2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy maşallah azad nasıl da masum duruyo o yaramazliklari yapan o değil sanki:)
Totosu kurtlu bi saniye oturmadı ki :( uyumadı da diğer bebeleri de uyutmadı. O koca yanakları boncuk gözleri onu masum gösteriyo yoksa tam bi canavar :)

Günaydın annişler küçük hanım beni itiş tepiş uyandırdı şimdi de hiçbişi yok gibi tekrar uyudu bende denedim uyuyamadım dün de foto koyamadım eşim geç attı bilgisayara ordan telefon makineyle olunca uğraştırıcı oluyo ay bide bgn bayramlık almaya gidicem kuaföre gitmem lazım bakalım nası olcak mirakızla
Bende çalışıyorum ve süt iznim de yarın son ama bugün benden başkası olmadığı için akşam 5 e kadar burdayim bugün ve bundan sonra her mesai günü ; (

Günleri sasirmism ben yaa inanamiyorum.. Dun evlilik yldonumumz zanndiyodm bugnmus ve ben bugün arife yarn bayram zannediyodm. o_O
ne:KK57: bende bayramı yarın sanıyorum:KK57:
Bu sefer hızlı trenle gidelim ankaraya dedik. Eşim biletleri sen al internetten dedi. Ben o zaman bayramın 2. Gününe mi aldım. Eşimin dönüşünü de erkene almışım. Allah beni bildiği gibi yapsın. Kalmamıştırda kesin bilet çenesinden kurtulamam artık bu adamın

Yaaaa ven yine kacırdım yaaa :KK43:(. Bayramdan sonra marmarapark olursa bende gekirim bize 10 dk uzak sadece . Ne zaman giremesem şuraya bi organşzasyon oluyor :KK43:
Valla o kadar da etiketledim seni. Ayın 29-30 U iki gün belki üç de olabilir annemdeyim Beylikdüzü'nde. Sen ayın 28 inden itibaren burayı takip et bence buluşma olursa etiketlerin seni de ;)

Günleri sasirmism ben yaa inanamiyorum.. Dun evlilik yldonumumz zanndiyodm bugnmus ve ben bugün arife yarn bayram zannediyodm. o_O
aboww kafan nerde kız dicem ama @Akaibu nunki daha fena bilette almış takvime baksanıza anacım ah ah

Hep yemek tarifi verecek değilim ya bu sefer de oyun tarifi vereyim :KK66: evdeki mandalları tişörtümün uçlarına taktım azadın boyunun yeteceği şekilde. Bir elime de mandal sepetini aldım.Azad da peşinde mandalları benden söküp sepete attı :)
bizimde en büyük hobimiz pet şişeye doldurup mandalları boşaltıyo iki su alıyoruz biz 1 damacana boş oluyo işi abartıp boş damacanaya cubuk kraker diş fırçası mandal atmaya başladıkk bi de bu ars ne bulursa koltuğun arkasına atıyo

ne:KK57: bende bayramı yarın sanıyorum:KK57:
Bu sefer hızlı trenle gidelim ankaraya dedik. Eşim biletleri sen al internetten dedi. Ben o zaman bayramın 2. Gününe mi aldım. Eşimin dönüşünü de erkene almışım. Allah beni bildiği gibi yapsın. Kalmamıştırda kesin bilet çenesinden kurtulamam artık bu adamın
Eh iptal olurmu ki bak bakalım hemen bi araştır

Bizimde henüz bi adayımız yok :) @kmltm doğacak kızı dışında :KK66:

Çoook tatlısınız ya. Aynı karede arenin de resmini istiyorummm :)
Ya aslında ben büyük buluşmaya azadsız gelme taraftarıyım çünkü gerçekten masaya bi dk dahi oturamıyorum :( o yüzden o karede muhtemelen azad olmaz ama yerini aren arkadaşına devretmiş olur ;)

Back
X