biz dört dişte ki aylarca arayla çıktı pert olduk azıcık ara verse ii olur gerçekten

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba birkac gundur yanma vardi bugun sanci yapmaya basladi daha once Ece yeni dogdugunda olmustu ben sık oluyorum aslinda daha once oldugumda dr bir daha olursa enfeksiyon hastaliklarina git arastirilsin neden surekli oluyor diye demisti oyle mi yapsam acaba yoksa yine urolojiye mi gitsem
geçmiş olsun canım bence enfeksiyon hstlaıklarına git belki başkabi sebpten oluyodur tamamen çözülmüş olur

Çok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?

Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.

Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.

Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.

Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.

Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.
@minnakkartal miranın son durumu nasıl oldu?
S sailormoon123 mutlu yaşlarını olsn. Spontane olması daha doğal olmuş :)
M mutube bende eşinle sakince konuşmandan yanayım. Belkide geçerli bi sebebi vardır. Yani belki bi sıkıntısı vardır sana anlatmadığı.
@minnakkartal nasıl oldu mira iyi mi dr goturdunuz mu?

@minnakkartal canım mira nasıl oldu merak ettim.

teşekkür ederim kızlar miranın ateşi dün yükseldi hatta 39.5 oldu fitil duş 38 e düştü yatarken 37.5 tu gece günlerin yorgunluğu uyuya kalmışım mirada emmek için uyanmadı sanırım muhtemel halsizlikten sabah 5 te bi uyandım yanıyo çocuk ibufen verdim bi saate düştü şimdi konuştum annemle tekrar yükselmemiş 37 keyfi yerinde dedi öğlene kadar bekliyorum eğer tekrar çıkarsa izinalıp götürcem doktora

of nerden cikti bu ates ya bizimde yukseliyo yine 4 saat oldu 37.5 olmus ibufenmi versem acaba sabah 37.9 du calpol verdim 37-37.3 oynadi

Cilekcil
cok gecmis olsun canim,işallah simdi daha iyidir kuzu.hele hastayken birakmak cok daha zordur:KK43:
Ben yeni basladigimda ise cok ateslenmisti 39 olmustu hastaneye goturmustuk,o zaman subem falanda belli deildi ne p.k yerlerse yesinler ne olucaksa olsun demistim.2 gun gitmemistim.hastayken birakmak cok cok daha zor:KK43:

cok gecmis olsun canim.bayram yaramadi bebislere:KK43:

canim ısaallahh bir sey yoktur ama simdiden dogru teshis biraz zor olur ama,icin rahat etsin baska dr gotur istersen.nasil muayene etti canim? Ben daha goturmedimde.

@yaz yagmuru haklisin canim,isallahh okula gittigi gunleride goruruzde o xaman iyki calisiyormusuz derim.
Ay senin kv de kil oldum.gercekten rahatsizmi ki kocan o normal deil vs dio?
lcanim cocugun gozune birsey doktular gozbebegini biytnak icin yarim saat bekkedik sonra yine bir iki damla damlattilar daha sonra on bes dk sonra muayeneye cagirdi kizimin gozune her ikisine de tabi bi aletle bakti miyop olabilir dedi bir yil sonra tekrar getirin dedi

Bencede çok küçük daha hemen nasıl anladı ki. Sonuçta harf falan okutuyorlar böyle nasıl anladı acaba.

İkinizede çok geçmiş olsn. Bi an önce iyileşirsiniz inş.

Şaka gibi eski sevgilisini nasıl anlatabiliyor sana. Valla kv ni sevmemekle çok haklısın.

Yatılı misafir gerçenten çok zor. Bide üstüne çocukla uğraşmak çok zor.
Canim cilege yazdim gozune bi damla damlatip aletle bakti

gökçe 2 ay kadar yoğurt peynir hiç ağzına sürmedi canım. Peyniri başka şeylere gizleyip verebildim ancak. Yoğurdu hiç verenedim. Sütü de reddetmişti.
Sonra baktım istemiyo hiç vermedim 1 ay kadar. Şuan hepsini tekrar yemeye başladı. Belki bıkmıştır. arar vermeyi dene derim
hic yemediki bilsin*6aydan beri toplam bir kase yememistr

Cok guzel gorunuyorsunuz canim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice yaslara
gecmis olsun canim Ece de cikiyordu bir ara ama simdi benim arkamdan dolaniyor ben koltuga oturunca o da cikiyor koltuga
sağol cnm yoruldm valla peşinde koşmaktan

of nerden cikti bu ates ya bizimde yukseliyo yine 4 saat oldu 37.5 olmus ibufenmi versem acaba sabah 37.9 du calpol verdim 37-37.3 oynadi
ben daha yüksekken ibufen veriyorum bi tık düşünce calpol veriyorum bide altı saatte bir veriyorum geçmiş olsun bu arada

ben bizim bebeleri cozemedim hastaliklari bole topikce:KK66:biri grip olir sonra hepsi birinin atesi cikar sonra digerleri eslik eder
kesinlikle ya bunlar telepatiyle anlaşıyo olmalı

http://www.akademisyenanne.com/memeden-kesme-mucadelesi/

Akademisyen anne memeden kesme sürecini anlatmış. Ateş bastı okurken. Sütüm o zamana kadar kesilmezse eğer benzer süreci bizde yaşıyacağız. Nasıl olcak hiç bilmiyorum
ay banada fenalıklar geldi bide gerçekten bu süreç sadece bebeğin bırakma değil anneninde bıraktırma süreci bende işten gelince o özlemle öyle emiyoki gözlerime bakıyo yanaklarımı seviyo allahım hele bide bana tirp attığını düşünemiyorum daa zaman cvar o günlere ama düşünmek bile zor

sağol canım şimdi daha ii gibi sadece iice iştahsızlaştı biraz da huysuzmuş bgn ateşi tekrar çıkmadı inşallah bi daa çıkmaz

@Akaibu benimde en.korktugum seylerden biri nasil birakicak nasil tuvalet egitimi vericem ve kendi kendine nasil uyumayi ogrenicek gercekten korkuyorum umarim korktugumuz gibi olmaz

Back
X