• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canim
evet canim serinledi hava biraz daha aralıklı yikariz artık ayy yerim çür diyen ağzı bizimki de yüzüstü yattı tıpkı masaj salonundaymis gibi bende masaj yaparak yavaş yavaş surdum mest oldu:))
Benim kiz ve krem surmeyi yan yana getiremiyorum bile aicaklardan isilik olmustu sirtina nasi krem surerim siye dusunuyodum ya kacar ya sirt ustu yatar donmez daha olmadi kendini yere vururdu helal olsun bebe yag ve krem suren annelere zaten nehirin bi yerde oturmusluk rekoru 3 dakika

yemek yaparken aklına gelmesine ne demeli? :KK45:
Sen yaptırdın mı canım? Biz Efe'ye 5.aya girerken yaptırdık ve inanılmaz rahat oldu,hatta keşke daha erken yaptırsaymışım..

Çok manidar olmuş bi de pilav yapıyodum de tam olsun :)
evet artık hergün yıjanmıyolar bi de serinledi havada bende sürmeye başladım bi de öğrendi hanın krem süreyimmi dedin mi sür çür arası bişey söylüyo :)
Ondan sonra haziran bebeleri nye cins diyoz sanki anneleri normal de :p :p

@kmltm aranizin duzelmesine sevindim esinde hatasini anlamis gibi. Esin bundan sonra boyle bi hata yapmamali bence seni kadar kirdigini bilmeli. Canim bence bundan sonra icinde bisey kalmasin en ufak biseyi bile soyle sen uzulecegine o uzulsun.

Benim kiz ve krem surmeyi yan yana getiremiyorum bile aicaklardan isilik olmustu sirtina nasi krem surerim siye dusunuyodum ya kacar ya sirt ustu yatar donmez daha olmadi kendini yere vururdu helal olsun bebe yag ve krem suren annelere zaten nehirin bi yerde oturmusluk rekoru 3 dakika
Ece sırtının kasinmasini da çok seviyor babasının kucağına yatıyor kafasını da yasliyor babası kasiyor sırtını hiç kipirdamiyor kendinden geçiyor

@kmltm barışmanıza çok sevindim Canım inşallah tekrarı olmasın gelememene bende üzüldüm ama çalışmanın iyi geleceğini düşünüyorum

Insallah canim.ama kardesim vazgecti emreye bakmaktan.bizm evde bakarm ama size gelip kalamam diyo:(kaldim mi yine ortada:(

@kmltm aramiza hosgeldin kac gundur yoktun hem ozlettin hem de merak ettirdin insallah bi daha problem yasamazsiniz esinle

Insallah canim.diyorum ya hem vaktm olmadi hem de keyfim yoktu almyodm tlfnu elime pek:(

@kmltm bende cok sevindim canim yoktun merak ettik seni Ama cok sukur iyisin yazdiklarindanda mutlu oldugun belli daim olsun inşallah

Tesekkurler canim.toparladm kendimi biraz daha.sakinim takmyorum diyodum ama icten ice dolmusum bayagi patladim rahatladim:(

Büyüyünce yaptırmaya karat verdik arada bi sıkıntıdan dolayı mecbur kalmaSak inşallah. Çünkü genel anestezi oluyor onu da istemiyoruz . Zorunlu değil keyfi bi operasyon olduğu için anestezi yaptırmamak için erteledik. İlerde aklı başındayken lokal anestezi ile yaptıracağız

Buyuyunce lokal anesteziye izin verecek mi acaba canim?yegenim 7 yasini doldurdu gecenlerde sunnet ettiler ama genel anesteziyle.hastanelerde genel yapiyolarms cogunlukla

@kmltm aranizin duzelmesine sevindim esinde hatasini anlamis gibi. Esin bundan sonra boyle bi hata yapmamali bence seni kadar kirdigini bilmeli. Canim bence bundan sonra icinde bisey kalmasin en ufak biseyi bile soyle sen uzulecegine o uzulsun.

