2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar yere alistrmayin cocklari. Bnm kuzenim evlendikten snra hamile kaldi çocuğu oldu snra yine hamile kaldi iki çocukla yerde yatiyodu rahat oluyomus diye iki çocuğuyla hem de yanliz birakmiyodu hic şuan çocuklar biri dört biri uç yasinda hala yerde yatiyolar kuznim kemiklerm belim heryerim agriyo dedi
ben denedim rahat edemedim o yüzden yine bizim yataktayız ama hiçbişi sık uyanmasına çözüm değil

Çek bi kahve :)
en koyusundan bi filtre kahve çektim kendime :))

Yaa yanımda yatınca da ben uyuyamıyom saçımla oynayıp duruyo nasıl vazgeçircem ben bu çocuğu bilmiyorum saçtan ayy ayy diş dicem bende ama gelen giden yok :)
bizimkide parmağını ağzıma sokuyo başka türlü dalmıyor zaten bütün cins huylar haziran bebelerinde

Yaa yanımda yatınca da ben uyuyamıyom saçımla oynayıp duruyo nasıl vazgeçircem ben bu çocuğu bilmiyorum saçtan ayy ayy diş dicem bende ama gelen giden yok :)
Ay benim fıstığımın annesine hiç eziyeti yokmuş ya. Babasını tekmeler ittirir eliyle. Benim yüzüne elini koyar sadece. Sokulur yanıma. Eşim koy şunu yerine diye kızıyo bana sokulup onu ittirdiğini görünce:KK53:

Ay benim fıstığımın annesine hiç eziyeti yokmuş ya. Babasını tekmeler ittirir eliyle. Benim yüzüne elini koyar sadece. Sokulur yanıma. Eşim koy şunu yerine diye kızıyo bana sokulup onu ittirdiğini görünce:KK53:
Hee öpte başına koy :)

Kizlar yere alistrmayin cocklari. Bnm kuzenim evlendikten snra hamile kaldi çocuğu oldu snra yine hamile kaldi iki çocukla yerde yatiyodu rahat oluyomus diye iki çocuğuyla hem de yanliz birakmiyodu hic şuan çocuklar biri dört biri uç yasinda hala yerde yatiyolar kuznim kemiklerm belim heryerim agriyo dedi
Ben 1 ay kadar yere yatirdim komsuma soylemistim yerde yatiyo diye beni uyatdi sakin dedi sonra sere serpe yerde yatmaya alisir vi daha yatakta yatmaz dedi sonra hemen besiginde yine yatirmaya basladim bide o siralar cok sicakti sicsktan uyumuyomus nehir

Ayy 2 gecedir çok kötü geçiyo bizimde yerde uyuyo önce öykü sonra yatağına qlıyorum akşam uyandı yatakta aldım uyuttum tekrar yatırdım uyandı bi daha bi dha aynıı şeyler aldım yanıma daldı iyice tekrar yatırdım yatağına yine uyandı bidaha aldım yattı yanımızda saat 5te bi tekmeyle uyandım külçe gibi yatıyo aldım yatağına yine kalktı süt içti yatırdım yatığına yine olmadı aldım bizle yattı çivi var sanki yatakta niye yatmıyo anlamıyorum
Umutta ole gece uyaniyor önce yastığı atıyor bizim yatağa sonra kendisi atlıyor bi güzel de ORTAMI yerleşip uyuyor:)

Annemi gaza getirdim. 60 kilo donates aldık bu gün. Menemen ve domates sosu yapcaz. Yarısı anneme yarısı bana.
Pazardan geldiğimizden beri bana kızıp duruyo. Çok yorgunum kim uğraşacak diye. Sinir etti beni.
Oturup hepsini kendim yapcam . Başıma bela aldım:KK53:
Biz de 65 kilo filan yapmıştık canım. Zor oluyor ama baya bi çıkıyor. Kışın rahat edersin ne güzel.

Bi biz mi kaldık 7 tane ön dişle. Yavrum ağzını büzüp ön dişlerle çiğniyor hala :KK43:
Bizim de 7 dişimiz var önde 8. Patlamak üzere. Dişlerin çoğu kabarmis ama 2 buçuk aydır gelen giden yok daha:)

Kızlar küçük ogluma geçen sene tüm sene boyunca sınıf öğretmeni ders vermişti grup olarak 4 kız bir de benim oğlum bugün sınıf annesi aradı haftaya baslayacagiz diye oğlum istemiyor gitmek babası da ben de konuştum ama istemiyor kızlar var hep istemiyorum dedi ben de ne yapcagimi bilemedim sonra aradım sınıf annesini maddi açıdan sıkisigiz gonderemeyecgim dedim o da tamam dedi oglumun istemediğini söylemedim öğretmenin kulağına gitmesin diye ama hata mi yaptım kızlar zorla gitse verimli olurmuydu acaba ben bu sene biraz daha rahatim kaynak kitap alıp çalıştırcam 4. sınıf önemli boş birakmiyacagim ama tedirgin oldum hata mi yaptım diye
Canım bence sen doğru olanı yapmışsın. Tecrübeyle sabit çocuk eğer istemiyorsa o işten hiç verim alınmıyor. Başarılı bir öğrenciydi yanlış hatırlamıyorsam senin yonlendirmelerinle sık çalışmayla halledecegini düşünüyorum. Ama şunu da onemsemek gerek 4. sınıf biraz zorluyor çocukları sen yine de takip et. Zorlandığını düşündüğün anda oğlunu bir şekilde ikna etmeye çalış. Temeli sağlam olan çocuklar ileriki yıllarda daha kalıcı ogreniyorlar.

