• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem
Gecmis olsun canim peditus vermem iyi olmus bende simdi verecem kizima hasta sanki

Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne
günaydınlar..
aynı Elif Hira bizde öyleyiz üstünü örtüyorum uyanıyor bende uyku tulumu almıştım geçen sene biraz büyüktü akşam deneyeceğim oluyor mu diye.. ateşli bizim bebeler..

Insallah canim.ama kardesim vazgecti emreye bakmaktan.bizm evde bakarm ama size gelip kalamam diyo:KK43:kaldim mi yine ortada:KK43:

Insallah canim.diyorum ya hem vaktm olmadi hem de keyfim yoktu almyodm tlfnu elime pek:KK43:

Tesekkurler canim.toparladm kendimi biraz daha.sakinim takmyorum diyodum ama icten ice dolmusum bayagi patladim rahatladim:KK43:

Buyuyunce lokal anesteziye izin verecek mi acaba canim?yegenim 7 yasini doldurdu gecenlerde sunnet ettiler ama genel anesteziyle.hastanelerde genel yapiyolarms cogunlukla

Aynen canim ikimiz de icimize ata ata bu hale gelmisiz.o da anlatinca farkettim.dolmus bayagi.ama tepkisinin yanlis oldugunun farkinda keci inadindan donememis beyefendi.ben de resti cekince dank etti kafasina.hic bu kadar kararli konusmamistim onunla simdiye kadar.en iyisinin kendimize zaman ayirarak stres atmak olduguna karar verdik.ayri ayri da zaman gecircez artk.ben de emreyi birakma korkumdan kurtulup ise baslycam.bakici veya kres olck kardesm vazgecti bakmaktan:KK43:
ya nasıl yapacaksın en azından bakıcı bulana kadar idare etse kardeşin

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem
geçmiş olsun canım inşallah peditus hemen etki eder

günaydınlar..
aynı Elif Hira bizde öyleyiz üstünü örtüyorum uyanıyor bende uyku tulumu almıştım geçen sene biraz büyüktü akşam deneyeceğim oluyor mu diye.. ateşli bizim bebeler..

kızlar bizde de durum tam olarak bu üzerini örter örtmez nasıl anlıyor hemen bi kıpraşma üzerinden atıyo atamazsa ağlıyo bizde haftasonu uyku tulumu alıcaz geceleri baya serin olmaya başladı

D delimavi 35 ben aslında burlardayım ama genelde gündüz girebiliyorum akşam mira uzun süre telefon tutturmuyo bir de asıl sen burlardasın sanırım :)))

ilerlemez inşallah hastalığı ya.
gökçeninde burnu tıkalı bu gün. Bitki çayı falan veriyim siyodum ama peditus mu versem ki bende acaba;/

O ateşliden bitane de bizde var gece polar battaniye örttüm örtündü ama takip edicem açıl yatmaya devam ederse bizimde uyku tulumumuz büyüktü onu giydircem sabah hağşırdı 2-3 kere

Biz de üstümüzü örttürmüyoruz. Çuval gibi olan tulumlardan vardı büyüktü inşallah olur. Olmazsa bi tane daha alıcam böyle giderse. Zaten gece yatakta dört dönüyo üzerinde örtü dursa şaşarım

Hava birden soğudu hastalık sezonu açıldı hoş hiç kapatamadık ya geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırsınız

anladım cnm hayırlısı. Aslında bezliyken yaptırsaydınız iyi olurdu. Geçen 2 yaşında yeğenim oldu. Bir iki gün sıkıntı çektiler o kadar. Oda genel değil lokal oldu. Bu arada çok geçmiş olsn.

:) evt yaptırdık bizde 5 aylıkken. Bende hep diyorum iyiki yaptırmışız. İkinci çocuğum erkek olursa 1 aylıkken düşünüyorum hatta.

Cok geçmiş olsun cnm her yerde salgın var yine

Gecmis olsun canim peditus vermem iyi olmus bende simdi verecem kizima hasta sanki

ilerlemez inşallah hastalığı ya.
gökçeninde burnu tıkalı bu gün. Bitki çayı falan veriyim siyodum ama peditus mu versem ki bende acaba;/
Sağolun kızlar

günaydınlar..

ya nasıl yapacaksın en azından bakıcı bulana kadar idare etse kardeşin

geçmiş olsun canım inşallah peditus hemen etki eder

kızlar bizde de durum tam olarak bu üzerini örter örtmez nasıl anlıyor hemen bi kıpraşma üzerinden atıyo atamazsa ağlıyo bizde haftasonu uyku tulumu alıcaz geceleri baya serin olmaya başladı

D delimavi 35 ben aslında burlardayım ama genelde gündüz girebiliyorum akşam mira uzun süre telefon tutturmuyo bir de asıl sen burlardasın sanırım :)))
gecen sene aldgim komple giyilen tulum o olmuyor denedm. Haftasonu alicm yenisini. Ama hangilernden akşam bilemedim bide yorgan gbi geçirilen var kollari acik ama onun elbise gbi gyiliyo

A apriori11 havalar hemen etkiledi hira hapsuruyo sürekli bnde afern verdim geceleri BN bile usuyorum birden kis geldi sanki sonbahar i atladik

gecen sene aldgim komple giyilen tulum o olmuyor denedm. Haftasonu alicm yenisini. Ama hangilernden akşam bilemedim bide yorgan gbi geçirilen var kollari acik ama onun elbise gbi gyiliyo
ben direk kollu bacaklı olanlar varya tulum gibi ondan alıcam geçen yılda ondan kullanmıştım rahat oluyo tabi geçen yıl ki baya küçüldü boydan

Kizlar son iki doz tetanoz asim kaldi yaptiranlar varmi sanirm @oslew yaptiriyodun sen. Ptesi yaptrcm bi dozu seneye eylül son doz kaliyo. Bukdr asi yaptiriyorm bidha çocuk yapcmmi orasi meçhul :))

Ayy canim havalar biraz sogudumu hemen kapiyorlar cok geçmiş olsun

Kizlar son iki doz tetanoz asim kaldi yaptiranlar varmi sanirm @oslew yaptiriyodun sen. Ptesi yaptrcm bi dozu seneye eylül son doz kaliyo. Bukdr asi yaptiriyorm bidha çocuk yapcmmi orasi meçhul :))
evet canım ben yaptırıyorum benimde bi doz kaldı galiba seneye :) belki yaparsın belliolmaz :)

Valla gecen sene bimden almistm terletmiyodu. Bilmiyorum bana onerebilcgnz varmi. @minnakkartal snin geçen sene kullandgn ne markaydi terletiyomuydu
ben bambaki almıştım geçen sene büyük geliyodu bu senede olur heralde denemedim yıkanmaya attım hemen :)

evet canım ben yaptırıyorum benimde bi doz kaldı galiba seneye :) belki yaparsın belliolmaz :)

ben bambaki almıştım geçen sene büyük geliyodu bu senede olur heralde denemedim yıkanmaya attım hemen :)
Evt bir doz kaldi seneye eylülde :) hayirlisi artik çocuk içinde :)

Back
X