Aynen canim ikimiz de icimize ata ata bu hale gelmisiz.o da anlatinca farkettim.dolmus bayagi.ama tepkisinin yanlis oldugunun farkinda keci inadindan donememis beyefendi.ben de resti cekince dank etti kafasina.hic bu kadar kararli konusmamistim onunla simdiye kadar.en iyisinin kendimize zaman ayirarak stres atmak olduguna karar verdik.ayri ayri da zaman gecircez artk.ben de emreyi birakma korkumdan kurtulup ise baslycam.bakici veya kres olck kardesm vazgecti bakmaktan:(

@kmltm tasıncakmısınız hemen okul nerde çıktı kardeşinde bakıcı bulana kadar idare etseydi bari kreşe almazlar daha

bidha aslaaaaa sağlam insani kor yapar bu damla. GozBebeklerm kocaman hala canavar gbiym. Önümü goremiyodm ordayken eve bnde zor gldm bnde hala bulanik goruyorm
Eşime yapmışlardı da eve taksi ile dönmek zorunda kalmıştık :) arabayi bi arkadas almıştı hastaneden.

Pütürlü konusundan bahsetmissiniz evet her çocuğun gelişimi farklı ve kendileri istekli olduğunda pütürlü yeme olayı halloluyor. Elif ada da aynı durumda hala blender vazgecilmezimiz fakat ben hiç üstüne gitmedim. Önceden corbadaki en ufak puturde kusardi et koyamazdim blenderden çekilmiş olsa bile. Şimdi yiyebiliyor catalla çok az ezdigim pilavlı kuru fasulye yedi mesela bugün (maşallah deyim) hemde çiğneyerek. Bu aşamaya gelmemizbeni mutlu etti. Bu süreçte ben parmaklarimi kullandım kaşıkla verdiklerimi cikartiyordu böyle verince kusmadan yedigini farkettik. Baya uzun süre ekmek vs.seyleri böyle yedi çiğneme yeteneği gelişti. İki azı dişi çıkınca çok faydası oldu corbadan sıkıldı katı şeyleri zevk alarak yemeye başladı. Yani biraz zaman ve ustelememek önemli. Illaki bir gün gelecek ve yiyeyekler ama bu zamanı kendileri belirliyor.
Bende kasikla yemediği zaman elimde veriyorum ve yiyor :)

Ben de uzuldum:KK43:rapor hakkim dolmus goreve baslamam gerekiyomus artk.pazartesi is basi yapcm emreye de kiz kardesm bakacak.atamasi yapilmadi onun da puani yetmedi.tatil iyi gelecekti ama ise baslamak da iyi gelecek sanirim:KK31:
Çok sevindim barışmanıza :) inşallah bi daha o noktaya gelinmez.

Azad hasta :( dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :( bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem
Hava birden soğudu hastalık sezonu açıldı hoş hiç kapatamadık ya geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırsınız

Büyüyünce yaptırmaya karat verdik arada bi sıkıntıdan dolayı mecbur kalmaSak inşallah. Çünkü genel anestezi oluyor onu da istemiyoruz . Zorunlu değil keyfi bi operasyon olduğu için anestezi yaptırmamak için erteledik. İlerde aklı başındayken lokal anestezi ile yaptıracağız
anladım cnm hayırlısı. Aslında bezliyken yaptırsaydınız iyi olurdu. Geçen 2 yaşında yeğenim oldu. Bir iki gün sıkıntı çektiler o kadar. Oda genel değil lokal oldu. Bu arada çok geçmiş olsn.
yemek yaparken aklına gelmesine ne demeli? :KK45:
Sen yaptırdın mı canım? Biz Efe'ye 5.aya girerken yaptırdık ve inanılmaz rahat oldu,hatta keşke daha erken yaptırsaymışım..
:) evt yaptırdık bizde 5 aylıkken. Bende hep diyorum iyiki yaptırmışız. İkinci çocuğum erkek olursa 1 aylıkken düşünüyorum hatta.

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem

Cok geçmiş olsun cnm her yerde salgın var yine

Bu gece bende hiç uyuyamadım nedense Günaydınnn
Bizde hicc uyumadik nedeni elif. Sabaha kadar agladi durdu hep emmek istedi halbuki geç yatmisti burnu tikali gibi hastalik kapida görünüyor baktim olmuyir kalktik uykusuz. Kizim simdi esneyerek tv izliyor ne kotu bi geceydi

Back
X