Yukarda biyerde saç mevzusu geçmiş.. Aaah aah dertlendim yine..

Normalde kumraldır saçım..Koyu kestane gibi.. 2006 gibi sarışın oldum ve istisnasız herkes çok beğendi,yakışıyordu da..Sonra 2010 gibi değişiklik olsun dedim kendi rengime döndüm,2011'de evlendim ve şimdi tekrar sarı olmak istiyorum,eşim izin vermiyor..O da sarı hâlini çok seviyor,beğeniyor ama hem dikkat çektiği için hemde bana gerçekten yakışıyor o yüzden izin vermiyor..

Bide kendimi bildim bileli uzundu saçlarım,kısa saçı da sevmem hiç..Ama gaza geldim,Efe'nin doğum gününde kestirdim,hani bir tarafı daha uzun diğer tarafı daha kısa model var ya,öyle..instagramda olanlar görmüştür..Yakıştı aslında beğendim ama uzun saçımı özledim..

Allah'tan hızlı uzuyor benim saçlarım..Bir an önce uzamasını bekliyorum..

e bugün çarşamba yarin perşembe degilmi . yarinmi donuceksn bugün bulusmamiz gerekiyo ozman

Ayyy ben nasil ulascam. A apriori11 ye

Canım ben günleri karıştırmışım bugünü ayın 1 i sanıyordum duruşmalarının olduğu gün diye allahtan dün akşam ayıldım da farkettim değilmiş, bugün Boşu boşuna gidecektim adliyeye. Duruşmalarım yarın, ben de öbür gün yani cuma dönücem. O yüzden bugün ya da yarın buluşabiliriz. Telimi de özelden yazıyorum sana. Yarenhelin Yarenhelin Canım unutmuşum senin çalıştığını ya ben bu sefer haftasonu kalamıyorum. Haftasonu genelde eşim de kalıyor ama denk geldiği bi Zaman görüşelim seninle de.

Canım ben günleri karıştırmışım bugünü ayın 1 i sanıyordum duruşmalarının olduğu gün diye allahtan dün akşam ayıldım da farkettim değilmiş, bugün Boşu boşuna gidecektim adliyeye. Duruşmalarım yarın, ben de öbür gün yani cuma dönücem. O yüzden bugün ya da yarın buluşabiliriz. Telimi de özelden yazıyorum sana. Yarenhelin Yarenhelin Canım unutmuşum senin çalıştığını ya ben bu sefer haftasonu kalamıyorum. Haftasonu genelde eşim de kalıyor ama denk geldiği bi Zaman görüşelim seninle de.

Ahh ahh yine bensiz buluşmalar kahveler :)) oki haftasonu geldiğinde haber et kuzum ben zaten beylikdüzündeyim hep

uyku neydi? uyku dinlenmekti,bebekten önceydi,uyku deliksiz olunca kıymetliydi.
dalarsam gıklamasına uyanamazsam
ziyanı yok zombi gibi gezmek bu işin parçasıysa
bir şekerleme istesem günah mı?
bu gece bizim eve de gelir misin?
ah şöyle bi dalsam
seninim işte götürsene beni rüyalara

hı hı evet birazdan tımarhaneye kapatacaklar beni :KK49:

uyku neydi? uyku dinlenmekti,bebekten önceydi,uyku deliksiz olunca kıymetliydi.
dalarsam gıklamasına uyanamazsam
ziyanı yok zombi gibi gezmek bu işin parçasıysa
bir şekerleme istesem günah mı?
bu gece bizim eve de gelir misin?
ah şöyle bi dalsam
seninim işte götürsene beni rüyalara

hı hı evet birazdan tımarhaneye kapatacaklar beni :KK49:
Sıyırdık iyice:KK53:

Dün gökçeyle oynuyodum. Annem tip tip bakıyo bana. Noldu dedim. Evlenince biraz büyür bu kız dedim değişmedin. Çocuk oldu aha şimdi dedim hala aynısın diyo annem. Anne gibi değil mişim hiç. Anne dediğin böyle mi olurmuş. :KK53:Biraz oturaklı olcak mışım hala çovuk gibiymişim. Çocuğuyla böyle oynayan birini hiç görmemiş. (Biraz saçlamıyodum o ara.ama gökçe gülüyo diye)
Beni gören konşular bu kızının mı çocuğu senin torun diyolarmış. şaşırıyolarmış.
Annemin hayalindeki evlat olamadım anlaşılan:KK53: akşam akşam çok güldürdü ama beni:KK53:

Birde akşam domatesi pişirdik kavanozlara dolduruyoruz. Ben huniylr boşaltıyorum kavanoza annem kapağını kapatıyo.
Çok sakin hareket ediyomuşum. Hiç ciddiye almıyomuşum yaptığım işi. :KK53:Alt tarafı kepçeyle alıp boşaltıyorum nesini ciddiye alcam anlamadım:KK53:
Bide gülüyorum diye üstüne benimle dalga geçiyon diye azarladı:KK53:
Annem mi garip ben mi geröekten çözemedim. Kadına bişeyler olmuş resmen:KK53:

Back
X