Totosu kurtlu bi saniye oturmadı kiAyy maşallah azad nasıl da masum duruyo o yaramazliklari yapan o değil sanki:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Totosu kurtlu bi saniye oturmadı kiAyy maşallah azad nasıl da masum duruyo o yaramazliklari yapan o değil sanki:)
Dur kış mış dinlemeyiz sizinle de buluşuruz. Bu gidişle sizin buluşacağınız yok @nisaelifim le bari ben geleyim Konya'ya da üçlü görüşme yapalım David people dayesinler onları ya:)
Ay keşke bebişlerin hepsi bi araya gelebilse ne güzel olurdu
Umutta öyle yaa sanki poposunun üzerine oturunca kurt kemiriyor o yüzden oturamiyor:)Totosu kurtlu bi saniye oturmadı kiuyumadı da diğer bebeleri de uyutmadı. O koca yanakları boncuk gözleri onu masum gösteriyo yoksa tam bi canavar :)
anca sen toplarsın bizi:)))Dur kış mış dinlemeyiz sizinle de buluşuruz. Bu gidişle sizin buluşacağınız yok @nisaelifim le bari ben geleyim Konya'ya da üçlü görüşme yapalım David people da![]()
Aman Allahim sunlara bak ya masallah bayagi buyutmusuz kizlar ya ben kendi kizimda cok anlamiyorum sizinkilere bakinca anliyorumBunlar da bizim sıpalar. Kendi fotımuzu çekmeyi unutmuşuz :))) @minnakkartal
Bende çalışıyorum ve süt iznim de yarın son ama bugün benden başkası olmadığı için akşam 5 e kadar burdayim bugün ve bundan sonra her mesai günü ; (Günaydın annişler küçük hanım beni itiş tepiş uyandırdı şimdi de hiçbişi yok gibi tekrar uyudu bende denedim uyuyamadım dün de foto koyamadım eşim geç attı bilgisayara ordan telefon makineyle olunca uğraştırıcı oluyo ay bide bgn bayramlık almaya gidicem kuaföre gitmem lazım bakalım nası olcak mirakızla
neGünleri sasirmism ben yaa inanamiyorum.. Dun evlilik yldonumumz zanndiyodm bugnmus ve ben bugün arife yarn bayram zannediyodm.![]()
nice guzel yillara canimGünleri sasirmism ben yaa inanamiyorum.. Dun evlilik yldonumumz zanndiyodm bugnmus ve ben bugün arife yarn bayram zannediyodm.![]()
Bayram.dan sonra marmara parkta bulusuyoruz dünür haberin ola![]()
Valla o kadar da etiketledim seni. Ayın 29-30 U iki gün belki üç de olabilir annemdeyim Beylikdüzü'nde. Sen ayın 28 inden itibaren burayı takip et bence buluşma olursa etiketlerin seni deYaaaa ven yine kacırdım yaaa(. Bayramdan sonra marmarapark olursa bende gekirim bize 10 dk uzak sadece . Ne zaman giremesem şuraya bi organşzasyon oluyor
![]()
Bizimde henüz bi adayımız yok :) @kmltm doğacak kızı dışındaDünür savaşları başladı kim kimin kızını oğlunu kapcak :)
Çoook tatlısınız ya. Aynı karede arenin de resmini istiyorummm :)Bunlar da bizim sıpalar. Kendi fotımuzu çekmeyi unutmuşuz :))) @minnakkartal
aboww kafan nerde kız dicem ama @Akaibu nunki daha fena bilette almış takvime baksanıza anacım ah ahGünleri sasirmism ben yaa inanamiyorum.. Dun evlilik yldonumumz zanndiyodm bugnmus ve ben bugün arife yarn bayram zannediyodm.![]()
bizimde en büyük hobimiz pet şişeye doldurup mandalları boşaltıyo iki su alıyoruz biz 1 damacana boş oluyo işi abartıp boş damacanaya cubuk kraker diş fırçası mandal atmaya başladıkk bi de bu ars ne bulursa koltuğun arkasına atıyoHep yemek tarifi verecek değilim ya bu sefer de oyun tarifi vereyimevdeki mandalları tişörtümün uçlarına taktım azadın boyunun yeteceği şekilde. Bir elime de mandal sepetini aldım.Azad da peşinde mandalları benden söküp sepete attı :)
Eh iptal olurmu ki bak bakalım hemen bi araştırnebende bayramı yarın sanıyorum
Bu sefer hızlı trenle gidelim ankaraya dedik. Eşim biletleri sen al internetten dedi. Ben o zaman bayramın 2. Gününe mi aldım. Eşimin dönüşünü de erkene almışım. Allah beni bildiği gibi yapsın. Kalmamıştırda kesin bilet çenesinden kurtulamam artık bu adamın
Ya aslında ben büyük buluşmaya azadsız gelme taraftarıyım çünkü gerçekten masaya bi dk dahi oturamıyorumBizimde henüz bi adayımız yok :) @kmltm doğacak kızı dışında
Çoook tatlısınız ya. Aynı karede arenin de resmini istiyorummm :)
ya evet bi selfie yapaydık ii olurdu en azındanBunlar da bizim sıpalar. Kendi fotımuzu çekmeyi unutmuşuz :))) @minnakkartal
kesinlikle sadece öyle duruyoAyy maşallah azad nasıl da masum duruyo o yaramazliklari yapan o değil sanki:)