Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah atmış olsun böyle ilerlemeden geçsinUmut bi kaç gündür oksuruyordu bugün iyice arttı kuzum az önce de küstü balgamı attı biraz rahatladi inşallah artma dahada
pufpuff bn beylikduzunde oturuyorm sen nerde otruysn ig de beylikdznde çekilmiş ftgrafin varda merak ettm
İnşallah cnm geçmiş olsnUmut bi kaç gündür oksuruyordu bugün iyice arttı kuzum az önce de küstü balgamı attı biraz rahatladi inşallah artma dahada
ya gerçekten tercih meselesi onun çok içine sindi keyifle giyindi açıkçası bende tütü düşünmüştüm bi ara sonra yok dedim bana göre değil kendimi rahat hissedemem zaten eşimde çok güler :)) benim konsepten anladığım en fazla aynı renkleri giyinebilmek sanırımValla ben ne yalan söyliim beğendim konseptini. Kız anası olsam daha fenasını bile yapardım ama gel gör ki oğlumu en fazla süsleyebilmem bi papyondur![]()
yaaa yine başlamayın iki gündür domates yapımı sos yapımı katılamıyorum sohbetlerinize şimdi bide tarhana mı yapacaksınız ben nerelere vuram kendimi nerlerden atamKızlar bu sabah bi cesaret tarhana yapımına başladım @Akaibu inşallah yapabilirim seninki oldu mu bana bi yol gösteriver![]()
dert ettiğin şeye bak sana gönderiverirler canım yaptıklarından:)yaaa yine başlamayın iki gündür domates yapımı sos yapımı katılamıyorum sohbetlerinize şimdi bide tarhana mı yapacaksınız ben nerelere vuram kendimi nerlerden atambakın bana haftasonu alışveriş kuaför gezme oh miss gelin böyle şeylerden konuşalım
![]()
Sütünü sağıp biberonla vermeyi deneyebilirsin, meme alışkanlığı mı oluşturuyor yoksa sadece süt mü istiyor en azından ona emin olursun...Günaydin kizlar. Benim kiz hic bir sey yemiyor gece sabaha kadar memeyi emzik niyetine kull an iyor gunlerdir uykusuzuz ikimizde. Gunduz en fazla 1 kere 2 saat uyuyor. Normal mi bu durum? Bir de uykusuz olmasi yememesi icin sebep olabilir mi? Kafayi yiyecem acliginin sebebini bulamıyorum
Kizlar ig adimi tugba beyza yaptim sasirmayin tütü fotolarini kaldirdim![]()
Canim benim kizda yemiyor Idrar tahlili almaya calisiyorum idrar yollari enfeksiyobu da yaoar istahsizlik bi de kansizlik da yapiyor dis haricindeGünaydin kizlar. Benim kiz hic bir sey yemiyor gece sabaha kadar memeyi emzik niyetine kull an iyor gunlerdir uykusuzuz ikimizde. Gunduz en fazla 1 kere 2 saat uyuyor. Normal mi bu durum? Bir de uykusuz olmasi yememesi icin sebep olabilir mi? Kafayi yiyecem acliginin sebebini bulamıyorum
bende beğendim aslında. Gerçi hiç bana göre değil. Kimse hiç bi koşulda bana o kostümü giydiremez ama böyle enerjik insanlarıda severim. İçine sinmiştir inşallah onunda herşey. Belli ki çok özenmiş.Valla ben ne yalan söyliim beğendim konseptini. Kız anası olsam daha fenasını bile yapardım ama gel gör ki oğlumu en fazla süsleyebilmem bi papyondur![]()
canım ben gurme bebekteki tarhana tarifiyle anneminkini karıştırıp yapıyorum. Nohutla mercimekte koycam içine. Nohutu ıslamatı unuttuğum için dün başlayamadım bu gün yapcam.Kızlar bu sabah bi cesaret tarhana yapımına başladım @Akaibu inşallah yapabilirim seninki oldu mu bana bi yol gösteriver![]()
Sen bende ekli değil misin ki![]()