2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Basit oyuncak yapımı.

Eklentiler

• 11229367_435321726654308_267403174480009731_n.webp
    11229367_435321726654308_267403174480009731_n.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 49
Valla ben ne yalan söyliim beğendim konseptini. Kız anası olsam daha fenasını bile yapardım ama gel gör ki oğlumu en fazla süsleyebilmem bi papyondur :KK43:
ya gerçekten tercih meselesi onun çok içine sindi keyifle giyindi açıkçası bende tütü düşünmüştüm bi ara sonra yok dedim bana göre değil kendimi rahat hissedemem zaten eşimde çok güler :)) benim konsepten anladığım en fazla aynı renkleri giyinebilmek sanırım

kızlar bu arada eltim instagramında doğum günüyle ilgili teşekkürlerini sıralamış benim içinde biricik eltim kardeşim yazmış hem şaşırdım hem tuhaf hissettim gerçekten yaptıklarını kötü niyetle yapmıyor sanırım yada ne yaptığının tam olarak farkında değil belki ben hiç bahsetmiyorum tepki vermiyorum diye de yanlış anlaşılmadığını düşünüyor neyse dünde gerçekten çok ilgiliydi hem benle hem mirayla inşallah bundan sonrası da böyle gider

Günaydın anne ve bebişleri:)
Biz dün uyumak için tam 3 saat direndik ve sonunda uyudu, neden yaptı, neden böyle oldu hiç bir fikrim yok:KK46:

Kızlar bu sabah bi cesaret tarhana yapımına başladım @Akaibu inşallah yapabilirim seninki oldu mu bana bi yol gösteriver :KK66:
yaaa yine başlamayın iki gündür domates yapımı sos yapımı katılamıyorum sohbetlerinize şimdi bide tarhana mı yapacaksınız ben nerelere vuram kendimi nerlerden atam :P bakın bana haftasonu alışveriş kuaför gezme oh miss gelin böyle şeylerden konuşalım :KK53:

yaaa yine başlamayın iki gündür domates yapımı sos yapımı katılamıyorum sohbetlerinize şimdi bide tarhana mı yapacaksınız ben nerelere vuram kendimi nerlerden atam :p bakın bana haftasonu alışveriş kuaför gezme oh miss gelin böyle şeylerden konuşalım :KK53:
dert ettiğin şeye bak sana gönderiverirler canım yaptıklarından:)

Ben de domates kurutacağım:p dün yapacaktım oğluş uyumayınca kaldı bugüne kısmetse domatesler evde çürümeden...

Günaydin kizlar. Benim kiz hic bir sey yemiyor gece sabaha kadar memeyi emzik niyetine kull an iyor gunlerdir uykusuzuz ikimizde. Gunduz en fazla 1 kere 2 saat uyuyor. Normal mi bu durum? Bir de uykusuz olmasi yememesi icin sebep olabilir mi? Kafayi yiyecem acliginin sebebini bulamıyorum

Günaydin kizlar. Benim kiz hic bir sey yemiyor gece sabaha kadar memeyi emzik niyetine kull an iyor gunlerdir uykusuzuz ikimizde. Gunduz en fazla 1 kere 2 saat uyuyor. Normal mi bu durum? Bir de uykusuz olmasi yememesi icin sebep olabilir mi? Kafayi yiyecem acliginin sebebini bulamıyorum
Sütünü sağıp biberonla vermeyi deneyebilirsin, meme alışkanlığı mı oluşturuyor yoksa sadece süt mü istiyor en azından ona emin olursun...

Canim benim kizda yemiyor Idrar tahlili almaya calisiyorum idrar yollari enfeksiyobu da yaoar istahsizlik bi de kansizlik da yapiyor dis haricinde

Valla ben ne yalan söyliim beğendim konseptini. Kız anası olsam daha fenasını bile yapardım ama gel gör ki oğlumu en fazla süsleyebilmem bi papyondur :KK43:
bende beğendim aslında. Gerçi hiç bana göre değil. Kimse hiç bi koşulda bana o kostümü giydiremez ama böyle enerjik insanlarıda severim. İçine sinmiştir inşallah onunda herşey. Belli ki çok özenmiş.

Kızlar bu sabah bi cesaret tarhana yapımına başladım @Akaibu inşallah yapabilirim seninki oldu mu bana bi yol gösteriver :KK66:
canım ben gurme bebekteki tarhana tarifiyle anneminkini karıştırıp yapıyorum. Nohutla mercimekte koycam içine. Nohutu ıslamatı unuttuğum için dün başlayamadım bu gün yapcam.
Birde genelde internette hep domatesi biberi falan biraz öldürüyolar ocakta. Gurme bebektekide öyle .Annrmler hep çiğden yaparlar. Bende çiğden koymaya karar verdim.
Bakalım bu gün tüm malzemeleri hazırlıcam. Yıkayıp doğrayıp hazırlıcam. Akşama gökçeyi uyutup yoğurcam. İnşallah beceririm.

Sen nasıl yapmayı düşünüyosun

Back
X